Αναμένετε επισκέπτες στον Καναδά;  Προστατέψτε τους και τους εαυτούς σας

Αναμένετε επισκέπτες στον Καναδά; Προστατέψτε τους και τους εαυτούς σας

Januar 16, 2023 0 Von admin

Η ύπαρξη ασφάλισης είναι απαραίτητη, αλλά το πρόβλημα είναι ότι πολλοί από εμάς το θεωρούμε δεδομένο, ειδικά όταν ταξιδεύουμε. Αλλά όταν οι επισκέπτες ταξιδεύουν στον Καναδά, η ασφάλιση είναι απαραίτητη και δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Ένας από τους πιο συνηθισμένους μύθους που περιστρέφονται γύρω από τον Καναδά, σύμφωνα με τους ειδικούς στο Insurance Gully είναι ότι η υγειονομική περίθαλψη εδώ είναι δωρεάν. Στον βιομηχανοποιημένο κόσμο, πληρώνετε το μέγιστο κόστος υγειονομικής περίθαλψης, παρόλο που δεν πληρώνετε καμία αμοιβή στον γιατρό ή το νοσοκομείο. Πρέπει να γνωρίζετε ότι η γενναιοδωρία θα επεκταθεί στους επισκέπτες σας εδώ, επομένως είναι ζωτικής σημασίας να το έχετε ασφάλιση κάλυψης επισκεπτών. Σύμφωνα με τους ειδικούς της Insurance Gully, είναι πάντα καλύτερη ιδέα για τους επισκέπτες, να αναλάβουν την ασφάλιση στον Καναδά για ένα ασφαλέστερο ταξίδι.

Πρέπει επίσης να γνωρίζετε ότι τα νοσοκομεία δεν είναι πλέον τα φιλανθρωπικά ιδρύματα που είχαν κάποτε, επομένως είναι καλό να έχετε ασφάλεια κάλυψης επισκεπτών στον Καναδά. Ένα μικρό ατύχημα μπορεί εύκολα να καταστρέψει τις χαρούμενες διακοπές σας.

Εάν δεν έχετε ασφάλιση βίζας επισκεπτών στον Καναδά, θα πληρώνετε χιλιάδες δολάρια για απροσδόκητα έξοδα όταν υπάρχει μια ξαφνική πάθηση όπως ένα γλίστρημα ή πτώση ή ακόμα και ένα μικρό διάστρεμμα αστραγάλου. Ως εκ τούτου, η λήψη ασφάλισης είναι απαραίτητη. Επιπλέον, ενώ συναλλάσσονται με ξένους υπηκόους, τα στελέχη των καναδικών νοσοκομείων απαιτούν κάποια πληρωμή ή εγγύηση αποζημίωσης πριν φύγουν οι ασθενείς. Πρέπει να έχουν τέτοια εγγύηση από τον ασφαλιστή.

Χωρίς δωρεάν γεύμα ή φροντίδα

Υπάρχει ένας μύθος της δωρεάν περίθαλψης στον Καναδά, επομένως πρέπει να προφυλαχθείτε από αυτό και να προστατέψετε τους καλεσμένους σας προειδοποιώντας τους να έχουν κόστος ασφάλισης επισκεπτών στον Καναδά. Μπορούν είτε να το αγοράσουν μόλις προσγειωθούν στον Καναδά είτε να αγοράσουν την ασφάλεια πριν φύγουν από το σπίτι. Το τελευταίο προτιμάται γενικά. Ανεξάρτητα από την εγχώρια ασφάλιση υγείας που μπορεί να έχει κάποιος για τις ανάγκες του νοικοκυριού τους, πρέπει να γνωρίζουν ότι η ασφάλιση δεν θα ισχύει μόλις προσγειωθούν στον Καναδά. Για παράδειγμα, εάν φιλοξενείτε τους γονείς σας από τις ΗΠΑ, το βασικό τους Medicare δεν θα κάλυπτε καμία ιατρική υπηρεσία στον Καναδά. Ως εκ τούτου, θα χρειαστούν ένα πρόσθετο πρόγραμμα Medicare που θα περιλαμβάνει ξένα οφέλη για την υγεία και μόνο μερικά από τα πιο δαπανηρά συμπληρώματα. Επομένως, κάποιος πρέπει να έχει ιατρική ασφάλιση επισκέπτη.

Οι πολιτικές επισκεπτών είναι διαφορετικές

Μπορείτε να βοηθήσετε σημαντικά τους επισκέπτες σας ενημερώνοντάς τους να μάθουν περισσότερα για την ασφάλεια κάλυψης επισκεπτών του Καναδά, καθώς αυτό προτείνουν οι ειδικοί της Insurance Gully. Εάν χρειάζεται, μπορείτε επίσης να τους καθοδηγήσετε για να λάβουν την κάλυψη. Μπορείτε να προτείνετε ορισμένους ασφαλιστές που παρέχουν την ξένη ασφαλιστική σας κάλυψη όταν βρίσκεστε σε διακοπές. Επιπλέον, πρέπει να το γνωρίζετε ασφάλιση κάλυψης επισκεπτών είναι ειδικά σχεδιασμένο για να καλύπτει τους θαμώνες για ολόκληρο το ταξίδι. Ωστόσο, όπως και άλλα ασφαλιστικά προγράμματα, μπορεί επίσης να συνοδεύονται από περιορισμούς και εξαιρέσεις που τα κάνουν να διαφέρουν από το πρόγραμμα ενός ή ετήσιου ταξιδιού που αγοράζετε όταν βρίσκεστε σε διακοπές στο εξωτερικό. Εάν οι επισκέπτες σας είναι εδώ για μια σύντομη διαμονή, μπορούν να πάνε για ένα μόνο πρόγραμμα επισκεπτών ταξιδιού.

Μπορούν επίσης να επιλέξουν μακροπρόθεσμα σχέδια που έχουν σχεδιαστεί για γονείς ή συγγενείς που είναι εδώ για να μείνουν για μεγάλο χρονικό διάστημα, όπως ένα ή δύο χρόνια. Το τελευταίο ονομάζεται σχέδιο super visa και μπορεί να αγοραστεί μόνο για μια συγκεκριμένη περίοδο, όπως έξι μήνες ή ένα έτος ή το πολύ δύο.

Το καλύτερο από όλα είναι ότι μπορείτε να πληρώνετε για αυτά τα προγράμματα άνετα κάθε μήνα, καθώς το Insurance Gully το κάνει εξαιρετικά εύκολο. Στην ιδανική περίπτωση, αυτά τα σχέδια είναι ανώτερα από την αγορά επαναλαμβανόμενων βραχυπρόθεσμων σχεδίων ξανά και ξανά για μακροπρόθεσμα. Σας βοηθούν επίσης να αποφύγετε κενά αποκλεισμού, όπως οι προϋπάρχουσες συνθήκες και οι περίοδοι αναμονής κάθε φορά που υποβάλλετε αίτηση για ανανέωση μιας βραχυπρόθεσμης σύμβασης μεμονωμένου ταξιδιού. Το κόστος ανανέωσης της ασφάλισης επισκεπτών στον Καναδά είναι πολύ υψηλό.

Οι ταξιδιωτικές πολιτικές δεν μπορούν να ανανεωθούν:

Πρέπει να το ξέρετε αυτό ασφάλιση βίζας επισκεπτών Καναδάς είναι μια εφάπαξ σύμβαση και θα έληγε σε συγκεκριμένη ημερομηνία και δεν μπορεί να ανανεωθεί. Εάν ο επισκέπτης σας θέλει να παρατείνει τη διαμονή του, θα πρέπει να αγοράσει ένα νέο συμβόλαιο με όλους τους κανόνες καταλληλότητας και τις προϋπάρχουσες προϋποθέσεις που απαιτούνται για να μπει σε κάθε νέο συμβόλαιο. Για παράδειγμα, εάν ο επισκέπτης σας χρειάζεται μια προηγούμενη αξίωση για ιατρικές υπηρεσίες στο πλαίσιο μιας δεδομένης πολιτικής ή μόλις αντιμετώπισε νέα σημάδια κατά την πρώτη περίοδο κάλυψης, αυτές οι συνθήκες θα είναι γνωστές ως προϋπάρχουσες για ένα συμβόλαιο. Μπορεί να ακυρώσει τη νέα εφαρμογή. Για να μπορέσει κάποιος να μπει στα μοναδικά οφέλη της ιατρικής ασφάλισης επισκέπτη, πρέπει να περιμένει λίγο.

Διαβάστε περισσότερα για: Γιατί είναι σημαντική η ασφάλιση επισκεπτών;

Κατά την αγορά οποιασδήποτε ασφάλισης κάλυψης επισκεπτών στον Καναδά, πρέπει να λάβετε υπόψη τους κανόνες. Για παράδειγμα, ορισμένα σχέδια θα καθορίσουν οποιαδήποτε πάθηση ή σχετικό σημάδι εντός μερικών ημερών πριν από την ημερομηνία έναρξης ισχύος του σχεδίου. Επιπλέον, ορισμένα προγράμματα απαιτούν από τον αιτούντα να απαντήσει σε ένα ιατρικό ερωτηματολόγιο. Όμως τα σχέδια και η διαδικασία που προσφέρεται σε Ασφαλιστικό Gully είναι εξαιρετικά εύκολο και απλό.