Η Tangoe εξαγοράζει τη MOBI για να ενισχύσει τις υπηρεσίες κινητικότητας που προσφέρει

Η Tangoe εξαγοράζει τη MOBI για να ενισχύσει τις υπηρεσίες κινητικότητας που προσφέρει

November 30, 2022 0 Von admin

Ο πάροχος λογισμικού διαχείρισης εξόδων τηλεπικοινωνιών (TEM) Tangoe εξαγόρασε την εταιρεία MOBI για υπηρεσίες διαχείρισης κινητικότητας (MMS) σε μια ακόμη ένδειξη ενοποίησης στον χώρο της εταιρικής κινητικότητας.

Και οι δύο εταιρείες θα είναι γνωστές στους τακτικούς αναγνώστες αυτής της έκδοσης – και οι δύο τεχνολογίες τους φαινομενικά θα αλληλοσυμπληρώνονται. Πράγματι, το Tangoe σκέφτεται αυτόν τον χώρο εδώ και αρκετό καιρό. Ήδη από το 2016, η εταιρεία άρχισε να κάνει κύματα στην «κινητικότητα ως υπηρεσία», προσφέροντας παροχή, διαχείριση συσκευών και υποστήριξη 24/7 βοήθειας για τους πελάτες.

Η κίνηση θεωρείται και από τους δύο οργανισμούς ως μια ευκαιρία για τη δημιουργία μιας «παγκόσμιας δύναμης της αγοράς», με 40 δισεκατομμύρια δολάρια μεταξύ τους σε ετήσια δαπάνη τεχνολογίας και διαχείριση 10 εκατομμυρίων συνδεδεμένων συσκευών.

«Η τεχνολογία της MOBI υποστηρίζει τον πρωταρχικό μας στόχο να βοηθήσουμε τους πελάτες να εργάζονται πιο έξυπνα», δήλωσε ο Bob Irwin, Διευθύνων Σύμβουλος της Tangoe σε μια δήλωση. «Αυτός ο συνδυασμός θα προσφέρει στους πελάτες Tangoe το άμεσο όφελος της πρόσβασης στην πιο ισχυρή λύση MMS στην αγορά και θα παρέχει στους πελάτες MOBI πρόσβαση στις παγκόσμιες δυνατότητες TEM, τη βαθιά τεχνογνωσία και την παγκόσμια κάλυψη. Σκεφτόμαστε ποια θα είναι η αγορά TEM και MMS του μέλλοντος – και το χτίζουμε τώρα.”

Μιλώντας σε CIO της επιχείρησης στο Mobile World Congress νωρίτερα αυτό το έτος, το Tangoe σκέφτηκε την άνοδο του SD-WAN και άλλων αναδυόμενων τεχνολογιών δικτύου στην επιχείρηση, καθώς και την άνοδο της συμβουλευτικής του υπηρεσίας. Ο Craig Riegelhaupt, διευθυντής μάρκετινγκ προϊόντων, είπε για την πεποίθησή του ότι το επίπεδο γνώσης στην εταιρεία ήταν μεγαλύτερο από οπουδήποτε αλλού είχε δει στον κλάδο.

Για τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της MOBI, Scott Krauge – ο οποίος θα ενταχθεί στο διοικητικό συμβούλιο της Tangoe – η εξαγορά αντιπροσωπεύει το αποκορύφωμα της σκληρής δουλειάς μιας δεκαετίας. «Μέσα από το συνδυασμένο μας όραμα, το MOBI και το Tangoe θα είναι καλύτερα εξοπλισμένα για να βοηθήσουν τους πελάτες να αυξήσουν την παραγωγικότητα, να αναπτύξουν αυτοματισμό για να μεταμορφώσουν τη διαχείριση συσκευών, να μειώσουν το κόστος και να χρησιμοποιήσουν την παγκόσμιας κλάσης πλατφόρμα του MOBI για όλες τις εμπειρίες των χρηστών», έγραψε. σε μια ανάρτηση ιστολογίου.

Οι οικονομικοί όροι της συμφωνίας δεν έγιναν γνωστοί.

https://yauis.com/wp-content/uploads/2022/11/Η-Tangoe-εξαγοράζει-τη-MOBI-για-να-ενισχύσει-τις-υπηρεσίες.pngΕνδιαφέρεστε να ακούσετε τους ηγέτες του κλάδου να συζητούν θέματα όπως αυτό και να μοιράζονται τις περιπτώσεις χρήσης τους; Παρακολουθήστε τη συστεγαζόμενη IoT Tech Expo, Έκθεση Blockchain, AI & Big Data Expo και Cyber ​​Security & Cloud Expo World Series με επερχόμενες εκδηλώσεις στη Silicon Valley, το Λονδίνο και το Άμστερνταμ και εξερευνήστε το μέλλον της επιχειρηματικής τεχνολογίας.