Η US News & World Report ανακοινώνει τα κορυφαία πανεπιστήμια για διεθνείς φοιτητές

Η US News & World Report ανακοινώνει τα κορυφαία πανεπιστήμια για διεθνείς φοιτητές

Januar 4, 2023 0 Von admin

Η νέα λίστα υπογραμμίζει τα Εθνικά Πανεπιστήμια που υποστηρίζουν διεθνείς φοιτητές μέχρι την αποφοίτησή τους

Ουάσιγκτον, DC – 30 Μαΐου 2018 – Η US News & World Report, η παγκόσμια αρχή στην κατάταξη της εκπαίδευσης, δημοσίευσε σήμερα μια εναρκτήρια λίστα με τα κορυφαία πανεπιστήμια για διεθνείς φοιτητές. Αυτά τα 181 Εθνικά Πανεπιστήμια, που παρατίθενται με αλφαβητική σειρά, προσφέρουν πόρους για να βοηθήσουν τους διεθνείς φοιτητές να προσαρμοστούν και να αποφοιτήσουν από σχολεία που εδρεύουν στις ΗΠΑ.

«Καθώς οι διεθνείς φοιτητές εξετάζουν τις επιλογές τους στο πανεπιστήμιο των ΗΠΑ, είναι ζωτικής σημασίας να κατανοήσουν εάν τα σχολεία θα τους προσφέρουν οικονομική βοήθεια, αγγλικά εργαστήρια, υπηρεσίες στέγασης και εστίασης κατά τη διάρκεια των διακοπών και άλλες υπηρεσίες», δήλωσε η Anita Narayan, διευθύνουσα σύνταξη του Education στο US News. . «Αυτή η λίστα είναι μια φυσική επέκταση της αποστολής μας με τις κατατάξεις των Best Colleges, οι οποίες έχουν βοηθήσει τους μαθητές και τις οικογένειές τους να λαμβάνουν αποφάσεις σχετικά με την εκπαίδευσή τους για περισσότερα από 30 χρόνια».

Τα κορυφαία πανεπιστήμια για διεθνείς φοιτητές ποικίλλουν από ιδιωτικά ιδρύματα, όπως το Πανεπιστήμιο Κολούμπια στη Νέα Υόρκη, το Αμερικανικό Πανεπιστήμιο στην Ουάσιγκτον και το Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Καλιφόρνια, έως δημόσια σχολεία, όπως το Πανεπιστήμιο της Βιρτζίνια, το Πολιτειακό Πανεπιστήμιο του Μισισιπή και το Πανεπιστήμιο της Ανατολικής Καρολίνας στη Βόρεια Καρολίνα.

Για τη σύνταξη της λίστας, το US News ξεκίνησε με τα Εθνικά Πανεπιστήμια στην ετήσια κατάταξη Best Colleges και στη συνέχεια αξιολόγησε αυτά που υποστηρίζουν καλύτερα τις ανάγκες των ξένων φοιτητών. Δεκαεννέα αρχικοί δείκτες συνδυάστηκαν, σε ορισμένες περιπτώσεις, για να δημιουργηθούν οι έξι τελικοί δείκτες που χρησιμοποιήθηκαν στην ανάλυση. Αυτά περιλαμβάνουν τα ποσοστά αποφοίτησης και διατήρησης για διεθνείς φοιτητές, τη διαθεσιμότητα προγραμμάτων Αγγλικών ως Δεύτερης Γλώσσας και τη χορήγηση βοήθειας σε διεθνείς φοιτητές. Το US News ανέπτυξε τη μεθοδολογία με τη συμβολή της US News Global Education, μιας εταιρείας αφιερωμένης στη σύνδεση ξένων φοιτητών με τα κορυφαία πανεπιστήμια στις ΗΠΑ

Οι υποψήφιοι φοιτητές που επισκέπτονται το usnews.com/colleges και οι συνδρομητές του US News College Compass μπορούν να έχουν πρόσβαση στα πλήρη δεδομένα για όλα τα Εθνικά Πανεπιστήμια, συμπεριλαμβανομένων πληροφοριών σχετικά με τα ποσοστά αποφοίτησης, τη φοιτητική ζωή, τις εγγραφές και άλλα. Επιπλέον, το US News Global Education κυκλοφόρησε μια λευκή βίβλο σχετικά με τους πόρους που πρέπει να αναζητήσουν οι διεθνείς φοιτητές όταν κάνουν έρευνα σε σχολεία.

Η νέα εκπαιδευτική πρωτοβουλία εξυπηρετεί την ευρύτερη αποστολή των US News να παρέχει αξιόπιστες πληροφορίες και κατατάξεις για να βοηθήσει τους μαθητές να περιηγηθούν στις επιλογές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Το US News δημοσιεύει ετήσιες κατατάξεις των Καλύτερων Κολεγίων, Καλύτερων Πανεπιστημίων παγκοσμίως, Καλύτερων Διαδικτυακών Προγραμμάτων και Καλύτερων Σχολών Μεταπτυχιακών Σπουδών. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πρωτοβουλίες των US News, ακολουθήστε μας στο Facebook και στο Twitter.

Επικοινωνία μέσων: Enxhi Myslymi, [email protected], 202-955-2189.

Σχετικά με το US News & World Report

Το US News & World Report είναι μια εταιρεία ψηφιακών ειδήσεων και πληροφοριών που δίνει τη δυνατότητα στους ανθρώπους να λαμβάνουν καλύτερες, πιο ενημερωμένες αποφάσεις για σημαντικά θέματα που επηρεάζουν τη ζωή τους. Εστιάζοντας στην εκπαίδευση, την υγεία, τα προσωπικά οικονομικά, τα ταξίδια, τα αυτοκίνητα και τις ειδήσεις, το USNews.com παρέχει συμβουλές καταναλωτών, κατατάξεις, ειδήσεις και αναλύσεις για να εξυπηρετήσει ανθρώπους που λαμβάνουν περίπλοκες αποφάσεις σε όλα τα στάδια της ζωής. Περισσότεροι από 40 εκατομμύρια άνθρωποι επισκέπτονται το USNews.com κάθε μήνα για έρευνα και καθοδήγηση. Η US News ιδρύθηκε το 1933 και έχει την έδρα της στην Ουάσιγκτον, DC