Η Citrix εξαγοράζει τη Sapho για 200 εκατομμύρια δολάρια για να δημιουργήσει πιο έξυπνη, ανώτερη εργασιακή εμπειρία

Η Citrix εξαγοράζει τη Sapho για 200 εκατομμύρια δολάρια για να δημιουργήσει πιο έξυπνη, ανώτερη εργασιακή εμπειρία

Dezember 1, 2022 0 Von admin

Η Citrix ανακοίνωσε την εξαγορά της εταιρείας παροχής λογισμικού μικροεφαρμογών Sapho έναντι 200 ​​εκατομμυρίων δολαρίων (£155,6 εκατ.) για να βοηθήσει στον «επαναπροσδιορισμό της εμπειρίας των εργαζομένων».

Οι τακτικοί αναγνώστες αυτής της έκδοσης θα γνωρίζουν τον τρόπο λειτουργίας του Sapho. Η εταιρεία στοχεύει να αναλύσει τις μονολιθικές εφαρμογές κολοσσού σε μικροεφαρμογές σε μία ροή για κινητά, κοινωνικά, είτε πρόκειται για εγκρίσεις δαπανών από την Concur είτε για εγκρίσεις PO από την Oracle.

Η Sapho θα ενσωματωθεί στο Citrix Workspace, την εφαρμογή all-in-one της εταιρείας που επιτρέπει στους υπαλλήλους να ασφαλίζουν την απλή σύνδεση σε εφαρμογές SaaS, εφαρμογές ιστού και αρχεία. Η κίνηση θα βοηθήσει τη Citrix να επιτρέψει αυτό που αποκαλεί πιο έξυπνη εργασιακή εμπειρία και ανώτερη εμπειρία εργαζομένων, με τις δυνατότητες μηχανικής εκμάθησης της Sapho να αποτελούν βασικό μέρος αυτού.

„Οι οργανισμοί διαθέτουν ένα ευρύ φάσμα εργαλείων παραγωγικότητας για τους υπαλλήλους τους, αλλά η υιοθέτηση παραμένει περιορισμένη επειδή οι χρήστες δεν είναι σίγουροι ποια εφαρμογή είναι το σωστό εργαλείο για την εργασία“, έγραψε ο David Le Strat, Αντιπρόεδρος της Citrix Management Product σε μια ανάρτηση ιστολογίου ανακοινώνοντας την κίνηση. «Επιπλέον, οι αποθήκες δεδομένων παλαιού τύπου σε συνδυασμό με την αποθήκευση στο cloud εγγράφων έχουν δημιουργήσει εξάπλωση δεδομένων, καθιστώντας δύσκολο για τους τελικούς χρήστες να βρουν τις πληροφορίες που χρειάζονται γρήγορα και αποτελεσματικά.

«Τώρα είναι η ώρα για αλλαγή: να καταρρίψουμε τα σιλό εφαρμογών, να απλοποιήσουμε τις ροές εργασίας εφαρμογών και να ανακαλύψουμε εκ νέου την προσωπική παραγωγικότητα και εμπειρία των εργαζομένων», πρόσθεσε ο Le Strat.

Όπως το έθεσε αυτή η δημοσίευση όταν δημιούργησε το προφίλ της Sapho πέρυσι, σε αντίθεση με κάποιες άλλες νεοφυείς επιχειρήσεις, το προϊόν και το όραμα καταρρίφθηκαν πολύ πριν φτάσει οτιδήποτε άλλο. Η Natalie Lambert, αντιπρόεδρος μάρκετινγκ, ήταν η πρώτη πρόσληψη μάρκετινγκ όταν οι δύο ιδρυτές της εταιρείας, ο Fouad ElNaggar και ο Peter Yared, είχαν αφιερώσει πολύ καιρό στη δημιουργία μυστικότητας του προϊόντος και των πιθανών πελατών.

Η εταιρεία έχει πραγματοποιήσει διάφορες ενημερώσεις τον τελευταίο χρόνο. Η ενσωμάτωση με την Micrososft Teams ήταν μια βασική εξέλιξη – και η εξέλιξη της οποίας η Citrix επιμένει ότι θα διαδραματίσει ζωτικό ρόλο στη δημιουργία μιας εκλεπτυσμένης εμπειρίας τελικού χρήστη – καθώς και η βαθιά ενοποίηση των Windows 10, που ανακοινώθηκε τον Μάιο.

Για τη Lambert, αυτό αντιπροσωπεύει ένα είδος επιστροφής στο σπίτι, με τον ρόλο της πριν από τη Sapho να είναι εξαετής υπηρεσία στο τμήμα μάρκετινγκ προϊόντων της Citrix σε θέματα εικονικοποίησης επιτραπέζιων υπολογιστών και διαχείρισης εταιρικής κινητικότητας.

Η εταιρεία είχε συγκεντρώσει σχεδόν 28 εκατομμύρια δολάρια συνολικά σε πέντε γύρους χρηματοδότησης πριν από την εξαγορά.

https://yauis.com/wp-content/uploads/2022/11/Η-Tangoe-εξαγοράζει-τη-MOBI-για-να-ενισχύσει-τις-υπηρεσίες.pngΕνδιαφέρεστε να ακούσετε τους ηγέτες του κλάδου να συζητούν θέματα όπως αυτό και να μοιράζονται τις περιπτώσεις χρήσης τους; Παρακολουθήστε τη συστεγαζόμενη IoT Tech Expo, Έκθεση Blockchain, AI & Big Data Expo και Cyber ​​Security & Cloud Expo World Series με επερχόμενες εκδηλώσεις στη Silicon Valley, το Λονδίνο και το Άμστερνταμ και εξερευνήστε το μέλλον της επιχειρηματικής τεχνολογίας.