Συμβουλές για να γίνεις γνωστός

Συμβουλές για να γίνεις γνωστός

Januar 24, 2023 0 Von admin

Το LinkedIn είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για να βρείτε δουλειά ή να προσελκύσετε νέους πελάτες εάν έχετε ένα επιχειρηματικό μοντέλο Business to Business (Β2Β). Πώς όμως επιτυγχάνονται αυτοί οι στόχοι; Πρώτα απ ‚όλα, πρέπει πες τους να σε δουν. Εάν οι πιθανοί πελάτες σας δεν σας γνωρίζουν, δεν θα μπορέσετε ποτέ να τραβήξετε το ενδιαφέρον τους. Για αυτόν τον λόγο, σταματήσαμε να εξηγούμε πώς να βελτιώσετε την προβολή σας στο LinkedIn. Επειδή το να δείχνετε τον εαυτό σας στο κοινό-στόχο σας είναι απαραίτητο για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

Συμβουλές για να αυξήσετε την προβολή στο προφίλ σας στο LinkedIn

Η ορατότητα εξαρτάται από τα βήματα που ακολουθούνται. Επομένως, είναι σημαντικό να επισημάνετε μια στρατηγική μάρκετινγκ για το LinkedIn. Το προφίλ σας μπορεί αποκτήσουν μεγαλύτερη ορατότητα, χάρη στις συμβουλές που έχουμε συγκεντρώσει για εσάς. Να λάβει υπόψη!

1. Ολοκληρώστε το προφίλ σας 100%

Εάν θέλετε να σας βλέπουν άλλοι, πρέπει να συμπληρώσετε πλήρως το προφίλ σας στο LinkedIn. Σε περίπτωση που λείπουν ενότητες για συμπλήρωση, η πλατφόρμα θα δώσει προτεραιότητα σε άλλα προφίλ όταν εμφανίζονται στο ταίζω των χρηστών. Επιπλέον, θα μεταδώσετε περισσότερο επαγγελματισμό και, μαζί, τις πιθανότητες οι επισκέπτες σας να βλέπουν το προφίλ σας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

2. Χρησιμοποιήστε λέξεις-κλειδιά

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να βελτιώσετε τη θέση του προφίλ σας μέσω του χρήση λέξεων-κλειδιών? Ετσι είναι! Μπορείτε να επιτύχετε αυτήν τη βελτιστοποίηση τόσο στο Google όσο και στην ίδια την πλατφόρμα. Για να το κάνετε αυτό, θυμηθείτε να συμπεριλάβετε λέξεις-κλειδιά σε τίτλους, κείμενα, εικόνες κ.λπ. ΕΝΑ καλή στρατηγική Βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης Το (SEO) είναι ιδανικό για το προφίλ σας στο LinkedIn να έχει μεγαλύτερη προβολή.

3. Προσαρμόστε τη διεύθυνση URL σας

Όταν δημιουργείτε το προφίλ σας στο LinkedIn, δημιουργείται μια προεπιλεγμένη διεύθυνση URL. Ωστόσο, είναι μια γραμμή που μπορεί να περιέχει μια ακολουθία αριθμών και γραμμάτων που είναι δύσκολο να θυμηθούν και δύσκολο να αντιγραφούν σε άλλους χώρους Ιστού. Επομένως, θα αποκτήσετε ορατότητα εάν εξατομικεύστε τη διεύθυνση URL. Στην ιδανική περίπτωση, κάντε το με το όνομά σας και μια λέξη-κλειδί.

4. Δημιουργήστε περιεχόμενο

Η δημιουργία περιεχομένου είναι α μεγάλος σύμμαχος για να αυξήσετε την προβολή σας στο LinkedIn. Η πλατφόρμα σας προσφέρει τη δυνατότητα δημοσίευσης άρθρων, βίντεο, infographics, σχολίων κ.λπ. Αυτά τα περιεχόμενα είναι πολύ χρήσιμα για να τραβήξουν την προσοχή άλλων χρηστών, αλληλεπιδρώντας μαζί τους, προσεγγίζοντας έτσι έναν ακόμη μεγαλύτερο αριθμό ατόμων.

5. Συμμετέχετε σε ομάδες

Χάρη στο LinkedIn μπορείτε να συμμετέχετε σε ομάδες που σχετίζονται με το θέμα του τομέα σας. σε αυτά μπορείς κάνω δικτύωση πέρα από τις επαφές σας και μοιραστείτε περιεχόμενο που προορίζεται για ένα συγκεκριμένο κοινό. Επιπλέον, μπορείτε να δημιουργήσετε μια ομάδα και να ξεκινήσετε τη δημιουργία μιας κοινότητας στο LinkedIn γύρω από το θέμα που θα επιλέξετε. Είναι σκόπιμο Μην χρησιμοποιείτε τις ομάδες αποκλειστικά για να επαναλαμβάνετε τα προϊόντα σας ή υπηρεσίες, αλλά θα πρέπει να είναι ένας χώρος ανταλλαγής γνώσεων μεταξύ χρηστών με ενδιαφέρον για κοινά θέματα.

6. Ζητήστε συστάσεις και σχόλια

Κάθε φορά που κάποιος προτείνει ή σχολιάζει το προφίλ, τις αναρτήσεις, την εργασιακή εμπειρία σας κ.λπ., αποκτάτε ορατότητα. Εάν πιστεύετε ότι δεν έχετε αρκετές συστάσεις και κριτικές, ζητήστε τις! Και, αν σε αυτά τα κείμενα περιλαμβάνουν τις λέξεις-κλειδιά που σας ενδιαφέρουν, ακόμα καλύτερα! Όσο περισσότερες αλληλεπιδράσεις έχετε στο προφίλ σας, τόσο πιο σχετικό θα είναι για την πλατφόρμα και θα εμφανίζεται σε μεγαλύτερο αριθμό χρηστών.

7. Αποστολή backlinks από το προφίλ σας στο LinkedIn

Σαν να ήταν μια στρατηγική SEO, τα backlinks είναι εξαιρετικά για τη βελτίωση της θέσης. Και, επομένως, η ορατότητα του προφίλ σας στο LinkedIn. Μη διστάσετε λοιπόν στείλτε backlinks στο προφίλ σας στο LinkedIn από ροές δεδομένων στο οποίο μπορείτε να έχετε πρόσβαση. Για παράδειγμα, μπορείτε να τα συμπεριλάβετε στον ιστότοπό σας, καθώς και σε άλλα κοινωνικά δίκτυα. Ωστόσο, η στρατηγική είναι πολύ πιο αποτελεσματική εάν πείσετε άλλους χρήστες να συμπεριλάβουν συνδέσμους στο προφίλ σας από τους διαφορετικούς χώρους ιστού τους.

Έτοιμοι να σας δουν; Αυξήστε την προβολή σας στο LinkedIn και πετύχετε!