Τι να κάνετε όταν παρατηρήσετε απόρριψη στο ηλικιωμένο αγαπημένο σας πρόσωπο ή στον πελάτη σας

Τι να κάνετε όταν παρατηρήσετε απόρριψη στο ηλικιωμένο αγαπημένο σας πρόσωπο ή στον πελάτη σας

November 26, 2022 0 Von admin

Μείωση του ηλικιωμένου αγαπημένου σας προσώπουΈτσι, επιτέλους, μπορέσατε να δείτε προσωπικά τον ηλικιωμένο αγαπημένο σας ή τον πελάτη σας! Ανησυχηθήκατε ή έστω σας ανησύχησε αυτό που είδατε; Η μνήμη τους αποτυγχάνει, φαίνονται αδύναμοι ή ασταθείς; Έχουν χάσει βάρος; Δυσκολεύονται να ακούσουν ή να δουν; Είναι το σπίτι τους σε αταξία; Συσσωρεύονται αλληλογραφία ή λογαριασμοί; Το μηχάνημα μηνυμάτων είναι γεμάτο; Όλα αυτά είναι σημάδια παρακμής στο ηλικιωμένο αγαπημένο σας πρόσωπο.

Το Care is There μπορεί να βοηθήσει εσάς και εκείνους, είτε με το να σας βοηθήσει είτε να σας διδάξει πώς να το κάνετε!

Εάν μένετε στην περιοχή εξυπηρέτησης μας

Εάν ζείτε στην περιοχή εξυπηρέτησης μας στο Charlottesville της Βιρτζίνια και στις γύρω κομητείες και στην κοιλάδα Shenandoah (Harrisonburg, Staunton, κ.λπ.), μπορούμε να συναντηθούμε προσωπικά με τον πελάτη ή το αγαπημένο σας πρόσωπο και:

  • Προσδιορίστε τις ανάγκες τους
  • Δημιουργήστε ένα σχέδιο για την αντιμετώπιση αυτών των αναγκών
  • Εφαρμόστε το σχέδιο
  • Συνεχίστε να επισκέπτεστε και να παρακολουθείτε το αγαπημένο σας πρόσωπο και να αντιμετωπίζετε τυχόν νέες ανάγκες που προκύπτουν
  • Σας κρατάμε ενήμερους

Εάν το αγαπημένο σας πρόσωπο δεν χρειάζεται (ή πιστεύει ότι δεν χρειάζεται) βοήθεια αυτή τη στιγμή, μπορεί να σας ενδιαφέρει η υπηρεσία Just in Case, όπου γνωρίζουμε το αγαπημένο σας πρόσωπο, ώστε αν προκύψει ανάγκη στο μέλλον, θα είμαστε εκεί.

Όπου κι αν ζείτε

Εάν δεν μένετε στην περιοχή εξυπηρέτησης μας, μπορούμε να σας μάθουμε τι να κάνετε εάν παρατηρήσετε πτώση στο ηλικιωμένο αγαπημένο σας πρόσωπο! Έχουμε δημιουργήσει μια σειρά από διαδικτυακά μαθήματα για να σας διδάξουμε πώς να βοηθήσετε τον πελάτη ή το αγαπημένο σας πρόσωπο με όλες τις γνώσεις ενός επαγγελματία. Μπορείτε να δείτε τη βιβλιοθήκη μας σε αυτόν τον σύνδεσμο και εδώ είναι μια προεπισκόπηση των μαθημάτων που μπορεί να σας φανούν ιδιαίτερα χρήσιμα:

Αν θέλετε προσωπική καθοδήγηση σχετικά με την κατάσταση των αγαπημένων σας, κάντε κλικ εδώ.

Με τι άλλο θα θέλατε βοήθεια;

Προσφέρουμε: