Η επίδραση του Golden Flower Tea

Dezember 29, 2022 0 Von admin

Στα αρχαία ιατρικά έγγραφα, υπήρχαν αρχεία και στατιστικές για τις επιπτώσεις του Τσάι με κίτρινο λουλούδι στην πρόληψη και θεραπεία ασθενειών. Σήμερα, πολλές μελέτες έχουν διεξαχθεί για τον προσδιορισμό των επιδράσεων του τσαγιού από κίτρινα λουλούδια.

9 αποτελέσματα του τσαγιού Golden Flower σύμφωνα με την Παραδοσιακή Ιατρική

  1. Το αφέψημα των φύλλων τσαγιού κίτρινου λουλουδιού έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση της αρτηριακής πίεσης και τη διατήρηση της για μεγάλο χρονικό διάστημα
  2. Στα φύλλα τσαγιού, υπάρχουν ενεργά συστατικά που μειώνουν τη σύνθεση των λιπιδίων στο αίμα, μειώνουν την κακή χοληστερόλη, αυξάνουν την καλή χοληστερόλη
  3. Το αφέψημα των κίτρινων φύλλων τσαγιού έχει ως αποτέλεσμα την αναστολή της συσσώρευσης των αιμοπεταλίων, εμποδίζοντας το σχηματισμό θρόμβων αίματος που προκαλούν απόφραξη των αιμοφόρων αγγείων.
  4. Πρόληψη Καρκίνου
  5. Ισχυρό αντιοξειδωτικό
  6. Κατευναστικός
  7. Αναστέλλει και σκοτώνει τα βακτήρια
  8. Ισχυρό διουρητικό
  9. Αντιφλεγμονώδη, αντιαλλεργική δράση και διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης του θυρεοειδούς αδένα

Επιστημονικές μελέτες για τις επιδράσεις του Golden Flower Tea

Δοκιμές τσαγιού κίτρινου λουλουδιού σε ζώα έδειξαν πολύ θετικά αποτελέσματα. Το τσάι με κίτρινο άνθος έχει ως αποτέλεσμα τον έλεγχο των όγκων έως και 33,8%. Στην ιατρική, με το 30% των όγκων υπό έλεγχο μπορεί να θεωρηθεί επιτυχής στη θεραπεία του καρκίνου.

Το τσάι με κίτρινο άνθος μειώνει επίσης την περιεκτικότητα σε χοληστερόλη στο αίμα κατά 35%, ενώ άλλα φάρμακα μειώνουν μόνο κατά 33,2%.

Το κίτρινο τσάι έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση έως και 36,1% των λιποπρωτεϊνών στο αίμα, 10% υψηλότερα από τη θεραπεία με τη δυτική ιατρική. Με χρήση μετά από περίπου 20 ημέρες, η εκδήλωση αρτηριοσκλήρωσης λόγω του υψηλού λίπους στο αίμα θα μειωθεί πλήρως.

Με την αρτηριακή πίεση, το τσάι κίτρινου λουλουδιού είναι επίσης ένα καλό φάρμακο για τη ρύθμιση και τη μείωση της αρτηριακής πίεσης.

Εξάλλου, ορισμένες ασθένειες της αναπνευστικής οδού, το απεκκριτικό, το εμφύσημα ή οι συσπάσεις της μήτρας στις γυναίκες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το τσάι από κίτρινο άνθος ως θεραπεία που φέρνει πολύ θετικά αποτελέσματα.

Ο λόγος που το τσάι από κίτρινο λουλούδι έχει τόσες πολλές χρήσεις είναι επειδή η σύνθεση περιέχει στοιχεία όπως Se, Ge, Mo, Mn, V, Zn και ορισμένα άλλα στοιχεία που είναι αποτελεσματικά στην προστασία της υγείας, στην πρόληψη προβλημάτων υγείας. Πρόληψη του καρκίνου, ενίσχυση της αγγειακής ελαστικότητας, ρυθμίζει το ένζυμο που ενεργοποιεί τη χοληστερόλη.