Η Slack εξασφαλίζει 427 εκατομμύρια δολάρια στη σειρά H – ανεβάζοντας την αποτίμηση της εταιρείας στα 7,1 δισεκατομμύρια δολάρια

Η Slack εξασφαλίζει 427 εκατομμύρια δολάρια στη σειρά H – ανεβάζοντας την αποτίμηση της εταιρείας στα 7,1 δισεκατομμύρια δολάρια

Dezember 2, 2022 0 Von admin

Η Slack ανακοίνωσε ότι συγκέντρωσε επιπλέον επενδύσεις 427 εκατομμυρίων δολαρίων (332 εκατομμύρια £) σε έναν κύκλο μετοχών της σειράς H, ανεβάζοντας την αποτίμηση της εταιρείας μετά τη χρηματική αξία σε περισσότερα από 7,1 δισεκατομμύρια δολάρια.

Επικεφαλής του γύρου ήταν η Dragoneer Investment Group και η General Atlantic, ενώνοντας την T. Rowe Price Associates Inc, καθώς και τις Wellington Management, Baillie Gifford και Sands Capital.

„Ο τρόπος με τον οποίο εργάζονται οι άνθρωποι αλλάζει και δεσμευόμαστε να προσφέρουμε το καλύτερο προϊόν και εμπειρία στους πελάτες μας σε αυτή τη νέα εποχή.“ μια ανάρτηση ιστολογίου εξήγησε από την εταιρεία. «Συνδιώξαμε αυτήν την πρόσθετη επένδυση για να μας δώσουμε ακόμη περισσότερους πόρους και ευελιξία για να εξυπηρετήσουμε καλύτερα τους πελάτες μας, να εξελίξουμε την επιχείρησή μας και να εκμεταλλευτούμε τη τεράστια ευκαιρία που έχουμε μπροστά μας.

«Αποστολή μας είναι να κάνουμε την εργασιακή ζωή των ανθρώπων πιο απλή, πιο ευχάριστη και πιο παραγωγική και είμαστε ευγνώμονες για την υποστήριξη στην πορεία».

Το ταξίδι του Slack για να γίνει το μεγαθήριο της εταιρικής συνεργασίας συνεχίζεται με ταχύτητα. Σύμφωνα με μια ενημέρωση από την εταιρεία τον Μάιο, υπάρχουν τώρα περισσότεροι από οκτώ εκατομμύρια ενεργοί χρήστες καθημερινά (DAU) που χρησιμοποιούν την πλατφόρμα, με σχεδόν τα δύο τρίτα του Fortune 100 να είναι πελάτες Slack επί πληρωμή και περισσότερες από 70.000 ομάδες επί πληρωμή έχουν εγγραφεί.

Επιπλέον, η Microsoft είδε επίσημα την εταιρεία ως ανταγωνιστή σύμφωνα με την ετήσια έκθεσή της 10-K που κυκλοφόρησε νωρίτερα αυτόν τον μήνα – όχι τόσο για το Microsoft Teams, που είναι προφανές αντίπαλο, αλλά για το ίδιο το Office. Ο Slack προσχώρησε στις Apple, Cisco, Facebook, Google και IBM στο φετινό έγγραφο, με τις Adobe, Oracle και SAP να καταργούνται.

Καθώς ο χώρος ανταλλαγής μηνυμάτων και συνεργασίας της επιχείρησης θερμαίνεται, λαμβάνει χώρα περισσότερη δραστηριότητα συγχωνεύσεων και εξαγορών. Η Slack ανακοίνωσε, προς έκπληξη τον περασμένο μήνα, ότι αγόρασε το HipChat, προηγουμένως ανταγωνιστή, από τον πάροχο επιχειρηματικού λογισμικού Atlassian. Η κίνηση ήταν μέρος του μια ευρύτερη εταιρική σχέση μεταξύ Slack και Atlassian. Την ίδια περίοδο, το Facebook ανακοίνωσε την εξαγορά της Redkix, ενός παρόχου μηνυμάτων με έδρα το Ισραήλ.

Μπορείτε να διαβάσετε το πλήρες ιστολόγιο του Slack εδώ.

https://yauis.com/wp-content/uploads/2022/11/Η-Tangoe-εξαγοράζει-τη-MOBI-για-να-ενισχύσει-τις-υπηρεσίες.pngΕνδιαφέρεστε να ακούσετε τους ηγέτες του κλάδου να συζητούν θέματα όπως αυτό και να μοιράζονται τις περιπτώσεις χρήσης τους; Παρακολουθήστε τη συστεγαζόμενη IoT Tech Expo, Έκθεση Blockchain, AI & Big Data Expo και Cyber ​​Security & Cloud Expo World Series με επερχόμενες εκδηλώσεις στη Silicon Valley, το Λονδίνο και το Άμστερνταμ και εξερευνήστε το μέλλον της επιχειρηματικής τεχνολογίας.