Η μεγάλη γκάμα λύσεων του Karl Mayer στο India ITME 2022

Η μεγάλη γκάμα λύσεων του Karl Mayer στο India ITME 2022

Dezember 5, 2022 0 Von admin

Ο Όμιλος Karl Mayer θα παρουσιάσει τις καινοτομίες του στο India ITME, Hall 15 / H15 C10 D9.

Ο Όμιλος Karl Mayer θα παρουσιάσει τις μάρκες του Karl Mayer, Stoll και KM.ON στο Hall 15 / H15 C10 D9 στο εκθεσιακό και συνεδριακό κέντρο India Expo Center & Mart στην Greater Noida. Τα εκθέματα θα επικεντρωθούν στις τεχνολογίες της πλεξίματος στημονιού, της επίπεδης πλέξης και της προετοιμασίας στημονιού, καθώς και στην παραγωγή τεχνικών υφασμάτων. Θα παρουσιαστούν εξελίξεις κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων και εφαρμογών με πολλά υποσχόμενες δυνατότητες αγοράς, μελλοντικές ψηφιακές λύσεις για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα της διαδικασίας και προσφορές λύσεων φροντίδας για την ελαχιστοποίηση της προσπάθειας που απαιτείται για τη λειτουργία του μηχανήματος. Φυσικά, θα παρουσιαστούν καινοτόμες μηχανές, συμπεριλαμβανομένης μιας μηχανής στρέβλωσης τομής, που παράγεται στην Ινδία και για την Ινδία, και δύο πλεκτομηχανές Stoll, των οποίων η σχέση τιμής-απόδοσης ανταποκρίνεται απόλυτα στις ανάγκες της ευαίσθητης ως προς τις τιμές ινδικής αγοράς.

Πλέξιμο στημονιού

Η επιχειρηματική μονάδα πλέξης στημονιού του Karl Mayer θα παρουσιάσει μια ολοκληρωμένη έκθεση υφασμάτων και ένδυσης. Η εστίαση εδώ είναι σε άνετα, φιλικά προς το περιβάλλον και δημιουργικά υφάσματα για μια μεγάλη ποικιλία εφαρμογών. Θα υπάρχει έμπνευση όχι μόνο για πλεκτοβιομηχανίες αλλά και για υφαντές. Εμφανίζεται ένα μπουρνούζι από ένα εκλεπτυσμένο ύφασμα διπλής όψης με μια εσωτερική πλευρά από απορροφητικές ίνες βαμβακιού και μπαμπού και μια εξωτερική πλευρά από μικροΐνες για απαλό άγγιγμα. Το ύφασμα δημιουργήθηκε σε ΤΜ 4-TS EL. Η τεχνολογία πλεξίματος στημονιού δεν απαιτεί διαστασιολόγηση, παράγει λιγότερα απόβλητα και χρησιμοποιεί λιγότερους πόρους σε σύγκριση με την ύφανση.

Εξέλιξη του Τζέρσεϊ

Τα κομψά, άνετα ρούχα μπορούν επίσης να παραχθούν πιο βιώσιμα και αποτελεσματικά, όπως φαίνεται από ένα πουκάμισο με εμφάνιση σαν υφαντό ύφασμα και ένα σακάκι και παντελόνι από πλεκτά υφάσματα 4 κατευθύνσεων. Τα είδη μόδας είναι εξαιρετικά άνετα λόγω της φυσικής ελαστικότητας των πλεκτών υφασμάτων. Η χρήση του πολυεστερικού νήματος δύο συστατικών LYCRA T400 παρέχει ακόμα μεγαλύτερη άνεση, δίνοντας ελαστικό ύφασμα 4 κατευθύνσεων. Άλλα πλεονεκτήματα περιλαμβάνουν την εύκολη φροντίδα και παραγωγή με λιγότερη κατανάλωση ενέργειας.

Επιπλέον, στο India ITME θα παρουσιαστούν καινοτόμα αθλητικά ρούχα: Ένα πρωτότυπο φόρεμα από τυπικό διαχωριστικό ύφασμα και κολάν από πλεκτό με στημονιά power jersey με ευχάριστη αίσθηση και εξαιρετική συμπεριφορά ελαστικότητας λόγω της βελονιάς του twill.

Προετοιμασία στημονιού

ISOWARP

Το αποκορύφωμα για τους καλεσμένους της εμπορικής έκθεσης από τον τομέα προετοιμασίας στημονιών θα είναι μια επίδειξη επιδόσεων του ISOWARP. Η μηχανή στρέβλωσης τομής συνδυάζει την αποδεδειγμένη υψηλή ποιότητα του ομίλου με τα πλεονεκτήματα της τοπικής παραγωγής. Το μοντέλο κατασκευάζεται στο Karl Mayer India στο Ahmedabad. Επεξεργάζεται νήματα μη συνεχών και νημάτων όλων των τύπων, προσφέροντας μέγιστη απόδοση με χαμηλό συνολικό κόστος για τον επενδυτή, και παράγει ποιοτικές δοκούς που επιτρέπουν τη μέγιστη απόδοση στο υφαντήριο. Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι η απλή, ασφαλής λειτουργία, ακόμη και από προσωπικό με μόνο βασική εκπαίδευση. Το προφίλ απόδοσης και τα πλεονεκτήματα της επιτόπιας παραγωγής – συμπεριλαμβανομένης της άμεσης, ικανής εξυπηρέτησης και της καλύτερης προμήθειας ανταλλακτικών – γίνονται δεκτά καλά, ειδικά από τους κατασκευαστές από τον κλάδο της ένδυσης.

Επίπεδο πλέξιμο

Για τον τομέα του flat πλέξιμο, ο Όμιλος Karl Mayer προσφέρει μια έκθεση μηχανών με τουλάχιστον δύο μοντέλα υψηλής απόδοσης σε ελκυστικές τιμές. Το BMS 52 ki multi gauge E 3.5.2 έχει σχεδιαστεί για πλέξιμο αρχικού επιπέδου στον κόσμο της Stoll. Η βασική επίπεδη πλεχτική μηχανή παράγει πλήρως μόδα και κόβει και ράβει είδη για τη μαζική αγορά και εντυπωσιάζει με την εξαιρετική αναλογία τιμής/απόδοσης. Η ποιότητα ανταποκρίνεται στα υψηλά πρότυπα όλων των προϊόντων Stoll. Άλλα πλεονεκτήματα περιλαμβάνουν τη βέλτιστη αλληλεπίδραση με όλα τα στοιχεία Stoll-knitelligence και τη δυνατότητα δικτύου.

Το δεύτερο μηχάνημα που παρουσιάζεται είναι ένα CMS 503 ki multi gauge E 7.2. Το αποδεδειγμένο προϊόν CMS διευρύνει την οικονομική σειρά Stoll, η οποία σημαίνει υψηλότερη παραγωγικότητα και εστιάζει στην ευαισθησία των ινδών πελατών ως προς τις τιμές όσον αφορά το κόστος. Το allrounder εντυπωσιάζει και με την ευελιξία του. Τα προϊόντα παράγονται για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών και με την υψηλότερη ποιότητα. Η προδιαγραφή του CMS 503 ki multi gauge E 7.2 περιλαμβάνει επίσης ένα σύστημα ελέγχου παραγωγής knitelligence και δυνατότητα δικτύωσης.

Τεχνικά υφάσματα

Γεωύφασμα

Η έκθεση Karl Mayer για τεχνικά κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα θα επικεντρωθεί στις αναπτυσσόμενες αγορές υποδομών και κατασκευών. Τα γεωπλέγματα από μηχανές πλεξίματος υφαδιού έχουν ήδη εδραιωθεί στην ινδική οδοποιία και υπόσχονται να συνεχίσουν να κάνουν καλές επιχειρήσεις. Τα γιγαντιαία κυβερνητικά έργα υποδομής αποσκοπούν στην περαιτέρω ανάπτυξη της χώρας για τρένα και ιδιωτικές μεταφορές. Οι δικτυωτές κατασκευές, σχεδόν αποκλειστικά από πολυεστέρα, παράγονται εξαιρετικά αποτελεσματικά, πάνω απ‘ όλα στην πλεκτομηχανή υφαδιού WEFTTRONIC II G. Το μοντέλο μπορεί να αντικαταστήσει έως και 25 υφαντικές μηχανές, εξοικονομώντας έτσι προσωπικό και χώρο.

Μια άλλη πολλά υποσχόμενη αγορά είναι ο τομέας της αιολικής ενέργειας. Σύνθετα υλικά με υφάσματα από πολυαξονικές μηχανές, κυρίως από τον Karl Mayer, επεξεργάζονται στους ρότορες των ανεμόμυλων. Τα σύνθετα υλικά με ενισχυτικά υφάσματα έχουν επίσης ζήτηση στον τομέα των μαζικών μεταφορών, για παράδειγμα στην κατασκευή καμπινών για τρένα.

Ψηφιακές λύσεις

Ψηφιακές λύσεις ΚΜΟΝ

Το επίκεντρο των ψηφιακών λύσεων της KM.ON θα είναι το k.management Dashboard και το k.innovation CORE.

Ο πίνακας εργαλείων k.management χρησιμοποιεί δεδομένα κοντινού χρόνου για να παρέχει μια επισκόπηση των βασικών δεδομένων για τον προγραμματισμό των επερχόμενων εργασιών και τη διαθέσιμη χωρητικότητα – οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε.

Με το k.innovation το CORE κάνει την υλοποίηση σχεδίων απλή. Το μόνο που πρέπει να κάνει ο πελάτης είναι να συνδεθεί με μια συσκευή με δυνατότητα σύνδεσης στο Διαδίκτυο, να επιλέξει έναν τύπο μηχανής, να εισαγάγει τις επικαλύψεις για τις μεμονωμένες γραμμές οδηγών εδάφους, να δημιουργήσει το αρχείο μοτίβου με λίγα μόνο κλικ και να το στείλει στο σύννεφο KM.ON. Το αρχείο περιτύλιξης επιλέγεται στη συνέχεια στη διεπαφή χρήστη του εν λόγω μηχανήματος. Επιπλέον, το λογισμικό που βασίζεται στο web προσφέρει επιλογές συνεργασίας για την επιτάχυνση των διαδικασιών ανάπτυξης.

Μια άλλη έκθεση λογισμικού από την KM.ON περιλαμβάνει το k.innovation Create Design για μια ταχύτερη ροή εργασίας από το σχέδιο στην αγορά στο επίπεδο πλέξιμο.

Λύσεις φροντίδας

Teaser λύσεων φροντίδας

Η ομάδα Care Solutions του Ομίλου Karl Mayer εγκαινιάζει μια περιφερειακή επέκταση του δοκιμασμένου Karl Mayer Webshop για την επιχειρηματική μονάδα προετοιμασίας στημονιού στο ITME της Ινδίας. Οι πελάτες στην Ινδία μπορούν πλέον να παραγγείλουν ανταλλακτικά για τις μηχανές τους προετοιμασίας στημονιού με το πάτημα ενός ποντικιού. Τα πιο σημαντικά φθορά και ανταλλακτικά είναι διαθέσιμα για τα πιο κοινά μοντέλα της τοπικής αγοράς. Τα ανταλλακτικά που μπορείτε να παραγγείλετε διατηρούνται σε απόθεμα στο Karl Mayer India στο Ahmedabad. Η επιτόπια αποθήκευση και η παραγγελία μέσω υπολογιστή διασφαλίζουν ότι οι προμήθειες παραδίδονται το συντομότερο δυνατό. Επιπλέον, δεν υπάρχουν κίνδυνοι λόγω της ισοτιμίας, καθώς η πληρωμή γίνεται σε τοπικό νόμισμα.