Κατανόηση της κατάστασης παρατήρησης του νοσοκομείου και των επιπτώσεών της στην ασφαλιστική κάλυψη

Κατανόηση της κατάστασης παρατήρησης του νοσοκομείου και των επιπτώσεών της στην ασφαλιστική κάλυψη

November 29, 2022 0 Von admin

Κατάσταση παρατήρησης στο νοσοκομείο

Γνωρίζατε ότι μια απλή ιατρική κωδικοποίηση έστω και μέρους της νοσηλείας του πελάτη ή του αγαπημένου σας προσώπου μπορεί να μειώσει ή να εξαλείψει τα οφέλη του Medicare; Διαβάστε αυτό το άρθρο για να ενημερωθείτε για την «κατάσταση παρατήρησης», τις ασφαλιστικές της επιπτώσεις και τι πρέπει να κάνετε για αυτό.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν αυτές οι άλλες λύσεις:

Χρειάζεστε βοήθεια για τη διαχείριση της φροντίδας ενός ηλικιωμένου αγαπημένου προσώπου στο Charlottesville, στο Harrisonburg ή στο Staunton Virginia ή στο Kansas City ή το Overland Park, στο Κάνσας;

Επικοινωνήστε μαζί μας στο Care is There Geriatric Care Management 800.434.1633 ή στο [email protected] Προσφέρουμε διαχείριση γηριατρικής φροντίδας, υποστήριξη για ανεξάρτητη διαβίωση, υποβοηθούμενη βελτίωση της ζωής, υπηρεσίες Aging Life Care™ και ηρεμία για τους φροντιστές μεγάλων αποστάσεων.


Το AGING LIFE CARE™ είναι εμπορικό σήμα της Σύλλογος Φροντίδας Ζωής Ηλικιωμένων. Μόνο τα μέλη της ALCA εξουσιοδοτούνται να χρησιμοποιούν αυτόν τον όρο για την αναγνώριση των υπηρεσιών τους. Δείτε τη σελίδα Ομάδας του CareisThere.com για μια λίστα με τους συνεργάτες μας και αναζητήστε το λογότυπο Aging Life Care στις βιοσελίδες των μελών μας στο ALCA.