Σχεδιάστε τη δική σας ανθοσυνθέσεις

3
Σχεδιάστε τη δική σας ανθοσυνθέσεις
Ανθοσυνθέσεις από εσάς

Στο Brant Florist λατρεύουμε να δίνουμε στους πελάτες μας την ευκαιρία να γίνουν οι δικοί τους ανθοπώλες και να σχεδιάσουν τη δική σας σύνθεση λουλουδιών. Και γι‘ αυτό έχουμε μια ολόκληρη ενότητα του ιστότοπού μας αφιερωμένη στον σχεδιασμό της δικής σας σύνθεσης λουλουδιών. Έχετε τη δημιουργική άδεια τώρα για να κάνετε τη σύνθεση των λουλουδιών σας την πιο μοναδική και ξεχωριστή. Είτε πρόκειται για την περίοδο των γιορτών είτε για μια ειδική περίσταση, μπορείτε να το φτιάξετε σωστά για τον εαυτό σας ή ως δώρο.

Σχεδιασμός για κάθε περίσταση

Υπάρχουν τόσοι πολλοί λόγοι για να παραγγείλετε λουλούδια και να στείλετε λουλούδια σε κάποιον ειδικό. Και μερικές φορές δεν χρειάζεται καν να υπάρχει λόγος. Όταν θέλετε να κάνετε κάποιον να νιώσει ξεχωριστός, αυτό είναι συχνά ένας αρκετά καλός λόγος. Μερικές από τις περιπτώσεις που είναι πιο δημοφιλείς παρατίθενται παρακάτω. Και μπορείτε να κάνετε κλικ σε κάθε ένα για να μάθετε περισσότερα.

Μοναδικές ανθοσυνθέσεις

Υπάρχει πάντα ένας λόγος να πείτε σε κάποιον ότι τον σκέφτεστε και επίσης να κάνετε τα λουλούδια στο σπίτι σας πιο μοναδικά όταν σχεδιάζετε τη δική σας σύνθεση λουλουδιών. Μπορείτε να προσαρμόσετε τα λουλούδια ώστε να ταιριάζουν με το θέμα και το σχέδιο οποιουδήποτε δωματίου. Και υπάρχουν πολλά λουλούδια για να διαλέξετε, εάν χρειάζεστε βοήθεια, μπορείτε να επικοινωνήσετε με έναν από τους επαγγελματίες ανθοπώλες μας για να σας βοηθήσει να επιλέξετε τα λουλούδια που θα λειτουργήσουν καλύτερα. Και αυτό ισχύει για κάθε σύνθεση λουλουδιών που σχεδιάζετε.

Σχεδιάστε τις ανθοσυνθέσεις σας και παραγγείλτε σήμερα

Κάντε την παραγγελία σας online ανά πάσα στιγμή και θα φροντίσουμε να παραδοθούν στην εξώπορτά σας ή στον παραλήπτη. Επικοινωνήστε μαζί μας χωρίς χρέωση στο 1-877-545-5535 και τοπικά στο 1-905-634-2658. Και φυσικά μπορείτε επίσης να μας στείλετε email ανά πάσα στιγμή στη διεύθυνση [email protected]

Schreibe einen Kommentar