Η Kronos και η Ultimate Software ανακοινώνουν τη συγχώνευση για τη δημιουργία της HCM powerhouse

Η Kronos και η Ultimate Software ανακοινώνουν τη συγχώνευση για τη δημιουργία της HCM powerhouse

November 27, 2022 0 Von admin

Η Kronos, ένας πάροχος cloud διαχείρισης ανθρώπινου κεφαλαίου με έδρα τις ΗΠΑ, έχει συνάψει οριστική συμφωνία συγχώνευσης με την Ultimate Software με στόχο να δημιουργήσει μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες cloud στον κόσμο.

Η συνδυασμένη εταιρεία θα έχει ισχυρότερη θέση στην ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά διαχείρισης ανθρώπινου κεφαλαίου (HCM). Οι εταιρείες θα έχουν έσοδα περίπου 3 δισεκατομμυρίων δολαρίων (1,54 δις £), περισσότερους από 12.000 υπαλλήλους σε όλο τον κόσμο, καθώς και εταιρική αξία 22 δισεκατομμυρίων δολαρίων (11,3 δις £) μαζί με περαιτέρω σχέδια ανάπτυξης που περιλαμβάνουν την προσθήκη 3.000 υπαλλήλων στα επόμενα τρία χρόνια.

«Πιστεύουμε ότι ο συνδυασμός του Kronos και του Ultimate θα δημιουργήσει έναν ηγέτη στον κλάδο του cloud στη διαχείριση ανθρώπινου κεφαλαίου και το λογισμικό διαχείρισης εργατικού δυναμικού και μια από τις καλύτερες εταιρείες για να εργαστείτε στον τομέα της τεχνολογίας παγκοσμίως», δήλωσε ο Martin Brand, ανώτερος διευθύνων σύμβουλος της Blackstone. .

Σύμφωνα με μελέτη που πραγματοποιήθηκε τον Μάρτιο του 2019 από την ISG, όταν πρόκειται για τη βιομηχανία ανθρώπινου δυναμικού, οι επιχειρήσεις έχουν συνειδητοποιήσει την εξοικονόμηση κόστους του λογισμικού ως υπηρεσίας (SaaS) και πλέον επικεντρώνονται στην κατασκευή των επόμενων βημάτων. Η μελέτη διαπίστωσε ότι περίπου οι μισοί από τους ερωτηθέντες που είχαν αξιοποιήσει ένα μοντέλο SaaS είχαν επιτύχει εξοικονόμηση μεταξύ 10% και 30% τόσο στις λειτουργίες πληροφορικής και τεχνολογίας όσο και στη διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού.

Επιπλέον, η Gartner προέβλεψε τον Ιανουάριο ότι οι παγκόσμιες δαπάνες πληροφορικής θα φτάσουν τα 2,95 τρισεκατομμύρια £, σημειώνοντας αύξηση 3,4% σε ετήσια βάση το 2020. Οι παγκόσμιες δαπάνες πληροφορικής αναμένεται να φτάσουν σχεδόν τα £4tn το 2021. Οι ταχύτερα αναπτυσσόμενες αγορές το 2020 θα είναι το λογισμικό αγορά – που αναμένεται να αυξηθεί κατά 10,5%. Η έκθεση προέβλεψε επίσης ότι η αύξηση των δαπανών πληροφορικής των επιχειρήσεων για προσφορές που βασίζονται σε cloud θα είναι ταχύτερη σε σύγκριση με την ανάπτυξη των παραδοσιακών (μη cloud) προσφορών πληροφορικής έως το 2022.

Ενδιαφέρεστε να ακούσετε τους ηγέτες του κλάδου να συζητούν θέματα όπως αυτό και να μοιράζονται τις περιπτώσεις χρήσης τους; Παρακολουθήστε τη συστεγαζόμενη IoT Tech Expo, Έκθεση Blockchain, AI & Big Data Expo, Cyber ​​Security & Cloud Expo και 5G Expo World Series με επερχόμενες εκδηλώσεις στη Silicon Valley, το Λονδίνο και το Άμστερνταμ και εξερευνήστε το μέλλον της επιχειρηματικής τεχνολογίας.