Η Insight Partners εξαγοράζει την Armis έναντι 1,1 δισεκατομμυρίων δολαρίων για να διεκδικήσει τη μεγαλύτερη επιχειρηματική συμφωνία ασφάλειας IoT

Η Insight Partners εξαγοράζει την Armis έναντι 1,1 δισεκατομμυρίων δολαρίων για να διεκδικήσει τη μεγαλύτερη επιχειρηματική συμφωνία ασφάλειας IoT

November 28, 2022 0 Von admin

Η εταιρεία ιδιωτικών επενδυτικών κεφαλαίων Insight Partners με έδρα τη Νέα Υόρκη εξαγόρασε την εταιρεία παροχής ασφάλειας IoT που εδρεύει στην Καλιφόρνια, Armis για 1,1 δισεκατομμύρια δολάρια (£838,5 εκατομμύρια).

Η Armis επιτρέπει στους οργανισμούς να υιοθετούν με ασφάλεια μη διαχειριζόμενες συσκευές και συσκευές IoT σε όλη την επιχείρησή τους. Όπως το θέτει ο CTO Nadir Israel: «Μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις για να κρατήσουμε τους CIO και τους CISO ξύπνιους τη νύχτα είναι πώς να ασφαλίσετε τις μη διαχειριζόμενες συσκευές που πολλαπλασιάζονται μέσω των επιχειρήσεών τους, από τα δάπεδα κατασκευής έως τα δωμάτια νοσοκομείων, από τα αεροδρόμια έως τις αίθουσες συνεδριάσεων.

«Αυτές οι συσκευές – καταγραφή και δημιουργία κρίσιμων πληροφοριών για τις επιχειρήσεις, εργασία σε γραμμές παραγωγής ή παροχή φροντίδας ασθενών – δεν έχουν προστασία και χρειάζονται μια λύση ασφαλείας», πρόσθεσε ο Ισραήλ.

Η Armis θα συνεχίσει να εργάζεται ως ανεξάρτητος οργανισμός μετά την εξαγορά. Θα διοικείται πλήρως από τους συνιδρυτές του, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Yevgeny Dibrov, τον Israel, και την εκτελεστική ομάδα, μαζί με την υποστήριξη από την κορυφαία επιχειρηματική στρατηγική του κλάδου Insight και το τμήμα ScaleUp Onsite. Το κλείσιμο της συμφωνίας είναι πιθανό να οριστικοποιηθεί τον Φεβρουάριο του 2020 και υπόκειται σε συνήθεις όρους και εγκρίσεις.

«Η εκθετική ανάπτυξη της Armis μέχρι σήμερα δείχνει πόσο κρίσιμη είναι η ασφάλεια των μη διαχειριζόμενων συσκευών για τις επιχειρήσεις», δήλωσε ο Israel. «Με την υποστήριξη του Insight, θα συνεχίσουμε να επεκτείνουμε την παγκόσμιας κλάσης τεχνολογία μας για να βοηθήσουμε στον εντοπισμό συσκευών, την παρακολούθηση της συμπεριφοράς τους και την απάντηση στις απειλές που τις στοχεύουν».

Την ίδια εβδομάδα, η εταιρεία ασφάλειας δεδομένων Mimecast με έδρα το Λονδίνο εξαγόρασε την εταιρεία ασφάλειας στον κυβερνοχώρο Segasec Labs με έδρα το Τελ Αβίβ για «σύμφωνα με πληροφορίες» σχεδόν 40 εκατομμύρια δολάρια (30,4 εκατομμύρια £). Η Segasec είναι η δεύτερη ισραηλινή εξαγορά της Mimecast μετά την εξαγορά της Solebit LABS το 2018 έναντι 88 εκατομμυρίων δολαρίων (67 εκ. £) σε μια συμφωνία με μετρητά.

Η Segasec αναπτύσσει υπηρεσία κυβερνοασφάλειας που προσφέρει στους χειριστές ιστοτόπων πλήρη προστασία από απάτες phishing καταναλωτών. Πριν από την εξαγορά της, η Segasec συγκέντρωσε 5 εκατομμύρια δολάρια (3,81 εκατομμύρια £) από την VC με έδρα το Βερολίνο και την εταιρεία ιδιωτικών μετοχών Innogy Innovation Hub.

Ενδιαφέρεστε να ακούσετε τους ηγέτες του κλάδου να συζητούν θέματα όπως αυτό και να μοιράζονται τις περιπτώσεις χρήσης τους; Παρακολουθήστε τη συστεγαζόμενη IoT Tech Expo, Έκθεση Blockchain, AI & Big Data Expo, Cyber ​​Security & Cloud Expo και 5G Expo World Series με επερχόμενες εκδηλώσεις στη Silicon Valley, το Λονδίνο και το Άμστερνταμ και εξερευνήστε το μέλλον της επιχειρηματικής τεχνολογίας.