Θέλετε να μάθετε πώς να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας;

Θέλετε να μάθετε πώς να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας;

Oktober 4, 2022 0 Von admin

Πως είδος είσαι για τον εαυτό σου; να είσαι ευγενικός

Μπορεί να σας φανεί περίεργη ερώτηση για να ξεκινήσετε αυτήν την εβδομάδα. Αλλά στη μέση της τρέλας της ζωής, μπορεί κάλλιστα να είσαι εσύ τρέχει κουρελιασμένος φροντίδα και φροντίδα για τις ανάγκες των άλλων.

Και με αυτόν τον τρόπο, έχετε χάσει τα μάτια σας τι σημαίνει να είσαι ευγενικός με τον εαυτό σου.

Το να μην παρατηρούμε τις δικές μας ανάγκες ή τον τρόπο φροντίδας του εαυτού μας προκαλεί την ταχεία εξάντληση των επιπέδων ενέργειάς μας και το στέγνωμα των δεξαμενών μας.

Βάλτε πρώτα τη δική σας μάσκα οξυγόνου.

Τι γίνεται όμως αν δεν ξέρεις πως να αρχίσεις να είσαι ευγενικός με τον εαυτό σου;

Παλεύετε να δείτε τι είναι καλό σε αυτό που είστε, πόσο μάλλον να είστε ευγενικοί με αυτό το άτομο.

Που οδηγεί σε συγκρίσεις. Όλοι το κάνουμε – συγκρίνουμε τον εαυτό μας με άλλους ανθρώπους. Όταν αυτή η σύγκριση είναι σταθερή αρνητικόςγλιστράμε γρήγορα κάτω από μια σκοτεινή τρύπα βύσματος αρνητική αυτοπεποίθηση, έλλειψη αυτοπεποίθησης, χαμηλή αυτοεκτίμηση.

Όμως, δεν χρειάζεται να είναι έτσι!

Γυρίστε το και κινούμαστε προς τα πάνω στη θετικότητα, την προορατικότητα και την ανάπτυξη:

…. ήταν πραγματικά χρήσιμο να με βοήθησε να το κάνω να είμαι ευγενικός με τον εαυτό μουενθαρρύνοντάς με να επικεντρωθώ στα πράγματα μπορώ να προσφέρω στον κόσμο. Έχει φέρει μια αίσθηση σαφήνεια και κατεύθυνση καθώς προσπαθώ να προχωράω στη ζωή μου και να βάζω κάποιους στόχους».

Ουάου!

Θέλετε ένα κομμάτι από αυτό; Εγγραφείτε ΕΔΩ και συνεχίστε να διαβάζετε….

ένας πολύ σαφής, απλός, δομημένος τρόπος για να μάθετε περισσότερα για το ποιος είστε, τι δυνατότητες έχετε και πόσο συναρπαστική μπορεί να είναι η ζωή όταν είστε εξοπλισμένοι για να την αξιοποιήσετε στο έπακρο».

Ίσως ακόμη και η ανάγνωση αυτού να σας κάνει να αισθάνεστε συγκλονισμένος...Νιώθετε κολλημένοι και λίγο χαμένοι και δεν ξέρετε πώς να αρχίσετε να διαλέγετε το δρόμο σας προς το φως της αυτοπεποίθησης και της αυτοπεποίθησης.

Δεν χρειάζεται όμως να συμβαίνει αυτό:

Δεν νιώθω πια την αίσθηση της υπερέντασης που με οδήγησε σε εσάς εξαρχής… η όλη διαδικασία ήταν εξαιρετικά χρήσιμη. Ήταν πολύ εκπληκτικό να μπορώ ξαφνικά να βλέπω υποκείμενα νήματα και σχέδια που δεν είχα κάνει προηγουμένως σχέση. Ήταν τρομερά διορατικό και πραγματικός καταλύτης για την αλλαγή».

Αυτά είναι όλα αποσπάσματα από ανθρώπους που ολοκλήρωσαν την Πρόκληση.

Λοιπόν – πώς να το κάνετε αυτό;

Η απάντηση είναι απλή: Εγγραφείτε για να κάνετε το The 10 Things Challenge.

Αυτό είναι ένα ισχυρό εργαλείο προπόνησης που κατευθύνεται σε μεγάλο βαθμό από τον εαυτό του και βασίζεται σε email, με μια μοναδική προσαρμοσμένη συνεδρία καθοδήγησης στο τέλος.

Κάνοντας την Πρόκληση θα το κάνετε

  • δημιουργήστε μια ισχυρή εικόνα του ποιός είσαι και τι μπορείς να κάνεις
  • καταλάβετε περισσότερα για το πώς να ζήσετε ως αυτό το άτομο με περισσότερα αυτοπεποίθηση σε όλους τους ρόλους που έχεις
  • ξέρετε τι σημαίνει φροντίστε τον εαυτό σας ώστε να μπορείς να νοιάζεσαι καλύτερα για τους άλλους
  • δείτε τι είναι ΚΑΛΟΣ για τη ζωή σου και εξασκήστε περισσότερη ευγνωμοσύνη
  • σαφείς, πρακτικές ενέργειες μπορείτε να εφαρμόσετε που κάνουν τη ζωή πιο γεμάτη
  • όλα σε διαχειρίσιμα, μικρά βήματα με σαφή δομή

Αυτό που βρήκα από όσους έχουν ολοκληρώσει το 10 Things Challenge είναι ότι είναι το δώρο που συνεχίζει να δίνει. Να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας και να πιστεύετε σε αυτό που είστε και τι έχετε σκοπό να κάνετε, και η αυτοπεποίθησή σας θα εκτιναχθεί στα ύψη.

Έλαβα αυτό το υπέροχο μήνυμα πρόσφατα από κάποιον που είχε ολοκληρώσει το The 10 Things Challenge περισσότερο από δύο χρόνια πριν:

Ήθελα απλώς να σας ευχαριστήσω και πάλι που με καθοδήσατε και που περπατήσατε και προσευχηθήκατε μαζί μου στην πρόκληση των 10 πραγμάτων…. Συνέχισα να εφαρμόζω στην πράξη μερικά από αυτά που αποκόμισα από το 10 Things Challenge και είμαι τόσο ευγνώμων για αυτό…. Διαπίστωσα ότι όσο περισσότερο καλλιεργώ μια εσκεμμένη καρδιά ευγνωμοσύνης, ανεξάρτητα από το τι αντιμετωπίζω, τόσο περισσότερο η καρδιά μου ξεχειλίζει από ειρήνη στο χάος».

και αυτό…

Έκανα το The 10 Things Challenge πριν από μερικά χρόνια και εξακολουθώ να το σκέφτομαι… βρήκα ότι είναι ένας πολύ καλός τρόπος να συγκεντρωθώ και να χρησιμοποιώ ακόμα μερικά από τα εργαλεία που έμαθα από αυτό. Για παράδειγμα, όταν σκέφτομαι τι θέλω να επιτύχω τους επόμενους μήνες, γνωρίζω διάφορες κατηγορίες που πρέπει να σκεφτώ – στόχους εργασίας, οικογενειακούς στόχους, κοινωνικές διασκεδαστικές δραστηριότητες, τομείς για την απλοποίηση της ζωής. Η σκέψη μου είναι πιο ευρεία όταν σκέφτομαι μελλοντικά, αντί να κάνω λίστα. Ευχαριστώ πολύ την Catriona για τη διορατικότητα και την προοπτική σου, πάντα τόσο χρήσιμη.“

Γι‘ αυτό να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας και δώστε στον εαυτό σας ένα δώρο μεγαλύτερης αυτοπεποίθησης και αυτοπεποίθησης.

Εγγραφείτε για να κάνετε το The 10 Things Challenge, ακόμα σε μειωμένη τιμή, και ανυπομονώ να συναντηθώ μαζί σας!