Πέντε μυστικά διακόσμησης εσωτερικού χώρου για να μεταμορφώσετε το σπίτι σας

Πέντε μυστικά διακόσμησης εσωτερικού χώρου για να μεταμορφώσετε το σπίτι σας

Januar 24, 2023 0 Von admin

Αν θέλετε να δημιουργήσετε έναν ισορροπημένο και ελκυστικό χώρο, πρέπει να δώσετε προσοχή στις μικρές αποχρώσεις της διακόσμησης του σπιτιού. Μερικά κόλπα διακόσμησης είναι αρκετά απλά για να είναι αντιδιαισθητικά. Αλλά μπορούν να βοηθήσουν στη δημιουργία μεγάλης διαφοράς στη συνολική εμφάνιση οποιουδήποτε δωματίου. Ακολουθούν συμβουλές διακόσμησης σπιτιού που μπορούν να σας βοηθήσουν να επιτύχετε τον επιθυμητό εσωτερικό σχεδιασμό:

Παίξτε με τα μοτίβα

Όταν πρόκειται για μοτίβα στην εσωτερική διακόσμηση, δεν χρειάζεται να κολλήσετε μόνο σε ένα μοτίβο. Μπορείτε πάντα να αναμίξετε 2-3 μοτίβα χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Μπορείς Κάντε κλικ ΕΔΩ για να βρείτε επιλογές. Παρακολουθήστε την κλίμακα των μοτίβων. Οι μικρότερες, πιο πολυσύχναστες εκτυπώσεις τείνουν να φαίνονται υπέροχες σε συμπαγείς επιφάνειες όπως μαξιλάρια, καθώς και σε τριτογενή στοιχεία όπως ένα χαλί δαπέδου. Εν τω μεταξύ, τα τολμηρά, μεγάλα μοτίβα συχνά λειτουργούν σε εστιακά στοιχεία που έχουν λευκό χώρο γύρω τους.

Χρησιμοποιήστε φυτά

Είτε θέλετε να προσθέσετε ένα κομμάτι statement είτε να γεμίσετε ένα άδειο τραπέζι ή γωνία, τα φυτά εσωτερικού χώρου μπορούν να προσθέσουν χαρακτήρα και βάθος σε οποιοδήποτε δωμάτιο. Επίσης, μπορούν να προσθέσουν χρώμα σε ορισμένα δωμάτια. Μπορούν να τοποθετηθούν σε πήλινα δοχεία, terrarium, βάζα ή κύπελλα, ανάλογα με την εμφάνιση που θέλετε να δημιουργήσετε.

Χρησιμοποιήστε συμπλέγματα μικρότερων αντικειμένων

Η χρήση πολλών κομματιών από τα ίδια στοιχεία δίνει σε ένα δωμάτιο περισσότερη ελκυστικότητα από ένα μεμονωμένο κομμάτι. Αυτό ισχύει για όλα τα εσωτερικά διακοσμητικά αντικείμενα, όπως μαξιλάρια, έργα τέχνης, κρεμαστά φωτιστικά και βάζα. Αυτά τα κομμάτια δεν χρειάζεται να ταιριάζουν εντελώς. Αρκεί να φαίνονται οπτικά ίδια. Για παράδειγμα, οι συστάδες από πήλινες γλάστρες μπορούν να τοποθετηθούν σε διάφορα μεγέθη ή να τοποθετηθούν δύο ζεύγη μαξιλαριών σε διάφορα σχέδια.

Δώστε προσοχή στον αρνητικό χώρο

Όταν συμπεριλαμβάνετε πάρα πολλά στοιχεία σε έναν χώρο, μπορεί να δημιουργηθεί οπτικό χάος. Όταν ένας χώρος είναι κενός, ορίζονται εστιακά σημεία σε ένα δωμάτιο. Έτσι, αφήστε το χώρο έξω από τη διάταξη των επίπλων, αφήνοντας κάθε κομμάτι να έχει αρκετό χώρο αναπνοής. Όταν κάθε στοιχείο λάμπει μόνο του, η διάταξη θα λειτουργήσει ως σύνολο.

Αγοράστε αξεσουάρ ένα κάθε φορά

Καθώς θέλετε να ολοκληρώσετε το έργο διακόσμησης του σπιτιού σας, μπορεί να θέλετε να αγοράσετε όλα τα κομμάτια έμφασης και τα αξεσουάρ ταυτόχρονα. Ωστόσο, κάτι τέτοιο μπορεί να σας κάνει να αποκτήσετε κομμάτια που γεμίζουν μόνο χώρο χωρίς να ταιριάζουν με τη διακόσμηση. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να αρχίσετε να επιλέγετε πρώτα 2-32 αξεσουάρ. Στη συνέχεια, προσθέστε αυτά τα αξεσουάρ καθώς προχωράτε και απλώς φέρτε εκείνα που αγαπάτε. Μπορείτε να πάρετε καλύτερες αποφάσεις διακόσμησης όταν τις παίρνετε αργά αλλά σταθερά.