Αξίζει τον κόπο η ασφάλιση κρίσιμων ασθενειών στη Μισισάουγκα του Καναδά;

Αξίζει τον κόπο η ασφάλιση κρίσιμων ασθενειών στη Μισισάουγκα του Καναδά;

Januar 14, 2023 0 Von admin

Η ασθένεια είναι κάτι που είναι πολύ αβέβαιο και μπορεί να συμβεί σε οποιονδήποτε ανά πάσα στιγμή. Όλοι γνωρίζουμε σήμερα ότι οι ιατρικές χρεώσεις εκτινάσσονται στα ύψη και φτάνουν στα ύψη και η αντιστοίχιση με αυτά γίνεται πολύ δύσκολη σήμερα.

Ρωτήστε τον εαυτό σας αυτό το ερώτημα, εάν σε περίπτωση επείγουσας ιατρικής ανάγκης στο σπίτι σας, θα μπορέσετε να δώσετε ένα τεράστιο χρηματικό ποσό ειδικά εάν ανήκετε σε μια οικογένεια υπηρεσιών μεσαίας τάξης με μια κίνηση; Ως εκ τούτου, εδώ ακριβώς παίζει ρόλο ο ρόλος των καλύψεων όπως η ιατρική ασφάλιση.

Η ασφάλιση κρίσιμων ασθενειών εκδίδει κυρίως ένα ενιαίο εφάπαξ επίδομα για αυτό που θα πρέπει να διαγνωστεί με μια κρίσιμη ασθένεια για να εμπίπτετε στην κάλυψη αυτού του συμβολαίου όπως η παράλυση ή ο καρκίνος. Η κάλυψη κρίσιμων ασθενειών δεν έχει σχεδιαστεί πάντα για να φύγει, κάτι που διαφέρει από την ασφάλιση αναπηρίας σας. Αυτή η ασφάλιση είναι για να χειριστεί όλα τα άμεσα έξοδά σας.

Σημαίνει ότι είστε ελεύθεροι να χρησιμοποιήσετε τα χρήματα όπως θέλετε, είτε θέλετε να πληρώσετε για τη φροντίδα του σπιτιού σας είτε να κάνετε ένα ταξίδι που γίνεται μια φορά στη ζωή σας. Ως εκ τούτου, η ασφάλιση ασθένειας είναι μια από τις πιο εξέχουσες μορφές κάλυψης των Καναδών. Η Insurance Gully έχει την πλάτη σας εάν θέλετε να πάρετε ασφάλιση κρίσιμης ασθένειας στη Μισισάουγκα.

Τι είναι ασφάλιση κρίσιμων ασθενειών?

Μπορείτε να έχετε μία φορά ασφάλιση με ασφάλιση κρίσιμων ασθενειών και πρέπει απλώς να πληρώσετε ένα εφάπαξ ποσό για μία από τις πολλές ασθένειες που καλύπτονται σε αυτήν την ασφαλιστική κάλυψη. Αυτό το ασφαλιστικό πρόγραμμα δεν θα αντικαταστήσει την απασχόλησή σας ως ροή εισοδήματος, αλλά θα σας προσφέρει ένα χρηματικό ποσό που θα σας βοηθήσει να χειριστείτε τα έξοδα που σχετίζονται με την κρίσιμη ασθένειά σας.

Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για κάποιες ιδέες με λίστα κουβάδων, όπως ταξίδια ή αγορά οικοπέδου, μαθήματα κατάρτισης ή για κάποια φιλανθρωπική δωρεά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα χρήματα όπως θέλετε, καθώς δεν υπάρχουν συνδεδεμένες συμβολοσειρές εδώ, επειδή τα χρήματα είναι όλα δικά σας και διαφέρουν από οποιοδήποτε άλλο είδος ρύθμισης ασφάλισης που απαιτείται γενικά.

Πράγματα που καλύπτονται από το κρίσιμος ασφάλιση ασθενείας

Η ασφαλιστική κάλυψη κρίσιμων ασθενειών είναι από την ασφαλιστική εταιρεία, αλλά όταν μας επιλέξετε, μπορείτε να λάβετε τη μέγιστη κάλυψη. Μπορείτε να ελέγξετε τι καλύπτεται στο συμβόλαιο που σας έχει δοθεί. Υπάρχουν διάφοροι τύποι ασθενειών που καλύπτονται.

Τα κριτήρια επιλεξιμότητας για ασφάλιση κρίσιμων ασθενειών

Το ποσοστό κάλυψης για κρίσιμη ασθένεια εξαρτάται πλήρως από τη διάρκεια του συμβολαίου, εκτός από άλλους παράγοντες όπως η ηλικία, το οικογενειακό ιστορικό, η κατάσταση υγείας κ.λπ. μπορεί επίσης να έχετε την επιλογή να κλειδώσετε το premium σας. Η ασφαλιστική κάλυψη γίνεται πιο ακριβή καθώς αρχίζετε να γερνάτε, επομένως αντί να περιμένετε πολύ, θα πρέπει να αγοράσετε άμεσα την ασφαλιστική κάλυψη από εμάς.

Πρέπει να συμπληρώσετε μαζί μας ένα ερωτηματολόγιο υγείας σχετικά με το τρέχον και το προηγούμενο ιστορικό υγείας σας. Εάν τα στοιχεία υγείας σας υποδεικνύουν την παρουσία κάποιας κρίσιμης ασθένειας, θα απορρίψουμε την αίτηση. Είναι πιθανό να καλύπτεστε υπό την προϋπόθεση ότι το συμβόλαιό σας είναι σε ισχύ και θα σας καλύψει επίσης αφού υποβάλετε την επιθυμητή απαίτηση. Όλα συμβαίνουν μόλις εγκριθεί η ασφάλισή σας.

Για παράδειγμα, σας καλύψαμε με συγκεκριμένη κάλυψη και αναπτύσσετε συγκεκριμένο καρκίνο, αλλά αντιμετωπίζεται και χαρακτηρίζεται ως απαλλαγμένο από καρκίνο. Εάν διαγνωστείτε αργότερα με διαφορετικό καρκίνο, η δεύτερη απαίτηση θα είναι πληρωτέα από εμάς, υπό την προϋπόθεση ότι δεν σχετίζεται με τον πρώτο καρκίνο.

Ποιος χρειάζεται γενικά την κάλυψη κρίσιμης ασθένειας;

Η πλειοψηφία των καναδικών μελετών χρειάζεται κάλυψη κρίσιμης ασθένειας. Τα συνταγογραφούμενα φάρμακα για θεραπεία στο σπίτι δεν καλύπτονται και πρέπει να πληρώνονται από την τσέπη τους. Το ασφαλιστικό μας πρόγραμμα μπορεί να ανακουφίσει την οικονομική πίεση αυτού του είδους.

Πώς μπορείτε να πάρετε ασφάλιση κρίσιμης ασθένειας;

Μπορείτε να μας επιλέξετε εάν ανυπομονείτε να αγοράσετε μόνοι σας κάλυμμα για κρίσιμες ασθένειες. Μπορείτε να ρωτήσετε τους ειδικούς μας για την κάλυψη και θα σας βοηθήσουμε με όλες τις λεπτομέρειες και πώς μπορείτε να υποβάλετε αξίωση με το ασφαλιστικό μας πρόγραμμα. Μόλις καταλήξετε να αγοράσετε το συμβόλαιο ασθενείας από εμάς, οι ειδικοί μας θα φροντίσουν να συζητήσουν τα πάντα μαζί σας λεπτομερώς. Μπορείτε εύκολα να συζητήσετε για σημαντικά πράγματα, όπως πρόσθετο κόστος, ποσό οφέλους, όρους ή πρόσθετα κ.λπ.

Για να διεκδικήσετε ασφάλιση ασθενείας, θα πρέπει να διαγνωστεί με μια κρίσιμη ασθένεια και ο γιατρός σας πρέπει επίσης να υποβάλει τη διάγνωση στην ασφαλιστική εταιρεία. Η κάλυψη κρίσιμων ασθενειών μας είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για το πώς μπορείτε να ανακουφιστείτε από ιατρικά προβλήματα.

Ασφαλιστικό Gully όπως υποδηλώνει το όνομα είναι η καλύτερη ασφαλιστική εταιρεία, που προσφέρει τις καλύτερες ασφαλιστικές υπηρεσίες κρίσιμων ασθενειών σε προσιτές υπηρεσίες. Επικοινωνήστε με τους ειδικούς και ασφαλιστείτε αμέσως.