Βελτιώστε την οργανική σας θέση βελτιστοποιώντας το Google Local Pack

Βελτιώστε την οργανική σας θέση βελτιστοποιώντας το Google Local Pack

Januar 23, 2023 0 Von admin

Έχετε εστιατόριο, φαρμακείο, κομμωτήριο ή κάποια άλλη συνοικιακή επιχείρηση; Εάν έχετε επίσης μια ιστοσελίδα και θέλετε να τη χρησιμοποιήσετε για να προσελκύσετε φυσικά τους πελάτες σας, είναι σημαντικό ότι οι θέσεις πολύ πριν από την τοπικές αναζητήσεις τι κάνει το κοινό-στόχος σας στο Google. Για αυτό, είναι απαραίτητο να γνωρίζετε το Google Local Pack. Σας το παρουσιάζουμε στις ακόλουθες γραμμές και εξηγούμε πώς να βελτιώσετε την τοπική τοποθέτηση SEO, με βάση αυτήν την υπηρεσία.

Τι είναι το Google Local Pack;

Είναι μια ενότητα που ο χρήστης μπορεί να δει ως μέρος των οργανικών αποτελεσμάτων, λαμβάνοντας υπόψη τη γεωγραφική σας θέση. Και, σε αυτή την ενότητα, εμφανίζονται οι τρεις πιο εξαιρετικές εταιρείες και οι πιο κοντινές του εταιρείες, σύμφωνα με το ερώτημά του ή ερώτηση.

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, η εφαρμογή στρατηγικών ψηφιακού μάρκετινγκ για εμφάνιση στο Google Local Pack του κοινού-στόχου μας είναι απαραίτητη εάν θέλουμε να βελτιώσουμε την Τοποθέτηση SEO της επιχείρησής μας. Στην επόμενη ενότητα εξηγούμε πώς να εμφανιστείτε σε αυτή την πολύ ενδιαφέρουσα ενότητα που δεν προσφέρει το μεγάλο G.

Πώς να βελτιώσετε την τοποθέτηση μέσα Τοπικό πακέτο Google;

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζατε, είναι απαραίτητο να εμφανιστείτε στον χάρτη Google έχουν εταιρικό προφίλ. Έτσι, η μηχανή αναζήτησης θα σας αναγνωρίσει ως φυσικό μέρος και θα μπορεί να σας συμπεριλάβει στην ενότητα Τοπικό πακέτο όταν το σκεφτεί. Αλλά πώς επιλέγει η Google τα ιδρύματα που αξίζουν αυτή την πολυπόθητη θέση; Λοιπόν, ως συνήθως, η Google βασίζεται σε έναν αλγόριθμο που λαμβάνει υπόψη τρεις παράγοντες καθοριστικοί παράγοντες: απόσταση, εξέχουσα θέση και συνάφεια. Ας δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για να προσθέσουμε πόντους σε καθεμία από αυτές τις πτυχές:

Απόσταση

Όσο πιο κοντά βρίσκεται ο χρήστης στην επιχείρησή σαςτόσο περισσότερες πιθανότητες θα έχετε να εμφανιστείτε στο Google Local Pack. Δεδομένου αυτού του παράγοντα, έχουμε λίγα περιθώρια δράσης. Μπορούμε να οργανώσουμε εκδηλώσεις σε μέρη κοντά στην κατάστασή μας, αλλά αυτό θα χρησιμεύσει για την προσέλκυση πελατών μόνο σε συγκεκριμένες ώρες. Είναι αλήθεια ότι μιλάμε για μια πολύ αξιόλογη στρατηγική μάρκετινγκ, αλλά δεν θα έκανε πολλά για την Google να μας συμπεριλάβει στην ενότητα Τοπικό πακέτο πιο συχνά.

Προεξοχή

Η προεξοχή είναι η βαθμό φήμης που έχει η επιχείρησή μας στον φυσικό κόσμο. Για παράδειγμα, μεγάλες μάρκες όπως το Starbucks ή το Zara είναι πιο πιθανό να εμφανιστούν στο Google Local Pack παρά σε ένα ελάχιστα γνωστό καφέ ή κατάστημα ρούχων.

Η προβολή είναι ένας παράγοντας στον οποίο μπορείτε να δουλέψετε και να έχετε αποτελέσματα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Εάν δεν έχετε επιλέξει ένα φυσικό μέρος για να ανοίξετε την επιχείρησή σαςκαλό είναι να μείνετε μακριά από έναν από αυτούς τους γίγαντες του ανταγωνισμού σας για να αυξήσετε τις πιθανότητες εμφάνισης στο Google Local Pack.

Συνάφεια

Η συνάφεια στο Τοπικό πακέτο είναι τη σημασία που μας δίνει Google σε σχέση με άλλες επιχειρήσεις που έχουν επίσης Εταιρικό Προφίλ. Σε αυτό το σημείο έχουμε μεγαλύτερο περιθώριο δράσης για να βελτιώσουμε το τοπικό μας SEO μεσοπρόθεσμα ή βραχυπρόθεσμα. Ας δούμε ποιες στρατηγικές μπορούμε να εφαρμόσουμε:

  • Συμπεριλάβετε πλήρεις πληροφορίες για την εταιρεία σας: είναι σημαντικό ότι το εταιρικό προφίλ σας είναι ενημερωμένο με δεδομένα που αντικατοπτρίζουν τις αλλαγές που έχετε βιώσει. Ελέγξτε ότι οι ακόλουθες πληροφορίες είναι σωστές:
  • Επαληθεύστε τις τοποθεσίες σας: είναι σημαντικό το προφίλ της επιχείρησής σας εμφανίζονται στον χάρτη Google για να τοποθετηθείτε στο Local Pack.
  • Ενημερώνετε συχνά τα προγράμματά σας: θα σας δώσει η Google πιο σχετικό εάν ενημερώνετε συχνά ωράριο λειτουργίας, συμπεριλαμβανομένων των ειδικών ωρών για αργίες και εκδηλώσεις.
  • Διαχειριστείτε και απαντήστε σε κριτικές στο Google: Θα έχετε μεγαλύτερη επιτυχία στο Google Local Pack εάν απαντήσετε σε κριτικές που γράφουν οι χρήστες για την επιχείρησή σας. Επιπλέονοι θετικές κριτικές συμβάλλουν στη βελτίωση της ορατότηταςΕπομένως, η καλή διαχείριση είναι το κλειδί για μια καλή τοπική τοποθέτηση.
  • Συμπεριλάβετε μια φωτογραφία στο προφίλ σας: Εάν εξακολουθείτε να μην έχετε φωτογραφία στο Εταιρικό Προφίλ σας, ήρθε η ώρα να τη συμπεριλάβετε. Αυτή η εικόνα παρέχει στους πελάτες ορισμένες από τις πληροφορίες που χρειάζονται για να προσδιορίσουν εάν η επιχείρησή σας προσφέρει αυτό που αναζητούν.
  • Προσθέστε προϊόντα στο κατάστημα: πουλάτε προϊόντα στο κατάστημά σας; Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να βελτιώσετε το τοπικό σας SEO προσθέτοντας προϊόντα στο κατάστημα του Εταιρικού Προφίλ σας.

Όπως μπορείτε να δείτε, ακόμα κι αν έχετε μια ελάχιστα γνωστή επιχείρηση, μπορείτε να κάνετε πολλά για να σας βρουν οι πελάτες σας Τοπικό πακέτο Google. Για αυτούς!