Η US News Global Education ανακοινώνει κοινές εκδηλώσεις για διεθνείς φοιτητές με τη New Oriental Vision Overseas Consulting Co. Ltd.

Η US News Global Education ανακοινώνει κοινές εκδηλώσεις για διεθνείς φοιτητές με τη New Oriental Vision Overseas Consulting Co. Ltd.

Januar 4, 2023 0 Von admin

Καινοτόμες συνεδρίες θα εκπαιδεύσουν Κινέζους φοιτητές που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν πανεπιστήμιο στις Ηνωμένες Πολιτείες

BOSTON, Mass., Η.Π.Α – Το US News Global Education ανακοίνωσε σήμερα μια σειρά εκδηλώσεων σε συνεργασία με τη New Oriental Vision Overseas Consulting Co. Ltd. για να βοηθήσει τους Κινέζους φοιτητές να μάθουν περισσότερα σχετικά με την ευκαιρία να επιδιώξουν τους στόχους τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Οι παρουσιάσεις αυτές που ονομάζονται Top US University Information Sessions, εκπαιδεύουν τους φοιτητές και τις οικογένειές τους σχετικά με το σύστημα κατάταξης των πανεπιστημίων στις ΗΠΑ, τις ευκαιρίες εργασίας μετά τις σπουδές και απαντούν σε ερωτήσεις σχετικά με τις σπουδές στις ΗΠΑ. ονομάζεται Selected Education Advisors και τους εξουσιοδοτεί να κάνουν αυτές τις παρουσιάσεις.

«Η υλοποίηση των κορυφαίων εκδηλώσεών μας στο Πανεπιστήμιο των ΗΠΑ με το New Oriental ήταν υψηλή προτεραιότητα», δήλωσε ο Michael Huckaby, Διευθύνων Σύμβουλος της US News Global Education. «Ως ηγέτης της αγοράς στην Κίνα και κρίσιμη πύλη για φοιτητές που επιλέγουν να σπουδάσουν στο εξωτερικό, γνωρίζουμε ότι αυτή η συνεργασία θα ωφελήσει σημαντικά τόσο τους οργανισμούς όσο και τους φοιτητές που εξυπηρετούμε. Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε για να προσφέρουμε περισσότερες γνώσεις για τους διεθνείς φοιτητές σχετικά με την τριτοβάθμια εκπαίδευση στις Ηνωμένες Πολιτείες και να προωθήσουμε τις κατατάξεις και τις αξιολογήσεις υψηλότερης ποιότητας που παρέχονται από το US News & World Report».

«Κάθε χρόνο, αναλύοντας τις κατατάξεις των Καλύτερων Κολεγίων του US News & World Report, οι σύμβουλοί μας υποστηρίζουν πολλούς Κινέζους φοιτητές που ερευνούν χιλιάδες πανεπιστήμια των ΗΠΑ για να βρουν τα σχολεία που ταιριάζουν καλύτερα με τα ενδιαφέροντά τους. Φιλοξενώντας αυτές τις εκδηλώσεις ως Επιλεγμένος Εκπαιδευτικός Σύμβουλος του US News Global Educaiton, η New Oriental Vison Overseas κάνει ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός. Θα συνεχίσουμε να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να βοηθήσουμε τους Κινέζους φοιτητές να βρουν τα καλύτερα κολέγια και πανεπιστήμια των ΗΠΑ που ταιριάζουν με τα ενδιαφέροντά τους και τα επιθυμητά εκπαιδευτικά αποτελέσματα».

Ο Evan Weisenfeld, Επικεφαλής Μάρκετινγκ της US News Global Education, θα επισκεφθεί την Κίνα τον Μάιο για να ξεκινήσει τη σειρά εκδηλώσεων σε συνδυασμό με τη New Oriental Vision Overseas Consulting Co. Ltd. σε υποψήφιους φοιτητές και τους γονείς τους. Οι κορυφαίες ενημερωτικές συνεδρίες πανεπιστημίων των ΗΠΑ θα πραγματοποιηθούν στο Guangzhou στις 13 Μαΐου. Zhengzhou 14 Μαΐου; Xi’an 16 Μαΐου; Wuhan 18 Μαΐου; Nanjing 20 Μαΐου; και Σαγκάη 21 Μαΐου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Το US News Global Education συνδυάζει τις έγκυρες κατατάξεις των US News με την τεχνογνωσία των διεθνών φοιτητών για να υποστηρίξει φοιτητές που αναζητούν τριτοβάθμια εκπαίδευση στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι διεθνείς φοιτητές και οι οικογένειές τους έχουν πρόσβαση σε γνώσεις και αναλύσεις προκειμένου να κάνουν καλύτερες, πιο ενημερωμένες επιλογές πανεπιστημίου. Το US News Global Education υποστηρίζει επίσης διεθνείς φοιτητές μέσω της διαδικασίας έρευνας και αίτησης παρέχοντας άμεση πρόσβαση και εγγραφή. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.usnewsglobaleducation.com.

Επικοινωνία μέσων: Έβαν Βάιζενφελντ
Τηλέφωνο: (508) 740-4367
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: [email protected]

Σχετικά με την Beijing New Oriental Vision Overseas Consulting
Η Vision Overseas είναι ένας κορυφαίος συμβουλευτικός και συμβουλευτικός οργανισμός σπουδών στο εξωτερικό στο πλαίσιο του Beijing New Oriental Education & Technology Group, του μεγαλύτερου ιδιωτικού εκπαιδευτικού οργανισμού στην Κίνα. Στη Vision Overseas, πιστεύουμε ότι το να διαδραματίζουμε βασικό ρόλο και να συνεισφέρουμε στη διεθνή εκπαίδευση είναι προνόμιο και, κυρίως, ευθύνη προς τους μαθητές μας και τις οικογένειές τους.