Σχέδια παροχών οδοντιατρικής ασφάλισης για κατοίκους Καναδά

Σχέδια παροχών οδοντιατρικής ασφάλισης για κατοίκους Καναδά

Januar 14, 2023 0 Von admin

Το κόστος οδοντιατρικής περίθαλψης γίνεται γρήγορα οικονομική επιβάρυνση εάν δεν έχετε ένα σωστό πρόγραμμα ασφάλισης. Αν ανυπομονείτε να έχετε οδοντιατρική ασφάλιση, δεν χρειάζεται να ψάξετε άλλο, καθώς το Insurance Gully είναι η επιλογή σας.

Η τακτική οδοντιατρική φροντίδα είναι απαραίτητη για τη διατήρηση της καλής στοματικής υγείας και της γενικής υγείας. Ορισμένα επαρχιακά ασφαλιστικά προγράμματα προσφέρουν οδοντιατρική κάλυψη για παιδιά και άτομα με χαμηλό εισόδημα, αλλά δεν προσφέρουν εύρος για όλους. Επιπλέον, το επίπεδο κάλυψης που προσφέρουμε ποικίλλει από επαρχία σε επαρχία, αφήνοντας αρκετούς Καναδούς κατοίκους χωρίς την προστασία που χρειάζονται. Η λήψη της φροντίδας που χρειάζεστε για να διατηρήσετε τα τακτικά ταξίδια στον οδοντίατρο είναι απαραίτητη για τη διατήρηση ενός υγιούς και χαρούμενου χαμόγελου.

Λόγω αυτού, πολλά άτομα επιλέγουν να αγοράσουν ατομικά ασφαλιστικά προγράμματα που παρέχουν οδοντιατρική κάλυψη και προσφέρουν πολλά οφέλη.

Όταν μας επιλέγετε για προγράμματα παροχών οδοντιατρικής ασφάλισης στον Καναδά, μπορείτε να λάβετε εξαιρετικά προνόμια.

Πρόσβαση στη φροντίδα

Η οδοντιατρική μας ασφάλιση σάς παρέχει καλύτερη πρόσβαση σε φροντίδα που δεν παρέχουν τα επαρχιακά προγράμματα ασφάλισης υγείας. Είτε χρειάζεστε βασικές υπηρεσίες, όπως σφραγίσματα, ακτινογραφίες ρουτίνας καθαρισμού ή άλλη εκτεταμένη θεραπεία όπως οδοντοστοιχίες, στεφάνες ή γέφυρες, με συμπληρωματική οδοντιατρική ασφάλιση, μπορείτε να λάβετε τη φροντίδα που χρειάζεστε όταν τη χρειάζεστε.

Ίσως να μην μπορείτε να λάβετε την απαραίτητη θεραπεία χωρίς οδοντιατρική ασφάλιση, κάτι που μπορεί να προκαλέσει μικρότερα προβλήματα να γίνουν πιο εκτεταμένα και πιο περίπλοκα. Τουλάχιστον το 20% των Καναδών δεν βλέπουν καμία θεραπεία που χρειάζονται λόγω του υψηλού κόστους επίσκεψης σε οδοντίατρο όταν δεν έχετε ασφάλιση υγείας ή οδοντιατρικής.

Πρόληψη

Η Καναδική Οδοντιατρική Ένωση συνιστά να επισκέπτεστε έναν οδοντίατρο τακτικά για καθαρισμούς ρουτίνας και προληπτικές θεραπείες. Οι τακτικές επισκέψεις σας βοηθούν να διατηρήσετε ένα χαρούμενο και υγιές χαμόγελο για μια ζωή. Επιπλέον, οι τακτικοί οδοντιατρικοί έλεγχοι μπορούν να σας βοηθήσουν να αποφύγετε κοινά προβλήματα όπως προβλήματα στοματικής υγείας, τερηδόνα, ουλίτιδα από περιοδοντολόγο κ.λπ. Ωστόσο, ας υποθέσουμε ότι δεν έχετε αρκετή οδοντιατρική κάλυψη για να λάβετε τη θεραπεία για να διατηρήσετε υγιή δόντια και ούλα. Σε αυτή την περίπτωση, μπορεί να έχει δυσμενείς παρενέργειες στη γενική υγεία σας, επομένως δεν πρέπει να το σκεφτείτε δύο φορές πριν πάρετε οδοντιατρική ασφάλιση. Οι ειδικοί λένε ότι τα άτομα με περιοδοντική νόσο είναι ύποπτα για αρτηριακή νόσο.

Οι ειδικοί λένε ότι οι πιθανές αιτίες περιλαμβάνουν τα βακτήρια που προκαλούν περιοδοντική νόσο και οδηγούν σε τοξίνες στην κυκλοφορία του αίματος, οι οποίες μετατρέπονται σε λιπαρές πλάκες στις αρτηρίες.

Οι τακτικές επισκέψεις στον οδοντίατρο μπορούν να σας βοηθήσουν να διατηρήσετε τη γενική σας υγεία σε αυτή την περίπτωση. Πάνω απ ‚όλα, οι τακτικές οδοντιατρικές εξετάσεις μπορούν να βοηθήσουν στην πρόληψη όλων αυτών των καταστάσεων και στην πρόληψη προβλημάτων υγείας που συνδέονται με την κακή στοματική υγιεινή, όπως ο διαβήτης και οι καρδιαγγειακές παθήσεις. Επιπλέον, οι τακτικές οδοντιατρικές αναθεωρήσεις μπορούν να σας βοηθήσουν να αποτρέψετε αυτές τις καταστάσεις διατηρώντας τις βλαβερές συνέπειες των περιοδοντικών παθήσεων στο Bay.

Ελαχιστοποιήστε τα έξοδα

Η οδοντιατρική περίθαλψη μπορεί να είναι αρκετά ακριβή εάν δεν έχετε οδοντιατρική κάλυψη. Μπορείτε να πληρώσετε γρήγορα για εκτεταμένες θεραπείες όπως ριζικοί πόροι και οδοντοστοιχίες όταν επιλέγετε την οδοντιατρική μας κάλυψη. Ωστόσο, ας υποθέσουμε ότι δεν έχετε οδοντιατρική ασφάλιση. Σε αυτήν την περίπτωση, αυτά τα κόστη μπορούν γρήγορα να αθροιστούν, απαιτώντας από εσάς να πάρετε την απαιτητική απόφαση μεταξύ του κόστους που ενδέχεται να μην μπορείτε να αντέξετε οικονομικά και της θυσίας θεραπείας που είναι σημαντική για την υγεία σας.

Η οδοντιατρική ασφάλιση από την Insurance Gully μπορεί να σας βοηθήσει να καλύψετε πολλά έξοδα που σχετίζονται με τη ρουτίνα και την επείγουσα οδοντιατρική περίθαλψη, ώστε να μπορείτε να λάβετε τη φροντίδα που χρειάζεστε όταν τη χρειάζεστε χωρίς να κάψετε τρύπα στην τσέπη σας. Το ετήσιο ή μηνιαίο ασφάλιστρο για οδοντιατρική ασφάλιση είναι ένα σταθερό κόστος που μπορεί επίσης να γίνει μέρος του μηνιαίου ή ετήσιου προϋπολογισμού σας. Είναι καλύτερο από το να πληρώνετε για επείγουσα οδοντιατρική περίθαλψη σπάζοντας την τράπεζα σας, και επίσης θα ασκούσε πίεση στην πλειοψηφία των οικογενειών.

Διαβάστε επίσης: Χρειάζομαι μεσίτη ασφάλισης υγείας και οδοντιατρικής;

Πνευματική ηρεμία

Εκτός από τον σωματικό πόνο, η αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών οδοντιατρικής περίθαλψης είναι αρκετά αγχωτική. υπάρχει επίσης δυνατότητα για την τελευταία φορά στη δουλειά. Η ανησυχία για το πώς θα πληρώσετε για την οδοντιατρική περίθαλψη επιπλέον μπορεί να αυξήσει την αγχωτική κατάσταση. Η καλύτερη οδοντιατρική κάλυψη μπορεί να σας δώσει πρόσβαση στη φροντίδα που χρειάζεστε, προστατεύοντας παράλληλα το τελικό αποτέλεσμα. Μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα πρέπει να πληρώσετε μόνο ένα μέρος του κόστους που σχετίζεται με τη θεραπεία σας και της οικογένειάς σας με την οδοντιατρική μας ασφάλιση.

Υπάρχουν πολλά προγράμματα οδοντιατρικής ασφάλισης διαθέσιμα στην αγορά. Ωστόσο, όταν επιλέγετε το Insurance Gully, επιλέγετε το καλύτερο γιατί προσφέρουμε το καλύτερο ασφαλιστήριο συμβόλαιο για την καλύτερη αξία. Οι ειδικοί μας είναι αρκετά ενημερωμένοι και μπορούν να σας βοηθήσουν να αξιολογήσετε τις ανάγκες σας και να ελέγξετε τα διαθέσιμα φυτά. Μπορείτε να συνδεθείτε με τους εκπροσώπους πελατών μας σήμερα και να λάβετε το σωστό σχέδιο για εσάς και τις ανάγκες σας. Ασφαλιστικό Gully όπως υποδηλώνει το όνομα είναι γνωστό για την παροχή ενός ευρέος φάσματος υπηρεσιών που καλύπτουν πολλούς τομείς ασφάλισης. Οι ειδικοί της εταιρείας έχουν πολυετή εμπειρία στον ασφαλιστικό τομέα.