Διαχειριστείτε την ενδονοσοκομειακή παραμονή του αγαπημένου σας προσώπου αποκατάστασης

Διαχειριστείτε την ενδονοσοκομειακή παραμονή του αγαπημένου σας προσώπου αποκατάστασης

November 28, 2022 0 Von admin

Θα μείνει ο αγαπημένος σας σε βραχυπρόθεσμη εγκατάσταση αποκατάστασης εσωτερικών ασθενών μετά από ασθένεια, τραυματισμό ή χειρουργική επέμβαση; Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να κάνετε την εμπειρία τους πιο ευχάριστη και επιτυχημένη. Care is There’s ειδικοί συγκεντρώνουν μερικές συμβουλές για εσωτερική αποκατάσταση – μπορείτε να τις διαβάσετε σε αυτόν τον σύνδεσμο.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν αυτές οι άλλες λύσεις:

Χρειάζεστε βοήθεια για τη διαχείριση της φροντίδας ενός ηλικιωμένου αγαπημένου προσώπου στο Charlottesville, στο Harrisonburg ή στο Staunton Virginia ή στο Kansas City ή το Overland Park, στο Κάνσας;

Επικοινωνήστε μαζί μας στο Care is There Geriatric Care Management 800.434.1633 ή στο [email protected] Προσφέρουμε διαχείριση γηριατρικής φροντίδας, υποστήριξη για ανεξάρτητη διαβίωση, υποβοηθούμενη βελτίωση της ζωής, υπηρεσίες Aging Life Care™ και ηρεμία για τους φροντιστές μεγάλων αποστάσεων.


Το AGING LIFE CARE™ είναι εμπορικό σήμα της Σύλλογος Φροντίδας Ζωής Ηλικιωμένων. Μόνο τα μέλη της ALCA εξουσιοδοτούνται να χρησιμοποιούν αυτόν τον όρο για την αναγνώριση των υπηρεσιών τους. Δείτε τη σελίδα Ομάδας του CareisThere.com για μια λίστα με τους συνεργάτες μας και αναζητήστε το λογότυπο Aging Life Care στις βιοσελίδες των μελών μας ACLA.