Βήματα για να κάνετε έναν τεχνικό έλεγχο SEO.  Εμφανίζεται παραπάνω στο Google.

Βήματα για να κάνετε έναν τεχνικό έλεγχο SEO. Εμφανίζεται παραπάνω στο Google.

Januar 25, 2023 0 Von admin

Δέχεστε όλο και λιγότερες επισκέψεις στον ιστότοπό σας; Πιστεύετε ότι κάτι δεν πάει καλά και δεν ξέρετε τι; Ίσως γνωρίζετε ήδη ότι το τεχνικές του Βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO)είναι απαραίτητες για να τοποθετήσετε τον ιστότοπό σας σε μηχανές αναζήτησης όπως το Google και να προσελκύσετε την επισκεψιμότητα που σας ενδιαφέρει. Όμως, μερικές φορές, ακόμη και με την εφαρμογή αυτών των τεχνικών δεν έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα και πρέπει να συμβουλευτούμε έναν οργανισμό εντοπισμού θέσης SEO. Πράγματι, όταν συμβαίνει αυτό, υπάρχουν λάθη που πρέπει να διορθώσουμε και Τεχνικός Έλεγχος SEO Χρησιμεύει για να σας βοηθήσει να τα εντοπίσετε και να λάβετε αποφάσεις σχετικά με αυτό. Στις παρακάτω γραμμές εξηγούμε από τι αποτελείται και πώς γίνεται.

Τι είναι ο τεχνικός έλεγχος SEO;

Ο Τεχνικός Έλεγχος SEO είναι ένας διάλογος στον οποίο ένας ειδικός στο ψηφιακό μάρκετινγκ και ένας υπεύθυνος μιας ιστοσελίδας παρεμβαίνουν επαληθεύστε εάν πληροί τα χαρακτηριστικά που αναμένονται σε επίπεδο SEO. Αυτός ο έλεγχος μας επιτρέπει να γνωρίζουμε την κατάσταση της ιστοσελίδας μας εσωτερικά, από τα θεμέλια. Συγκεκριμένα, χάρη σε έναν Τεχνικό Έλεγχο SEO, μπορούμε διορθώστε τα λάθη του ιστότοπου από την ανάπτυξη μιας καλής στρατηγικής και την επίτευξη βέλτιστων αποτελεσμάτων.

Πώς να κάνετε έναν τεχνικό έλεγχο SEO;

Σε έναν Τεχνικό Έλεγχο SEO, ο ειδικός στο ψηφιακό μάρκετινγκ εστιάζει φέρνουν στο φως τις αστοχίες που έχει μια ιστοσελίδα σε τεχνικό επίπεδο όταν πρόκειται για SEO. Επιπλέον, θα αναδείξει τα πλεονεκτήματα που έχει έναντι του ανταγωνισμού. Και, για όλα αυτά, τα ακόλουθα βήματα είναι απαραίτητα:

1. Προσδιορίστε τους παράγοντες παρακολούθησης

Η κύρια λειτουργία του αλγορίθμου Google (ο γίγαντας της μηχανής αναζήτησης) είναι να ανιχνεύει το περιεχόμενο του ιστότοπού σας, να το κατηγοριοποιεί και να το ευρετηριάζει. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να μάθετε ποιες δυνατότητες έχει η Google για να μπορέσει να ανιχνεύσει τον ιστότοπό σας. Εάν δεν μπορείτε να το βρείτε, θα είναι αδύνατο να πάρετε μια καλή θέση.

2. Αναλύστε την αρχιτεκτονική του ιστότοπού σας

Ο επαγγελματίας μάρκετινγκ θα χειριστεί στη συνέχεια αναλύστε την αρχιτεκτονική του ιστότοπού σας ή, τι είναι το ίδιο, το πώς είναι οι σελίδες του ιστότοπού σας δομημένος, ένθετα και συνδεδεμένα καθε. Από αυτή την ανάλυση ανακαλύπτονται διάφορα σημεία βελτίωσης, λαμβάνοντας υπόψη το SEO του ιστού. Συγκεκριμένα, αξίζει να σημειωθούν οι αστοχίες που μπορούμε να εντοπίσουμε σε λειτουργικό και οπτικό επίπεδο.

3. Ελέγξτε τα στοιχεία On-Page του ιστότοπού σας

Τα στοιχεία On-Page είναι εκείνα που έχουν βελτιστοποιηθεί εντός του περιεχομένου της ιστοσελίδας σας και η αναθεώρησή τους θα σας το επιτρέψει προσδιορίστε αν υπάρχουν αρκετά ποιοτικά κείμενα για να επιτύχετε καλή θέση SEO. Επιπλέον, σε αυτό το βήμα εξετάζονται επίσης οι τίτλοι, οι εικόνες και κάθε είδους στοιχεία που μπορεί να περιέχουν κείμενο. Είναι καιρός να εντοπίσουμε αν υπάρχει διπλό περιεχόμενο για να το εξαλείψουμε αργότερα.

4. Αναλύστε το Core Web Vitals

Las Core Web Vitals Υπάρχουν τρεις βασικές μετρήσεις στη λειτουργία μιας ιστοσελίδας: ταχύτητα φόρτωσης, ανταπόκριση και οπτική σταθερότητα. Οι χρήστες αναμένουν μια γρήγορη απάντηση όταν εισέρχονται σε έναν ιστότοπο. Εάν η σελίδα σας χρειάζεται χρόνο για να φορτώσει περισσότερα από τέσσερα δευτερόλεπτα ο χρήστης θα χάσει το ενδιαφέρον του, αφήστε τη σελίδα και θα έχει αρνητικό αντίκτυπο στο SEO της ιστοσελίδας σας. Επομένως, είναι βασικό βελτιώστε την ταχύτητα φορτώστε εάν εντοπιστεί αυτό το πρόβλημα στον ιστότοπό σας. Και, το ίδιο ισχύει και για τη δυνατότητα αλληλεπίδρασης με τη σελίδα το συντομότερο δυνατό, καθώς και για τη σταθερότητά της, δηλαδή τη δυνατότητα που έχει να παραμένει αμετάβλητη μόλις ανοίξει.

5. Ελέγξτε τις μικρομορφές, τις πολύγλωσσες σελίδες και τις σελίδες JavaScript

Το τελευταίο βήμα του α Έλεγχος SEO Τεχνική είναι η επαλήθευση της ύπαρξης στοιχείων που συμβάλλουν στην καλύτερη τοποθέτηση στις μηχανές αναζήτησης, όπως μικρομορφές, εκείνα τα μικρά τμήματα απλού κώδικα που χρησιμεύουν για να παρέχουν μεγαλύτερο σημασιολογικό νόημα στο περιεχόμενο της σελίδας, με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορεί να εντοπιστεί. Τα στοιχεία πολλών γλωσσών και JavaScript είναι ένα άλλο βοήθημα SEO.

Μπορείτε να ζητήσετε τον δωρεάν έλεγχο SEO σας εδώ

¿έτοιμος για σένα Τεχνικός SEO Audit? Επικοινωνήστε με το iSolated τώρα για να το αποκτήσετε. Θα ελέγξουμε τον ιστότοπό σας με μεγεθυντικό φακό!