Η Slack εξαγοράζει την Astro για να ενισχύσει τη συνεργασία μέσω email – με γεύση AI

Η Slack εξαγοράζει την Astro για να ενισχύσει τη συνεργασία μέσω email – με γεύση AI

Dezember 1, 2022 0 Von admin

Η Slack ανακοίνωσε ότι εξαγόρασε τον πάροχο λογισμικού email που επηρεάζεται από την τεχνητή νοημοσύνη Astro – και το πρώτο της βήμα είναι να τερματίσει την υπηρεσία της.

Οι επισκέπτες του ιστότοπου του Astro θα συναντηθούν με την είδηση ​​ότι οι εφαρμογές της εταιρείας για Mac, iOS, Android, Amazon Alexa και Slack θα κλείσουν στις 10 Οκτωβρίου, ενώ οι νέοι χρήστες δεν θα μπορούν πλέον να εγγραφούν.

Ο Andy Pflaum, Διευθύνων Σύμβουλος της Astro, έγραψε: „Ξεκινήσαμε το 2015 με μια αποστολή να φέρουμε ευφυΐα στις επικοινωνίες στο χώρο εργασίας, ξεκινώντας από το email. Γνωρίζουμε ότι το email εξακολουθεί να είναι ένας κρίσιμος τρόπος επικοινωνίας στο χώρο εργασίας, αλλά για τους περισσότερους ανθρώπους το email είναι θορυβώδες , δεν είναι καλά οργανωμένο και μας αποσπά την προσοχή από το να κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

Το Astrobot, όπως ίσως υποδηλώνει το όνομα, στοχεύει στη χρήση μηχανικής εκμάθησης για τη διαχείριση των εισερχομένων των χρηστών, με τη φωνητική εντολή να περιλαμβάνεται επίσης. Εδώ ξεκίνησε η συνεργασία με το Slack. „Το Slack έχει μια απίστευτα πιστή παγκόσμια βάση χρηστών με περισσότερους από οκτώ εκατομμύρια καθημερινούς χρήστες και πολλοί από τους πιο παθιασμένους χρήστες μας είναι ενεργοί και χαρούμενοι χρήστες του Slack“, δήλωσε ο Pflaum.

«Καθώς εξερευνούσαμε με το Slack πώς να συνδυάσουμε μηνύματα, email και ημερολόγιο, έγινε προφανές ότι θα είχαμε τον μεγαλύτερο αντίκτυπο στις επικοινωνίες στο χώρο εργασίας και θα πραγματοποιούσαμε το αρχικό μας όραμα αν γίνουμε μέλος του Slack».

Όσον αφορά τον Slack – ο οποίος ανακοίνωσε χρηματοδότηση 427 εκατομμυρίων δολαρίων σε σειρά H τον περασμένο μήνα – είναι να δούμε το email να βελτιώνεται ως μηχανισμός επικοινωνίας. «Έχουμε λάβει κάποια βήματα για να καταστεί δυνατή η ενσωμάτωση του email στο Slack, αλλά τώρα είμαστε σε θέση να κάνουμε αυτή τη διαλειτουργικότητα πολύ πιο απλή και πολύ, πολύ πιο ισχυρή», εξηγεί μια ανάρτηση ιστολογίου από την εταιρεία.

„Στόχος μας είναι να διευκολύνουμε όσο το δυνατόν περισσότερο το να βοηθήσουμε τις ομάδες να μετατοπίσουν τις συνομιλίες τους εκεί που θα ήταν πιο παραγωγικές – σε ένα κανάλι, παράλληλα με το σχετικό πλαίσιο και τα εργαλεία λογισμικού που χρησιμοποιούν οι ομάδες στην εργασία, από το ServiceNow και το Salesforce στο Workday και το Box.“

Οι οικονομικοί όροι της συμφωνίας δεν έγιναν γνωστοί.

https://yauis.com/wp-content/uploads/2022/11/Η-Tangoe-εξαγοράζει-τη-MOBI-για-να-ενισχύσει-τις-υπηρεσίες.pngΕνδιαφέρεστε να ακούσετε τους ηγέτες του κλάδου να συζητούν θέματα όπως αυτό και να μοιράζονται τις περιπτώσεις χρήσης τους; Παρακολουθήστε τη συστεγαζόμενη IoT Tech Expo, Έκθεση Blockchain, AI & Big Data Expo και Cyber ​​Security & Cloud Expo World Series με επερχόμενες εκδηλώσεις στη Silicon Valley, το Λονδίνο και το Άμστερνταμ και εξερευνήστε το μέλλον της επιχειρηματικής τεχνολογίας.