Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να χρησιμοποιήσετε το τσάι κίτρινων λουλουδιών

Dezember 28, 2022 0 Von admin

Τσάι Golden Flower έχει γλυκιά, αρωματική, ουδέτερη γεύση. Εισαγάγετε τους τρεις μεσημβρινούς, την καρδιά, το συκώτι και το νεφρό.

Τα άνθη του Golden Flower Tea συλλέγονται συνήθως από τον Μάρτιο έως τον Απρίλιο κάθε χρόνο (την άνοιξη). Ανάμεσα στα μέρη του φυτού, τα άνθη καμέλιας είναι το μέρος με την υψηλότερη οικονομική αξία (Αυτή τη στιγμή, η τιμή πώλησης των premium καμέλιων κυμαίνεται από 14 εκατομμύρια έως 15 εκατομμύρια dong/1 kg).

Ως πολύτιμο τσάι, όχι μόνο φέρνει το χρήσεις Στη θεραπεία ασθενειών, το τσάι κίτρινου λουλουδιού χρησιμοποιείται επίσης για την πρόληψη ασθενειών και την προαγωγή της υγείας. Επομένως, οι ειδικοί υγείας συνιστούν πάντα, είτε είμαστε άρρωστοι είτε φυσιολογικοί άνθρωποι, εάν έχουμε αυτή την πάθηση, να χρησιμοποιούμε πάντα βελόνες καμέλιας καθημερινά.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το τσάι κίτρινων λουλουδιών για να έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα

Αριθμός βαμβακιού μιας χρήσης: θα πρέπει να χρησιμοποιείτε 3-5 λουλούδια τσαγιού/1 φορά αναμεμειγμένα με περίπου 200 ml νερό (την ημέρα πρέπει να παρασκευάζετε περίπου 2 τσαγιέρες.

Νερό που χρησιμοποιείται για την παρασκευή: το νερό που χρησιμοποιείται για την παρασκευή τσαγιού είναι πολύ σημαντικό, ο προτιμώμενος τύπος τσαγιού νερού είναι το νερό της πηγαδιάς, αλλά δεν είναι πάντα διαθέσιμο και το νερό των πηγαδιών περιέχει επίσης βαρέα μέταλλα. Έτσι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε καθαρό νερό για να αναμίξετε, η τελευταία προτεραιότητα είναι το νερό της πηγής.

Η κατάλληλη θερμοκρασία για την παρασκευή του τσαγιού Golden Flower είναι από 75 έως 85 βαθμούς Κελσίου Αν η θερμοκρασία του νερού είναι πολύ υψηλή, θα καταστρέψει τα πολύτιμα ενεργά συστατικά του τσαγιού, μαζί με το χαρακτηριστικό άρωμα του τσαγιού, το οποίο επίσης θα χαθεί.

Το τσάι κίτρινου λουλουδιού έχει πολύ όμορφο κίτρινο χρώμα, δροσερό άρωμα και πολύ χαρακτηριστική γλυκιά γεύση. Ίσως μόνο όταν το δοκιμάσετε, να αισθανθείτε πλήρως την ιδιαίτερη γεύση αυτού του μοναδικού τσαγιού υψηλής ποιότητας.

Το τσάι με κίτρινο λουλούδι είναι πολύ καλό, αλλά πότε πρέπει να πίνετε τσάι με κίτρινο λουλούδι, πότε να είναι αποτελεσματικό, είναι επίσης ένα θέμα που πρέπει να προσέξετε.