Η Scope AR εξαγοράζει το στούντιο WakingApp καθώς αυξάνεται η επιχειρηματική επαυξημένη πραγματικότητα

Η Scope AR εξαγοράζει το στούντιο WakingApp καθώς αυξάνεται η επιχειρηματική επαυξημένη πραγματικότητα

November 29, 2022 0 Von admin

Ο James έχει πάθος για το πώς οι τεχνολογίες επηρεάζουν τις επιχειρήσεις και έχει πολλές εκδηλώσεις Mobile World Congress υπό τη ζώνη του. Ο Τζέιμς έχει πάρει συνεντεύξεις από διάφορες κορυφαίες προσωπικότητες στην καριέρα του, από το πρώην αφεντικό της Μαφίας, Μάικλ Φραντσέζε, μέχρι τον Στιβ Βόζνιακ και τον Ζαν Μισέλ Ζαρ. Μπορείτε να βρείτε τον James να κάνει tweet στο @James_T_Bourne.


Η Scope AR, ένας πάροχος λογισμικού επαυξημένης πραγματικότητας (AR) με έδρα το Σαν Φρανσίσκο, ανακοίνωσε ότι θα εξαγοράσει το στούντιο AR WakingApp.

Το WakingApp προσφέρει μια ιδιόκτητη πλατφόρμα AR που εστιάζει στη χρήση σε επιχειρήσεις σε όλες τις βιομηχανίες. Η εταιρεία δήλωσε «ενθουσιασμένη» που εντάχθηκε στο Scope AR και «γίνεται αναπόσπαστο μέρος στην παράδοση λύσεων AR πρώτης κατηγορίας σε επιχειρηματικούς οργανισμούς».

Οι επιχειρήσεις εξοικειώνονται πολύ καλύτερα με το AR, όπως έδειξαν οι πρόσφατες κινήσεις του κλάδου. Τον Αύγουστο η Atheer, πάροχος υπολογιστών «επαυξημένης διαδραστικής πραγματικότητας», απέκτησε τον πάροχο ψηφιακής πλατφόρμας εργασίας Flype. Εκείνη την εποχή, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Atheer, Amar Dhaliwal, δήλωσε ότι οι επιχειρήσεις «απαιτούσαν» πλατφόρμες AR με ευρείες δυνατότητες ενοποίησης, ασφάλειας και αναφοράς.

Σύμφωνα με μια έκθεση PTC σχετικά με τη βιομηχανική καινοτομία τον Μάιο, δύο στις τρεις βιομηχανικές εταιρείες που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση δήλωσαν ότι επιτάχυναν την ανάπτυξη επαυξημένης πραγματικότητας για να βελτιώσουν την παραγωγικότητα των εργαζομένων.

Ο Scott Montgomerie, Διευθύνων Σύμβουλος και συνιδρυτής της Scope AR, σημείωσε παρόμοια θέματα με αυτήν την εξαγορά. «Είμαστε εξαιρετικά ικανοποιημένοι με την ανάπτυξη που έχουμε δει μέχρι σήμερα των επιχειρήσεων που υιοθετούν AR», είπε σε μια δήλωση. «Με αυτήν την ανάπτυξη έρχεται περισσότερη γνώση για το τι χρειάζονται οι πελάτες μας για να ενσωματώσουν με επιτυχία το AR στην επιχείρησή τους.

„Η ομάδα της WakingApp φέρνει έναν εξαιρετικό συνδυασμό εμπειρίας ανάπτυξης AR και δημιουργικής σκέψης στο Scope AR καθώς συνεχίζουμε να εξελίσσουμε την πλατφόρμα WorkLink μας για να ανταποκρινόμαστε στις τρέχουσες και μελλοντικές ανάγκες των πελατών μας“, πρόσθεσε ο Montgomerie.

Το Scope AR είχε εξασφαλίσει προηγουμένως χρηματοδότηση 9,7 εκατομμυρίων δολαρίων (7,4 εκατομμύρια £) στη σειρά A τον Μάρτιο.

Ενδιαφέρεστε να ακούσετε τους ηγέτες του κλάδου να συζητούν θέματα όπως αυτό και να μοιράζονται τις περιπτώσεις χρήσης τους; Παρακολουθήστε τη συστεγαζόμενη IoT Tech Expo, Έκθεση Blockchain, AI & Big Data Expo, Cyber ​​Security & Cloud Expo και 5G Expo World Series με επερχόμενες εκδηλώσεις στη Silicon Valley, το Λονδίνο και το Άμστερνταμ και εξερευνήστε το μέλλον της επιχειρηματικής τεχνολογίας.