Η Stoll ανοίγει νέο κέντρο πελατών στο Reutlingen-Betzingen

Η Stoll ανοίγει νέο κέντρο πελατών στο Reutlingen-Betzingen

November 27, 2022 0 Von admin

Οι πόρτες του νέου κτιρίου είναι ήδη ανοιχτές για ανταλλαγές με ενδιαφερόμενους φορείς του κλάδου.

Η Stoll, μια επιχειρηματική μονάδα του Ομίλου Karl Mayer, άνοιξε ένα νέο κέντρο πελατών στο Reutlingen-Betzingen, ολοκληρώνοντας έτσι τη μετακόμισή του στη νέα τοποθεσία στα δυτικά του Reutlingen. Το πρώτο μέρος της παραγωγής μεταφέρθηκε από το κέντρο της πόλης το 1987. Ακολούθησε το 2004 το υπόλοιπο μέρος της παραγωγής και το 2020 η μετάβαση σε ένα νέο κέντρο ανάπτυξης.

Για την ώρα, τα τελετουργικά εγκαίνια του νέου κτιρίου έγιναν σε ένα πιο στενό περιφερειακό πλαίσιο. Μεταξύ των προσκεκλημένων ήταν ο Roland Wintzen, δήμαρχος Οικονομικών και Οικονομικών και η Nicole Hoffmeister-Kraut, υπουργός Οικονομικών, καθώς και μέλη της οικογένειας Stoll, ο αρχιτέκτονας και γενικός ανάδοχος του έργου, και οι γείτονες. Τα εγκαίνια για τους πελάτες, τους άλλους επιχειρηματικούς εταίρους και το εργατικό δυναμικό έχουν προγραμματιστεί για το 2023. Θα στεφθούν οι εορτασμοί της 150ης επετείου.

Οι πόρτες του νέου κτιρίου είναι ήδη ανοιχτές για ανταλλαγές με ενδιαφερόμενους φορείς του κλάδου. «Το νέο κέντρο πελατών προορίζεται να αποτελέσει ένα εμπνευσμένο σημείο συνάντησης για συνεργάτες στην αλυσίδα αξίας κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων. Μέσω ανταλλαγών και κοινών έργων, θέλουμε να προωθήσουμε σχετικές καινοτομίες που σχετίζονται με το επίπεδο πλέξιμο», δήλωσε ο Andreas Schellhammer, Επικεφαλής της Επιχειρηματικής Μονάδας Stoll κατά τη διάρκεια της χαιρετιστικής ομιλίας του.

Ήδη στα εγκαίνια, το νέο κέντρο πελατών αποδείχθηκε εξαιρετικά κατάλληλο για τον σκοπό του να είναι ένας χώρος συνάντησης και ανταλλαγής.

Η συνεργασία στον κλάδο της κλωστοϋφαντουργίας δεν είναι κάτι νέο για τον Stoll. Το νέο, ωστόσο, είναι οι δυνατότητες που προσφέρει το σύγχρονο κέντρο πελατών. Εργαστήρια, ένας εκθεσιακός χώρος με την τελευταία συλλογή τάσεων Stoll και ένα εκτενές αρχείο δειγμάτων σας προσκαλούν να πειραματιστείτε, να ερευνήσετε και να ενημερώσετε τον εαυτό σας. Διατίθεται εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας για μαθήματα κατάρτισης για τη μετάδοση γνώσεων. Υπάρχει επίσης ένα καλά εξοπλισμένο μηχανοστάσιο με έως και 30 επίπεδες πλεκτομηχανές, τεχνολογία φινιρίσματος και ψηφιακά εργαλεία. Ειδικοί στην ανάπτυξη μηχανημάτων και λογισμικού και στον τομέα των κλωστοϋφαντουργικών εφαρμογών παρέχουν τεχνική υποστήριξη. Η τεχνογνωσία και η τεχνολογία των μηχανών είναι επίσης διαθέσιμα σε υπάρχοντες και αρχικούς πελάτες για να εφαρμόσουν τις δικές τους ιδέες μέχρι την τελική λύση κλωστοϋφαντουργίας. Η προσφορά αποτελεί μέρος της νέας μορφήςTexLab του Ομίλου Karl Mayer, η οποία θα είναι παγκοσμίως διαθέσιμη στο μέλλον. «Οι πελάτες μπορούν να πάρουν μια ιδέα για την καινοτόμο δύναμη της Stoll εδώ. Το κτίριο είναι εξαιρετικά εντυπωσιακό, εξωτερικά και ακόμη περισσότερο όταν μπαίνεις», εξήγησε η Nicole Hoffmeister-Kraut.

Με τον πελατοκεντρικό προσανατολισμό και την αντιπροσωπευτική αρχιτεκτονική του, το νέο σημείο συνάντησης στο Reutlingen-Betzingen έχει τεράστια σημασία. «Το κέντρο πελατών είναι ο κόμβος καινοτομίας για θέματα επίπεδης πλέξης στον Όμιλο Karl Mayer και, επομένως, συμβάλλει θεμελιωδώς στην ηγεσία της καινοτομίας», δήλωσε ο Andreas Schellhammer.

Εκτός από τον σκοπό και την εμφάνιση, το θέμα της βιωσιμότητας ήταν επίσης σημαντικό στην κατασκευή του κέντρου πελατών. Το κτίριο με τον χώρο του δαπέδου περίπου 5000m² είναι πλήρως μονωμένο, ένα σύστημα αντλίας θερμότητας φροντίζει μεγάλο μέρος του κλιματισμού και ο φωτισμός LED παρέχει φως στους χώρους εργασίας για έως και 100 εργαζόμενους.