Σύγκριση του Elementor με άλλους προγραμματιστές.  Ποιό είναι καλύτερο?

Σύγκριση του Elementor με άλλους προγραμματιστές. Ποιό είναι καλύτερο?

Januar 25, 2023 0 Von admin

Τα τελευταία χρόνια, το Elementor έχει γίνει το βασικό εργαλείο δημιουργίας θεμάτων WordPress. Δεν είναι το μόνο που υπάρχει, αλλά είναι το πιο αναγνωρίσιμο. Ψάχνετε για ένα πρόγραμμα δημιουργίας θεμάτων; Είναι πολύ χρήσιμα εργαλεία για να δημιουργήσετε μια ιστοσελίδα γρήγορα και εύκολα. Χάρη σε ένα πρόγραμμα δημιουργίας θεμάτων όπως το Elementor, μπορούμε να βελτιώσουμε την οπτικοποίηση των περιεχομένων και να επεκτείνουμε τις λειτουργίες του θέμα που έχουμε εγκαταστήσει

Ωστόσο, ξέρουμε ότι δεν είναι ο μόνος. Υπάρχουν περισσότεροι κατασκευαστές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Αλλά ποιο είναι καλύτερο; Παρακάτω σας προσφέρουμε ένα Σύγκριση μεταξύ του Elementor και άλλων διάσημων προγραμματιστών ώστε να μπορείτε να επιλέξετε αυτό που πιστεύετε ότι είναι πιο βολικό.

Επιλέγοντας ένα πρόγραμμα δημιουργίας θεμάτων: Elementor, Gutenberg, Visual Composer ή Divi;

Ας δούμε ποιο πρόγραμμα δημιουργίας θεμάτων είναι καλύτερο για τη δημιουργία του ιστότοπού σας. Για αυτό έχουμε επιλέξει τρεις άλλοι layout artists και θα τους συγκρίνουμε απευθείας με το Elementor στις λειτουργίες σας.

Elementor εναντίον Gutenberg

Οι Elementor και Gutenberg είναι οι πιο δημοφιλείς κατασκευαστές στην αγορά. Και στις δύο περιπτώσεις μπορείτε να ελέγξετε ότι είναι από Εύκολη εγκατάσταση και η χρήση του είναι πολύ διαισθητικό. Ωστόσο, η διεπαφή του Gutenberg μπορεί να γίνει κάπως μπερδεμένη μερικές φορές. Κατα δευτερον, Ο Gutenberg κερδίζει το Elementor όσον αφορά την ταχύτητα. Οι σελίδες που έχουν δημιουργηθεί με Gutenberg φορτώνονται ελαφρώς πιο γρήγορα από το Elementor, αν και έχετε κατά νου ότι το Elementor παρέχει μεγαλύτερη ταχύτητα από τη συντριπτική πλειοψηφία των άλλων προγραμμάτων δημιουργίας σελίδων εκεί έξω.

Ο Γουτεμβέργιος είναι ο συνδέω επίσημος του wordpress και είναι δωρεάν, ενώ το Elementor έχει δωρεάν έκδοση και αρκετά προγράμματα επί πληρωμή. Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι τιμές που πληρώνονται με το Elementor δικαιολογούνται πλήρως από τη μεγάλη ποικιλία λειτουργιών και εργαλείων του, επειδή είναι ο δημιουργός του WooCommerce και διαθέτει αρκετά πρόσθετα τρίτων. Επίσης, Το Elementor κερδίζει τον Gutenberg στην υποστήριξη πελατών και σε αριθμό διαθέσιμων θεμάτων.

Elementor vs Visual Composer

Το Elementor είναι πιο φιλικό με τον χρήστη του Visual Composer. Εάν χρησιμοποιείτε το τελευταίο, θα πρέπει να ανατρέχετε συχνά σε σεμινάρια για να κατανοήσετε καλύτερα πώς να προχωρήσετε. Από την άλλη πλευρά, το Η λειτουργία του Elementor είναι πολύ πιο καθαρή και γρήγορη. Επίσης, το Elementor έχει διπλάσια θέματα από το Visual Composer. Ομοίως, πρέπει να έχουμε κατά νου ότι ορισμένα από τα Οι βασικές λειτουργίες είναι κλειδωμένες στο Visual Composer και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν αν δεν αγοράσετε την έκδοση Premium.

Τα μόνα πλεονεκτήματα που έχει το Visual Composer έναντι του Elementor είναι το πολύτιμοαπό τη μια και, από την άλλη, ότι είναι συμβατό με οποιοδήποτε θέμα WordPressενώ με το Elementor, ορισμένα αποτελέσματα μπορεί να εξαρτώνται από τη δομή του θέματος.

Elementor vs Divi

Το Elementor και η Divi έχουν μερικά κοινά χαρακτηριστικά. Για παράδειγμα, και τα δύο εργαλεία μοιράζονται οπτικές διεπαφές μεταφοράς και απόθεσης πολύ εύκολο στη χρήση. Η επιλογή ενός ή του άλλου θα εξαρτηθεί από τις προτιμήσεις σας αφού δοκιμάσετε τη δωρεάν έκδοση του καθενός. Επίσης, τόσο το Elementor όσο και το Divi προσφέρουν πλήρη υποστήριξη για τη δημιουργία θεμάτων και για δυναμικά δεδομένα. Ωστόσο, το Elementor προσφέρει μια σειρά από μοναδικά πλεονεκτήματα έναντι του Divi, όπως η δυνατότητα δημιουργήστε αναδυόμενα παράθυρα και φόρμεςπολύ ενδιαφέροντα στοιχεία για την προσέλκυση πελατών.

Από την πλευρά του, το Divi έχει επίσης μερικά αποκλειστικά χαρακτηριστικά, όπως η ενσωματωμένη δοκιμή A/B, η οποία σας επιτρέπει να δοκιμάζετε διαφορετικές μονάδες μεταξύ τους και να ελέγχετε, για παράδειγμα, την απόδοση διαφορετικών κουμπιών CTA. Από την άλλη πλευρά, εάν θέλετε να πραγματοποιήσετε δοκιμές A/B με το Elementor, αυτό είναι επίσης δυνατό, αλλά πρέπει προσθέστε το Google Optimize το πρόσθετα από τρίτους.

Όσον αφορά την τιμή, αν θέλετε μια πληρωμένη έκδοση, Το Elementor είναι φθηνότερο όταν θέλετε απλώς να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο, αλλά το Divi θα είναι φθηνότερο εάν χρειάζεστε ένα πρόγραμμα δημιουργίας θεμάτων για διάφορους ιστότοπους.

Συμπερασματικά, το Elementor είναι σαφώς ανώτερο από τη συντριπτική πλειοψηφία των εργαλείων δημιουργίας θεμάτων. Μόνο ο Γουτεμβέργιος το επισκιάζει. Η επιλογή ενός ή του άλλου θα εξαρτηθεί από τις προσωπικές σας προτιμήσεις, αλλά αν έχεις ένα ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟσυνιστάται να συνεργάζεστε με το Elementorλαμβάνοντας υπόψη τις δυνατότητες των δυνατοτήτων του και τη χρηστικότητά του σε άλλες πλατφόρμες εκτός του WordPress.