Οβάλ Τραπέζι DIY Κουζίνα Δεξιό Ανανέωση (με φωτογραφίες)

Οβάλ Τραπέζι DIY Κουζίνα Δεξιό Ανανέωση (με φωτογραφίες)

September 29, 2022 0 Von admin

Αυτή η ανάρτηση μπορεί να περιέχει συνδέσμους συνεργατών ή μια ανάρτηση με χορηγία.

Ενημέρωση συμποσίου κουζίνας σε οβάλ τραπέζι

Σε αυτό το σεμινάριο, μοιράζομαι τον τρόπο με τον οποίο ενημέρωσα τον πάγκο αποθήκευσης του DIY Kitchen Banquette με μια αρθρωτή κορυφή. Ενημέρωσα το συμπόσιο με νέα μαξιλάρια, μπογιά, ντουλάπι DIY και οβάλ τραπέζι DIY. Το έργο είναι απλό και φθηνό. Συνεχίστε να διαβάζετε και παρακολουθήστε το βίντεο για να δείτε το Oval Table DIY Kitchen Banquette Refresh!

γωνιά πρωινού για συμπόσιο κουζίνας

Λατρεύουμε αυτό το συμπόσιο κουζίνας και το χρησιμοποιούμε για δουλειά, σχολείο, φαγητό και πολλά άλλα! Προσωπικά δεν μου άρεσαν ποτέ τα σπίτια που είχαν χτιστούς πάγκους στην κουζίνα, αλλά αφού ζούσαμε με έναν, βλέπουμε τα πραγματικά οφέλη. Η κουζίνα μας για φαγητό βρίσκεται στο κέντρο του σπιτιού και χωρίζει το οικογενειακό δωμάτιο από το γραφείο, ώστε να μπορείτε να κάθεστε στο τραπέζι και να βλέπετε κάθε δωμάτιο και τηλεοράσεις!

Αγοράστε την κουζίνα μας για φαγητό


Πώς φτιάχνετε ένα κάθισμα για δείπνο κουζίνας;

Μοιράζομαι πώς να κατασκευάσετε ένα κάθισμα για δείπνο κουζίνας σε αυτό το σεμινάριο χρησιμοποιώντας ξύλο που βρίσκεται στα τοπικά καταστήματα οικιακών βελτιώσεων. Μπορείτε να φτιάξετε εύκολα έναν πάγκο δεξιώσεων με αποθηκευτικό χώρο χρησιμοποιώντας ντουλάπια Ikea, ωστόσο, θέλαμε μια προσαρμοσμένη εμφάνιση και εφαρμογή για τη γωνιά του πρωινού της κουζίνας μας. Η κατασκευή του μεγέθους και του στυλ που θέλετε θα κάνει το συμπόσιο της κουζίνας σας μοναδικό.

Μετά από 2 χρόνια με τα καθίσματα του συμποσίου μας, αναγκάστηκα να ενημερώσω τα μαξιλάρια επειδή ήταν άσχημα λερωμένα και αποφάσισα να κάνω ένα γρήγορο λίφτινγκ στο δωμάτιο.

ΠΡΙΝ:

τραπεζάκι κουζίνας φαγητού κουζίνα Αριστερά

συμπόσιο κουζίνας eat-in κουζίνα Δεξιά

ΜΕΤΑ:

γωνιά πρωινού για συμπόσιο κουζίνας

Οβάλ Τραπέζι DIY Κουζίνα Banquette Refresh

Αφαίρεσα τα ράφια τοίχου, έβγαλα τα μαξιλάρια, έβαψα τον πάγκο και ο σύζυγος έφτιαξε μια προσθήκη στο γωνιακό ντουλάπι (το οποίο σκοπεύουμε να προσθέσουμε πόρτες και συρτάρια!).

Κατασκευή πάγκου για συμπόσιο κουζίνας
ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ

Μάθετε πώς να φτιάχνετε μαξιλάρια χωρίς ράψιμο εδώ.

DIY Οβάλ Τραπέζι

Το χρώμα της βαφής είναι Benjamin Moore Grey.

τραπεζάκι πάγκου κουζίνας

Ο άντρας μου έφτιαξε το ντουλάπι και το έβαψα για να ταιριάζει. Παρήγγειλα πόρτες από την Fast Cabinet Doors και ανυπομονώ να τις παραλάβω! Παρήγγειλα μια γυάλινη πόρτα και προσόψεις συρταριών για το κάτω ντουλάπι. Θα φαίνεται τόσο καλό όταν ολοκληρωθεί!

DIY Οβάλ Τραπέζι

Παρακολουθήσαμε αυτό το σεμινάριο στο YouTube για την κατασκευή του οβάλ τραπεζιού αλλά συμπεριλαμβάνω ένα σύντομο βίντεο παρακάτω για να σας δείξω πώς φτιάξαμε το οβάλ τραπέζι μας.

DIY Οβάλ Τραπέζι

Προμήθειες που χρησιμοποιούνται στο βίντεο:

Δείτε το βίντεο για το οβάλ τραπέζι

Ολοκληρώστε την ενημέρωση για το Kitchen Banquette

Μάθετε πώς μπορείτε να προσθέσετε ένα διασκεδαστικό DIY ποπ των καθισμάτων κουζίνας σε αυτό το οβάλ τραπέζι ανανέωσης δεξιώσεων! Λίγη μπογιά και μαξιλάρια καθίσματος ντύνουν ένα οβάλ τραπέζι, δημιουργώντας μια χαλαρή εφαρμογή για ένα κομψό πρωινό. Με λίγες προμήθειες, το οβάλ τραπέζι σας συμπόσιο μπορεί να μετατραπεί από συνηθισμένο σε εξαιρετικό. Ανανέωσε αυτό το συμπόσιο κουζίνας με μπογιά και νέα καθίσματα. Δείτε τις φωτογραφίες μας πριν και μετά.

τραπεζάκι πάγκου κουζίνας

Σύνδεσμοι προς τα προϊόντα που εμφανίζονται

Αγοράστε την κουζίνα μας για φαγητό

Καρφιτσώστε αυτόν τον οδηγό DIY για αργότερα…

DIY Κουζίνα Eat-in Kitchen Oval Table Pinterest

Ακολουθούν περισσότερες συμβουλές για τη βελτίωση του σπιτιού που μπορεί να σας αρέσουν…

Κάθισμα πάγκου για δεξιώσεις κουζίνας DIY με αποθηκευτικό χώρο (On A Budget)

Εύκολο να ακολουθήσετε Οδηγίες DIY για το βάψιμο των ντουλαπιών κουζίνας σε δύο τόνους

Πώς να επιλέξετε χρώματα εσωτερικού χώρου για το σπίτι σας

Πώς να βάψετε ντουλάπια κουζίνας από ψεύτικο ξύλο

10 φτηνά σπιτάκια που θα κάνουν το σπίτι σας να φαίνεται πολύ καλύτερο

15 φθηνά και εύκολα έργα βελτίωσης σπιτιού για το Σαββατοκύριακο

Περιηγηθείτε στα σπίτια μας

Περιηγηθείτε στο πρώτο μας σπίτι εδώ

Κάντε μια περιήγηση στο δεύτερο σπίτι μας εδώ

Περιηγηθείτε στο Τρίτο μας σπίτι εδώ

Psssssttt…Αυτή τη στιγμή προσφέρω ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στη Βιβλιοθήκη Ψηφιακών Πόρων μας σε όλους τους συνδρομητές μας στο ενημερωτικό δελτίο. Η ιδιωτική σας πρόσβαση περιλαμβάνει δεκάδες δωρεάν εκτυπώσιμες χειροτεχνίες, διακόσμηση σπιτιού και οδηγούς οργάνωσης. Βιαστείτε και κερδίστε τα δώρα σας εδώ! (Οι οδηγίες πρόσβασης αποστέλλονται μετά την εγγραφή).

Αποποίηση ευθυνών: Αυτή η ανάρτηση μπορεί να περιέχει συνδέσμους συνεργατών ή μια ανάρτηση με χορηγία. Όλες οι απόψεις είναι πάντα 100% δικές μου και δεν συνεργάζομαι με κανένα προϊόν ή εταιρεία που δεν χρησιμοποιώ και αγαπώ. Ανατρέξτε στην Πλήρη Αποκάλυψη για περισσότερες πληροφορίες.

Ενημέρωση συμποσίου κουζίνας σε οβάλ τραπέζι