Διεθνείς φοιτητές, κρατήστε τις σπουδές σας σε καλό δρόμο με το American Collegiate Live

Διεθνείς φοιτητές, κρατήστε τις σπουδές σας σε καλό δρόμο με το American Collegiate Live

Januar 3, 2023 0 Von admin

Μην αναβάλλετε: Οι ξένοι φοιτητές μπορούν να κερδίσουν πιστώσεις μεταφοράς πανεπιστημίου στις ΗΠΑ με την διαδικτυακή εμπειρία μάθησης στην ψηφιακή τάξη του American Collegiate Live.

Αυτήν τη στιγμή, ως διεθνής φοιτητής, αντιμετωπίζετε πολλές προκλήσεις σχετικά με το πώς να διατηρήσετε τις σπουδές σας σε καλό δρόμο. Αλλά με το American Collegiate Live, οι παραγγελίες διαμονής στο σπίτι και οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί λόγω κορωνοϊού δεν χρειάζεται να σταματήσουν τα όνειρά σας για σπουδές στις ΗΠΑ.

Τι είναι το American Collegiate Live και πώς λειτουργεί;

American College Live είναι μια καινοτόμος εμπειρία ψηφιακής τάξης σχεδιασμένη ειδικά για πρωτοετείς διεθνείς φοιτητές.

Ως μέρος αυτού του πλήρως διαπιστευμένου προγράμματος, θα παρακολουθήσετε μαθήματα σχετικά με την καινοτόμο πλατφόρμα ψηφιακής εκμάθησης «live to device» του American Collegiate Live και θα μάθετε σε πραγματικό χρόνο από το αφοσιωμένο καθηγητή στο Πανεπιστήμιο της Μασαχουσέτης Βοστώνης.

Διαβάστε περισσότερα για το American Collegiate Live >

Με το American Collegiate Live, μαθαίνετε από πραγματικούς καθηγητές και συνεργάζεστε με τους συμμαθητές σας, ζωντανά και σε πραγματικό χρόνο, σε έργα εντός και εκτός της ψηφιακής τάξης. Τα μαθήματα γενικής εκπαίδευσης του προγράμματος περιλαμβάνουν εισαγωγικά μαθήματα όπως αγγλικά, επιχειρήσεις, επιστήμες, μαθηματικά, ανθρωπιστικές επιστήμες και άλλα. Δίγλωσση υποστήριξη — στα Αραβικά, Χίντι, Κορεάτικα, Μανδαρινικά, Ισπανικά, Ταϊλανδέζικα και Βιετναμέζικα — από βοηθούς στην περιοχή σας είναι επίσης διαθέσιμη.

Οι σύμβουλοι σάς βοηθούν να μεταφέρετε πιστώσεις και σε πανεπιστήμια των ΗΠΑ

Μόλις ολοκληρώσετε επιτυχώς τα μαθήματά σας στο American Collegiate Live και αρθούν οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί για τον κορωνοϊό, οι εκπαιδευτικοί σύμβουλοι συνεργάζονται μαζί σας βήμα-βήμα για να μεταφέρετε τις μονάδες σας σε ένα πανεπιστήμιο των ΗΠΑ, ώστε να μπορείτε να συνεχίσετε τις σπουδές σας στην πανεπιστημιούπολη στις ΗΠΑ.

Οι διεθνείς εκπαιδευτικοί σύμβουλοι του American Collegiate Live παρέχουν επίσης υποστήριξη πριν από την άφιξη και στην πανεπιστημιούπολη, όπως:

  • Αίτηση μετεγγραφής πανεπιστημίου
  • Αίτηση για βίζα
  • Παραλαβή από το αεροδρόμιο
  • Προσανατολισμός μαθητή
  • Υπηρεσίες καριέρας

Όπως πάντα, είμαστε εδώ για εσάς. Επικοινωνήστε με έναν σύμβουλο Παγκόσμιας Εκπαίδευσης των Ειδήσεων των ΗΠΑ ανά πάσα στιγμή με ερωτήσεις σχετικά με τον τρόπο σπουδών στις ΗΠΑ, τη διαδικασία φοιτητικής βίζας F-1, ευκαιρίες πρακτικής άσκησης και άλλα.

Μάθετε περισσότερα για το American Collegiate Live και πώς να κάνετε αίτηση στο Shorelight.com >