Οφέλη της ασφάλισης Super Visa στον Καναδά

Οφέλη της ασφάλισης Super Visa στον Καναδά

Januar 15, 2023 0 Von admin

Αν ψάχνετε για Ασφάλιση Super Visa στον Καναδά, δεν χρειάζεται να ψάχνετε άλλο, καθώς το Insurance Gully είναι το καλύτερο στοίχημά σας. Χρειάζεστε αυτό που ο Καναδάς αποκαλεί super visa για τη μετανάστευση και την υπηκοότητα εάν σκοπεύετε να επισκεφτείτε το παιδί ή το εγγόνι σας στον Καναδά για περισσότερους από έξι μήνες. Η super visa επιτρέπει στους γονείς ή στους παππούδες ενός Καναδού πολίτη ή μόνιμου κατοίκου να δουν το παιδί ή το εγγόνι τους για τουλάχιστον δύο χρόνια.

Επιπλέον, το καλύτερο μέρος της ασφάλισης super visa για γονείς και παππούδες είναι ότι διαρκεί τουλάχιστον δέκα χρόνια και επιτρέπει πολλαπλές εισόδους στον Καναδά. Η μόνη προϋπόθεση εδώ είναι η επίσκεψη να είναι λιγότερο από δύο χρόνια. Δεν χρειάζεστε super visa εάν σκοπεύετε να το επισκέπτεστε για λιγότερο από έξι μήνες κάθε φορά. Απλώς χρειάζεται να έχετε μια τυπική βίζα επισκέπτη ή ηλεκτρονική εξουσιοδότηση ταξιδιού εάν είστε από μια εξαιρούμενη χώρα.

Ως εκ τούτου, αν ψάχνετε για ασφάλιση super visa, δεν χρειάζεται να ψάξετε περισσότερο καθώς προσφέρουμε την καλύτερη προσφορά ασφάλισης super visa. Δεν χρειάζεται να κάψετε τρύπα στην τσέπη σας όταν μας επιλέξετε. Πρέπει να έχετε ιατρική ασφάλιση από μια καναδική ασφαλιστική εταιρεία, καθώς είναι μια από τις υποχρεωτικές προϋποθέσεις για να εγκριθείτε για μια super visa. Πρέπει να σας καλύπτει για τουλάχιστον ένα χρόνο από την είσοδο στον Καναδά.

Στην ιδανική περίπτωση, ο Καναδάς θέλει να διασφαλίσει ότι δεν πρόκειται να επιβαρύνετε οικονομικά το δημόσιο σύστημα υγείας, επομένως πρέπει να αποδείξετε ότι έχετε ασφάλιση που θα σας καλύψει για σχεδόν όλες τις ιατρικές σας ανάγκες όσο βρίσκεστε εδώ.

Απαιτήσεις για ασφάλιση Super Visa στον Καναδά

Σύμφωνα με τους κανόνες της κυβέρνησης, πρέπει να έχετε ασφάλιση υγείας από μια καναδική ασφαλιστική εταιρεία. Επιπλέον, η ασφάλιση υγείας πρέπει να ισχύει για τουλάχιστον ένα έτος από την ημερομηνία εισόδου στον Καναδά. Επιπλέον, η κάλυψη του συμβολαίου θα πρέπει να είναι τουλάχιστον ένα δολάριο Lac. Τέλος, πρέπει να αποδείξετε ότι η ασφάλιση υγείας έχει πράγματι αγοραστεί επειδή η προσφορά δεν είναι έγκυρη.

Αυτές είναι μερικές από τις απαιτήσεις ασφάλισης super visa με τις οποίες πρέπει να ευθυγραμμιστείτε και πρέπει να ξέρετε ότι οι απαιτήσεις για την ίδια την πραγματική super visa είναι διαφορετικές. Το κόστος της ασφάλισης Super visa εξαρτάται από τους συνήθεις παράγοντες όπως οι προϋπάρχουσες ιατρικές παθήσεις, η ηλικία σας και το ποσό έκπτωσης που θέλετε.

Οφέλη από την ασφάλιση Super Visa

Υπάρχουν μερικά φανταστικά οφέλη της ασφάλισης super visaκαι έχουν ως εξής.

Υπάρχει μια βάση για συμπερίληψη ελάχιστης κάλυψης

Η καναδική κυβέρνηση γενικά ορίζει την καλύτερη συμπερίληψη για την ασφάλεια Super visa, η οποία είναι περίπου 1.00.000 $. Τα προγράμματα ασφάλισης super visa είναι στην ίδια γραμμή, ώστε να είστε χωρίς άγχος.

Ένα πρόσθετο όφελος από την αγορά του από μια καναδική ασφαλιστική εταιρεία

Η καναδική ασφαλιστική εταιρεία, οπότε αν είστε υποψήφιος για super visa, τότε μπορείτε να αγοράσετε την ασφάλεια από εμάς. Θα διασφαλίσει ότι καλύπτεστε σε περίπτωση που ξεκινήσει μια επείγουσα ιατρική κατάσταση, όπως διάφορα οφέλη προστασίας. Έχουμε επίσης δεσμούς με συγκεκριμένα νοσοκομεία, κάτι που είναι αναμφίβολα ένα πρόσθετο όφελος για εσάς.

Σας καλύπτει για τουλάχιστον ένα χρόνο:

Το συμβόλαιο ασφάλισης του επόπτη μας θα σας καλύψει για τουλάχιστον ένα έτος για οποιαδήποτε επείγουσα ιατρική περίθαλψη, εάν αποφασίσετε να φύγετε από τη χώρα πριν από τη λήξη του συμβολαίου. Μπορείτε να συνεχίσετε την πολιτική όταν επιστρέψετε στον Καναδά. Διασφαλίζει ότι πληρώνετε το σωστό ποσό πριμοδότησης.

Λαμβάνετε 100% αποζημίωση του ετήσιου καταβληθέντος ποσού πριμοδότησης, εάν η αίτησή σας για super visa δεν εγκριθεί από τις καναδικές αρχές μετανάστευσης. Θα διασφαλίσουμε ότι θα λάβετε ένα πρόγραμμα με δυνατότητα επιστροφής χρημάτων.

Μπορείτε να αγοράσετε την ασφάλεια από εμάς:

Το πρόγραμμα ασφάλισης Super visa σας καλύπτει για τουλάχιστον ένα έτος, επομένως εάν αποφασίσετε να ζήσετε στον Καναδά για περισσότερο από ένα χρόνο, τότε πρέπει να υποβάλετε ξανά αίτηση για το πρόγραμμα Super visa πριν λήξει, ώστε να μην υπάρχει κενό στην κάλυψη, σταματήστε το θα σας εξασφαλίσει ότι δεν θα αντιμετωπίσετε τυχόν προβλήματα στο μέλλον. Επίσης, σημαίνει ότι μπορείτε να συνδεθείτε μαζί μας και να ανανεώσετε την ασφάλιση super visa.

Μόλις εισέλθετε στη χώρα, καλύπτεστε για ιατρικές υπηρεσίες, νοσηλεία και επαναπατρισμό. Η ασφάλιση super visa είναι ένα από τα καλύτερα στοιχήματα για να επωφεληθείτε. Μπορείτε να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο γνωρίζοντας ότι τα ιατρικά σας έξοδα έχουν ληφθεί μέριμνα ώστε να απολαύσετε τη διαμονή σας χωρίς άγχος. Ως εκ τούτου, αν ψάχνετε για μια εύκολη διαδικασία ασφάλισης super visa, τότε Ασφαλιστικό Gully είναι πράγματι μια από τις καλύτερες διαθέσιμες επιλογές. Επικοινωνήστε με τους ειδικούς εδώ που θα είναι εκεί για να παρέχουν τις υπηρεσίες με ένα κλικ.