Μια όμορφη παιδική ζωγραφική πορτρέτου με αυτά τα απλά κόλπα

Μια όμορφη παιδική ζωγραφική πορτρέτου με αυτά τα απλά κόλπα

Januar 26, 2023 0 Von admin

Οι γονείς συχνά θέλουν να κρατήσουν για πάντα τις καλύτερες αναμνήσεις από το παιδί. Στον σύγχρονο κόσμο, ήταν ευκολότερο με πορτρέτα, φωτογραφίες και βίντεο. Αλλά υπάρχει πάντα η απαίτηση να το σώσουμε σε μια μορφή θησαυρού που θα διαρκέσει για πάντα, ακόμα και μετά τη μελλοντική γενιά η μνήμη πρέπει να σωθεί. Έτσι είναι δυνατό μόνο μέσα από το οικογενειακό πορτρέτο, αλλά δεν είναι εύκολο να το κάνεις. Ένα παιδί Πορτραίτο Ζωγραφική αποκαλύπτει πολλά για το παιδί, το συναίσθημά του, τη φύση του στη συγκεκριμένη φάση της ζωής του παιδιού.

Εδώ είναι μερικά μυστικά για να τραβήξετε ένα μοναδικό και όμορφο πορτρέτο του παιδιού σας.

Τοποθεσία

Επιλέξτε μια τέλεια τοποθεσία για τη ζωγραφική. Η καλή τοποθεσία είναι βασικό στοιχείο στο πορτρέτο. Ακόμα κι αν το φόντο δεν είναι πολύ σημαντικό από το παιδί, εξακολουθεί να είναι μέρος του πίνακα. Τα σημαντικά πράγματα στα οποία πρέπει να εστιάσετε είναι η λεπτομέρεια του φόντου. Μια εξαιρετική εξωτερική τοποθεσία, όπως μια παραλία, δάσος ή ένα χωράφι, μπορεί επίσης να προσθέσει κτίρια και γέφυρες στο παρασκήνιο. Μπορεί κανείς να βάψει και εσωτερικούς χώρους, κάτι που είναι απαραίτητο για το νεογέννητο.

Στάση

Καθώς τα παιδιά δεν μπορούσαν να μείνουν σταθερά, συνιστάται να ζωγραφίζουν κάνοντας κλικ σε μια εικόνα. Αντίθετα, κάποιος επέλεξε να το κάνει επαγγελματικά, γι‘ αυτό ζήτησαν από τα παιδιά να δώσουν μια φυσική πόζα όπου δεν θα τους εκνευρίσει και θα δυσκολευτεί να κάνει. Προσπαθήστε να δώσετε στο παιδί την πιο απλή, ενθαρρυντική οδηγία.

Επικοινωνία

Προσπαθήστε να επικοινωνήσετε με το παιδί καθώς βαριούνται γρήγορα ένα συγκεκριμένο πράγμα και δεν θέλουν να το κάνουν περαιτέρω, και αυτό μπορεί να χαλάσει τη ζωγραφική, οπότε προσπαθήστε να έχετε καλή επικοινωνία με το παιδί.

Διάθεση

Δημιουργήστε μια καλή διάθεση στο παιδί. Κάντε την μια διασκεδαστική μέρα για το παιδί, κάτι που είναι απαραίτητο για ένα καλό πορτρέτο. Όσο πιο ευτυχισμένο είναι το παιδί. η εξαιρετική ζωγραφική γίνεται.

Εστίαση στην Έκφραση

Προσπαθήστε να εστιάσετε στην έκφραση του παιδιού, καθώς το παιδί δεν μπορούσε να κρατήσει την ίδια έκφραση για πολλές ώρες, γι‘ αυτό προσπαθήστε να κάνετε αστεία και να διασκεδάσετε για να δώσετε στο παιδί μια φυσική έκφραση στη ζωγραφική.

Εστίαση στο αντικείμενο

Είναι απαραίτητο να προσθέσετε τα αντικείμενα εκτός από το θέμα σκεπτόμενοι ευρέως, όπως σε ένα παιδικό πορτρέτο πρέπει να προσέχετε ιδιαίτερα, γι‘ αυτό επικεντρωθείτε στο αντικείμενο, όπως ένας καναπές, μια καρέκλα ή μια κούκλα ή ένα δέντρο, οπότε χρειάζεται να το κρατήσετε εστίαση στο θέμα.

Αυτά είναι τα λίγα κρίσιμα σημεία στα οποία πρέπει να εστιάσετε όταν κάνετε μια παιδική ζωγραφική πορτρέτου. Οι λεπτές λεπτομέρειες στο πορτρέτο δημιουργούν ευαισθησία και στοχασμό. ΕΝΑ το πορτρέτο του παιδιού είναι θησαυρός στην οικογένεια. Ένα παιδί είναι ουδέτερο, δεν γνωρίζει τον εαυτό του να απεικονίζει και να αναγνωρίζει τη φύση του ως ευθύνη του ζωγράφου να έχει μια καλή ζωγραφική.