Καλύτερος οδηγός ταξιδιωτικής ασφάλισης για γονείς που επισκέπτονται τον Καναδά

Καλύτερος οδηγός ταξιδιωτικής ασφάλισης για γονείς που επισκέπτονται τον Καναδά

Januar 13, 2023 0 Von admin

Η ασφάλιση super visa είναι κάτι που χρειάζεστε εάν θέλετε οι γονείς ή οι παππούδες σας να σας επισκέπτονται στον Καναδά για περισσότερους από 6 μήνες. Κάτω από αυτόν τον οδηγό, μπορείτε να μάθετε τα πάντα για τις σούπερ βίζες για γονείς.

Μερικές σημαντικές αλλαγές στην ασφάλιση super visa

· Ο υπουργός Μετανάστευσης του Καναδά, στις 7 Ιουνίου 2022, ανακοίνωσε ότι το πρόγραμμα εποπτείας θα αλλάξει. Μερικές από τις αλλαγές που ανακοινώθηκαν ή αναφέρθηκαν εδώ

· Η διάρκεια παραμονής των γονιών σας στον Καναδά αυξάνεται σε 5 χρόνια κατ‘ ανώτατο όριο από 2 χρόνια ανά ταξίδι.

· Μπορείτε να αγοράσετε την ασφάλεια Super visa από οποιαδήποτε μη καναδική ασφαλιστική εταιρεία, αλλά θα πρέπει να οριστεί. Νωρίτερα επιτρεπόταν να αγοράζει μόνο από την καναδική ασφάλιση.

· Μόλις λάβετε ασφάλιση υπέρ της βίζας του Καναδά, μπορείτε επίσης να ζητήσετε να παρατείνετε τη διαμονή σας για τουλάχιστον 2 χρόνια ενώ βρίσκεστε στον Καναδά.

Βασικά στοιχεία που πρέπει να γνωρίζετε για τη super visa Canada

Πριν μάθετε το προσφορά ασφάλισης super visa, πρέπει να γνωρίζετε τα βασικά μιας super visa. Μια σούπερ βίζα στον Καναδά επιτρέπει στους γονείς ή τους παππούδες σας να σας επισκεφτούν στον Καναδά. Για να λάβετε τη βίζα Super, θα πρέπει να είστε μόνιμος κάτοικος ή πολίτης του Καναδά. Αυτή η βίζα θα επιτρέψει στους γονείς ή τους παππούδες σας να μείνουν στον Καναδά για περισσότερους από 6 μήνες σε κάθε ταξίδι. Αυτή η βίζα είναι επίσης ευρέως γνωστή ως βίζα γονέα ή παππού.

ο Σούπερ ασφάλιση βίζας στον Καναδά παίζει καθοριστικό ρόλο και ισχύει για τουλάχιστον 10 χρόνια, επομένως οι γονείς ή οι παππούδες σας μπορούν να σας επισκέπτονται όσο συχνά θέλουν στο χρονοδιάγραμμα των 10 ετών, αν θέλουν, αλλά κάθε ταξίδι θα πρέπει να είναι μικρότερο από 5 χρόνια. Σημαίνει ότι η super visa στον Καναδά είναι μια βίζα πολλαπλών εισόδων. Αλλά προτού υποβάλετε αίτηση για βίζα, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι κατανοείτε όλες τις αλλαγές που αποκλείστηκαν πρόσφατα τον Ιούλιο. Δεν χρειάζεστε super visa εάν ο χρόνος για να επισκεφθείτε τον Καναδά είναι λιγότερος από 6 μήνες. Τυπική βίζα επισκέπτη ή ηλεκτρονική εξουσιοδότηση ταξιδιού.

Επιλεξιμότητα για ασφάλιση super visa στον Καναδά

Υπάρχουν ορισμένα βασικά κριτήρια επιλεξιμότητας που πρέπει να πληροίτε εάν θέλετε να πληροίτε τις προϋποθέσεις για super visa στον Καναδά. Αναφέρονται εδώ οι απαιτήσεις για super visa του γονέα και του παππού και της γιαγιάς.

· Το καλύτερο θα ήταν να ήσασταν οι γονείς ή οι παππούδες του μόνιμου κατοίκου Καναδά. Το παιδί ή το εγγόνι σας θα πρέπει να σας προσκαλούν να επισκεφτείτε τον Καναδά.

· Το εγγόνι ή το παιδί πρέπει να πληρούν την απαίτηση ελάχιστου εισοδήματος.

· Χρειάζεται να αγοράσετε ιατρική ασφάλιση από μια καναδική εταιρεία ιατρικής ασφάλισης ή οποιονδήποτε άλλο ξένο πάροχο, με ισχύ για τουλάχιστον ένα έτος.

· Θα ήταν καλύτερο να υποβληθείτε στην ιατρική εξέταση μετανάστευσης και μπορείτε να την κάνετε εκ των προτέρων πριν υποβάλετε αίτηση ή υποβάλετε αίτηση για βίζα.

Απαιτήσεις εισοδήματος για ασφάλιση βίζας Super

Μόλις κατανοήσετε το κόστος ασφάλισης super visa, πρέπει επίσης να κατανοήσετε την απαίτηση εισοδήματος από τη super visa. Για την κάλυψη της απαίτησης εισοδήματος Super visa, μπορεί επίσης να συμπεριληφθεί το εισόδημα του συζύγου του παιδιού ή του εγγονού σας. Το ελάχιστο απαιτούμενο εισόδημα καθορίζει πόσα άτομα ζουν μαζί με το παιδί ή το εγγόνι σας. Για να υπολογίσετε το μέγεθος της οικογένειας, πρέπει να λάβετε υπόψη το παιδί, το οποίο είναι ο σύζυγος υποδοχής των γονέων του εξαρτώμενου από τον φιλοξενούμενο παιδιού ή των παππούδων που υποβάλλουν αίτηση για τη βίζα, οποιονδήποτε ο οικοδεσπότης είχε χορηγήσει νωρίτερα ενώ η συμφωνία χορηγίας είναι ακόμα στην εικόνα.

Απαιτήσεις ιατρικής ασφάλισης για ασφάλιση super visa

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, θα ήταν καλύτερο να είχατε ιατρική ασφάλιση για να καλύψετε το ταξίδι στον Καναδά. Πρέπει να το αγοράσετε πριν υποβάλετε αίτηση για βίζα, πράγμα που σημαίνει ότι ένα έγκυρο έγγραφο πολιτικής είναι ένα από τα κύρια αποδεικτικά στοιχεία που πρέπει να υποβάλετε όταν υποβάλετε αίτηση για super visa στον Καναδά. Αλλά αν θέλετε ένα υπέροχο μέρος για να λάβετε ασφάλεια Super visa, θα πρέπει πάντα να ελέγχετε τον ιστότοπο σύγκρισης τιμών με διαφορετικούς παρόχους για να βρείτε την καλύτερη προσφορά για την περίπτωσή σας.

Άλλες απαιτήσεις με τις οποίες πρέπει να ευθυγραμμιστείτε

Εκτός από την εστίαση στις παραπάνω απαιτήσεις, πρέπει επίσης να λάβετε υπόψη τις απαιτήσεις του Καναδά για πρόσφυγες μετανάστευσης και υπηκοότητα, όπου πρέπει να υποβάλετε ορισμένα έγγραφα. Τα έγγραφα θα πρέπει να δείχνουν ότι είστε οι γονείς ή οι παππούδες του πολίτη που διαμένει στον Καναδά. Τα έγγραφα περιλαμβάνουν κυρίως πιστοποιητικό γέννησης ή άλλα πιστοποιητικά που σας ονομάζουν ως γονέα ή παππού και γιαγιά.

Θα πρέπει επίσης να υποβάλετε μια επιστολή υπογεγραμμένη από το παιδί ή το εγγόνι σας που σας προσκαλεί να μείνετε στον Καναδά. Η επιστολή πρέπει να περιλαμβάνει υπόσχεση οικονομικής υποστήριξης για όλη τη διαμονή. Η λίστα πρέπει να δείχνει τη σύνθεση της οικογένειας του παιδιού ή του εγγονού, όπως ο σύζυγος ή τα παιδιά, είτε είναι εξαρτώμενα είτε ανεξάρτητα οικονομικά.

Επιπλέον, όσον αφορά την ασφάλιση super visa, μπορείτε να κάνετε αίτηση online για τους γονείς ή τους παππούδες σας. Πρέπει να συγκεντρώσετε τα δικαιολογητικά που περιγράφονται παραπάνω. Χρειάζεστε σαρωτή ή κάμερα για να μετατρέψετε τα έντυπα έγγραφα σε ηλεκτρονικό αντίγραφο, εάν κάνετε αίτηση για super visa online. Πρέπει επίσης να συμπληρώσετε άλλες φόρμες ως αίτηση εκτός από τα δικαιολογητικά. Το κόστος της super visa Canada είναι περίπου $100 ανά άτομο. Εκτός από αυτό, πρέπει επίσης να πληρώσετε κάτι για βιομετρικά στοιχεία, περίπου 85 $ και 170 $ για μια οικογένεια με 2 ή περισσότερα άτομα.