Ανασκόπηση φαρμάκων – Γιατί και πώς να κανονίσετε ένα για το ηλικιωμένο αγαπημένο σας πρόσωπο

Ανασκόπηση φαρμάκων – Γιατί και πώς να κανονίσετε ένα για το ηλικιωμένο αγαπημένο σας πρόσωπο

November 28, 2022 0 Von admin

Ανασκόπηση φαρμάκων

Πολλοί ενήλικες μεγαλύτερης ηλικίας λαμβάνουν πολλά φάρμακα που συνταγογραφούνται σε διαφορετικές χρονικές στιγμές από πολλούς γιατρούς τόσο για χρόνιες όσο και για οξείες ασθένειες. Επιπλέον, πολλοί ηλικιωμένοι έχουν ελλείμματα όρασης ή γνωστικά προβλήματα που τους εμποδίζουν να κατανοήσουν και να εφαρμόσουν αλλαγές στη φαρμακευτική αγωγή. Αυτές οι προκλήσεις αυξάνουν τον κίνδυνο η φαρμακευτική αγωγή του πελάτη ή του αγαπημένου σας προσώπου να μην είναι η βέλτιστη για αυτούς. Μάθετε πώς να κανονίσετε μια ανασκόπηση φαρμάκων στο άρθρο μας Λύση εδώ.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν αυτές οι άλλες λύσεις:

Χρειάζεστε βοήθεια για τη διαχείριση της φροντίδας ενός ηλικιωμένου αγαπημένου προσώπου στο Charlottesville, στο Harrisonburg ή στο Staunton Virginia ή στο Kansas City ή το Overland Park, στο Κάνσας;

Επικοινωνήστε μαζί μας στο Care is There Geriatric Care Management 800.434.1633 ή στο [email protected] Προσφέρουμε διαχείριση γηριατρικής φροντίδας, υποστήριξη για ανεξάρτητη διαβίωση, ενίσχυση της υποβοηθούμενης διαβίωσης, υπηρεσίες Aging Life Care™ και ηρεμία για τους φροντιστές μεγάλων αποστάσεων.


Το AGING LIFE CARE™ είναι εμπορικό σήμα της Σύλλογος Φροντίδας Ζωής Ηλικιωμένων. Μόνο τα μέλη της ALCA εξουσιοδοτούνται να χρησιμοποιούν αυτόν τον όρο για την αναγνώριση των υπηρεσιών τους. Δείτε τη σελίδα Ομάδας του CareisThere.com για μια λίστα με τους συνεργάτες μας και αναζητήστε το λογότυπο Aging Life Care στις βιοσελίδες των μελών μας ACLA.