Πώς να διαχειριστείτε τη διαμονή του αγαπημένου σας στο νοσοκομείο

Πώς να διαχειριστείτε τη διαμονή του αγαπημένου σας στο νοσοκομείο

November 27, 2022 0 Von admin

HIPAA Εξουσιοδότηση Παραμονής στο Νοσοκομείο

Μπορείτε να κάνετε τη διαμονή του αγαπημένου σας στο νοσοκομείο πιο αποτελεσματική και λιγότερο αγχωτική ακολουθώντας μερικές βέλτιστες πρακτικές. Ερευνήσαμε συμβουλές και συμβουλές από τους ειδικούς και συγκεντρώσαμε ένα εύχρηστο, ευανάγνωστο άρθρο με τις βέλτιστες πρακτικές από ειδικούς, όπως ο Οδηγός κοινής επιτροπής για τη συμμετοχή ασθενών και οικογένειας στην ποιότητα και την ασφάλεια του νοσοκομείου. Διαβάστε τον οδηγό σε αυτόν τον σύνδεσμο.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν αυτές οι άλλες λύσεις:

Χρειάζεστε βοήθεια για τη διαχείριση της φροντίδας ενός ηλικιωμένου αγαπημένου προσώπου στο Charlottesville, στο Harrisonburg ή στο Staunton Virginia ή στο Kansas City ή το Overland Park, στο Κάνσας;

Επικοινωνήστε μαζί μας στο Care is There Geriatric Care Management 800.434.1633 ή στο [email protected] Προσφέρουμε διαχείριση γηριατρικής φροντίδας, υποστήριξη για ανεξάρτητη διαβίωση, υποβοηθούμενη βελτίωση της ζωής, υπηρεσίες Aging Life Care™ και ηρεμία για τους φροντιστές μεγάλων αποστάσεων.


Το AGING LIFE CARE™ είναι εμπορικό σήμα της Σύλλογος Φροντίδας Ζωής Ηλικιωμένων. Μόνο τα μέλη της ALCA εξουσιοδοτούνται να χρησιμοποιούν αυτόν τον όρο για την αναγνώριση των υπηρεσιών τους. Δείτε τη σελίδα Ομάδας του CareisThere.com για μια λίστα με τους συνεργάτες μας και αναζητήστε το λογότυπο Aging Life Care στις βιοσελίδες των μελών μας ACLA.