Ε&Α: Κατασκευή του δίσκου ψαριών

Ε&Α: Κατασκευή του δίσκου ψαριών

September 30, 2022 0 Von admin

Δίσκος ψαριών με φλόγιστρο με καλάθι γκριλ

Οι πελάτες έχουν ζητήσει έναν μακρόστενο δίσκο Flameware για ψάρια. Ξεκινήσαμε να το δημιουργήσουμε.

Αρχικά, θέλαμε να προσθέσουμε τρύπες στο δίσκο, παρόμοιες με το Grill Basket, για να στραγγίσουν οι χυμοί. Αλλά μετά από διαβούλευση με τους «ψαράδες» μας, προσγειωθήκαμε σε μια επιλογή χωρίς τρύπες.

Μετά ήρθε ο σχεδιασμός της λαβής. Θέλαμε κάτι παρόμοιο με την άλλη μας σειρά Flameware, αλλά τίποτα πολύ μεγάλο ή ογκώδες. Δοκιμάσαμε επίσης χωρίς λαβή, αλλά δυσκόλεψε το μάζεμα του δίσκου από τη σχάρα.

Μόλις είχαμε μια καλή ιδέα για το σχέδιο, το στείλαμε στο σπίτι με μερικούς από τους πελάτες μας για να το δοκιμάσουμε. Τα αποτελέσματα ήταν μέσα! Το λάτρεψαν. Χωρίς τρύπες, προσθέστε μια λαβή, και ήταν φανταστικό.

Μια από τις αγαπημένες μας τακτικές, η Kristin, ταξίδεψε στα outfitters της θείας της, Καμπίνες του ποταμού Kenai στην Soldotna Alaska, και έπιασε τον πανέμορφο σολομό που βλέπετε στην παραπάνω φωτογραφία. Τώρα έχουμε έναν νέο ταξιδιωτικό προορισμό!

Δοκιμάζουμε το προϊόν αυτό το νέο δίσκο τις τελευταίες εβδομάδες και το ψάρι βγαίνει υπέροχο κάθε φορά. Μας αρέσει επίσης ότι μπορείτε να προσθέσετε μια σάλτσα, όπως ένα καφέ βούτυρο ή κάρυ καρύδας και δεν θα στεγνώσει.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες ουρές ψαριών (παραμύθια) από τα Κογιότ!