το πιο πρόσφατο στο SEO για το 2023. Μην μείνετε πίσω!

το πιο πρόσφατο στο SEO για το 2023. Μην μείνετε πίσω!

Januar 26, 2023 0 Von admin

Τα 12 κουδούνια πλησιάζουν! Τι θα μας φέρει; 2023? Δεν έχουμε κρυστάλλινη σφαίρα για να προβλέψουμε το μέλλον σας, αλλά μπορούμε να το προβλέψουμε τάσεις τοποθέτησης SEO που θα ακολουθήσουμε εμείς οι έμποροι του χρόνου. Συνεχίστε να διαβάζετε, εφαρμόστε τα στον ιστότοπό σας και κερδίστε έδαφος έναντι του ανταγωνισμού.

Las seo τάσεις πιο αποτελεσματική για να τοποθετήσετε τον ιστότοπό σας 2023

Τα κριτήρια που ακολουθεί η Google για να δώσει συνάφεια σε μια ιστοσελίδα αλλάζουν με κάθε ενημέρωση που κάνει στον αλγόριθμό της. Μερικές φορές κάνει μικρές αλλαγές και άλλες πολύ σημαντικές τροποποιήσεις. Αυτά τα τελευταία είναι διάσημα Βασικές ενημερώσεις της Google. Και, με βάση όλα αυτά, μπορούμε να προβλέψουμε ποιο θα είναι το Οι τάσεις SEO το 2023. Ας δούμε το Νέα!

1. Εισαγάγετε ήχο και βίντεο

Η Google δίνει όλο και μεγαλύτερη σημασία στο ιστοσελίδες που περιλαμβάνουν ήχο και βίντεο στο περιεχόμενό του. Όπως και με το κείμενο, η μηχανή αναζήτησης επιβραβεύει αυτό το είδος στοιχείου όταν πρόκειται για πρωτότυπες παραγωγές και δεν είναι αντίγραφο άλλης σελίδας.

2. Φροντίστε την εμπειρία χρήστη (UX)

Η εμπειρία χρήστη, γνωστή ως UX, θα είναι επίσης μια τάση SEO το 2023. Όταν ένα άτομο εισέρχεται σε μια ιστοσελίδα, η αλληλεπίδραση μαζί της πρέπει να είναι ρευστή και, για αυτό, είναι απαραίτητη μειώστε το χρόνο φόρτισης στο μέγιστο. Ταυτόχρονα, δεν θα πρέπει να υπάρχουν σφάλματα ή υπερβολικές αλλαγές όσο ο χρήστης παραμένει στην ιστοσελίδα μας.

3. Στρατηγική περιεχομένου για το Google Discover

Τώρα η Google προσφέρει στους χρήστες περιεχόμενο που τους ενδιαφέρει μέσω του Discover στις κινητές συσκευές τους. Κάνει αυτή τη δουλειά με βάση διάφορες πτυχές, όπως το ιστορικό περιήγησης, τη δραστηριότητα email, τη χρήση εφαρμογών, τις συνομιλίες Skype, το ιστορικό τοποθεσίας κ.λπ. Κατά συνέπεια, η στρατηγική SEO για το Google Discover πρέπει να επικεντρωθεί σε ένα αληθινό στρατηγική περιεχομένουπρογραμματισμός τι μπορεί να σας ενδιαφέρει αγοραστής προσωπικότητα, σε ποια μορφή πρέπει να παρουσιάζεται, ποιο πρέπει να είναι το μήκος του, το UX κ.λπ., αφήνοντας κατά μέρος τις στρατηγικές λέξεων-κλειδιών. Επίσης, εάν θέλετε να εμφανίζεστε στο Google Discover του κοινού-στόχου σας, συνιστάται συνδυάζουν περιεχόμενο αειθαλής με τις τελευταίες τάσεις.

4. Συζητήσεις με αληθινά άτομα

Η Google θεωρεί τις σελίδες που έχουν πραγματικούς ανθρώπους πίσω από τις συνομιλίες τους πιο σχετικές από τη χρήση ρομπότ για την απάντηση των χρηστών. Έτσι, ξέρετε!Όταν πρόκειται για την τοποθέτηση μιας ιστοσελίδας, οι άνθρωποι κερδίζουν το παιχνίδι.

5. Αποσπάσματα

Τα εμπλουτισμένα αποσπάσματα Google είναι μικρά θραύσματα κειμένου Τι προσφέρει η Google στους χρήστες για να ανταποκριθεί ακριβώς να η ερώτησή σου με λίγα λόγια. Αυτή η στρατηγική SEO αποτελείται από τη σκέψη σχετικά με τις πιθανές ερωτήσεις που μπορεί να κάνει το κοινό-στόχο σας και τη δημοσίευση συνοπτικών απαντήσεων για να ικανοποιήσει αυτή τη ζήτηση για πληροφορίες στον ιστότοπό σας.

6. Προγνωστικές αναζητήσεις

Οι προγνωστικές αναζητήσεις είναι εκείνες στις οποίες η μηχανή αναζήτησης προβλέπει τις ανάγκες του χρήστη, προτείνοντας προτάσεις που σχετίζονται με το ερώτημά σας καθώς πληκτρολογείτε στη γραμμή αναζήτησης. Εάν θέλετε ο ιστότοπός σας να ανταποκρίνεται σε προγνωστικές αναζητήσεις, πρέπει να αναπτύξετε μια στρατηγική περιεχομένου παρόμοια με αυτή που περιγράψαμε για το Google Discovery. Η ποιότητα των δημοσιεύσεών μας και η μελέτη των ενδιαφερόντων του αγοραστή μας είναι οι κύριοι στόχοι όσον αφορά την προσφορά του σωστού περιεχομένου για προγνωστικές αναζητήσεις.

7. Βελτιστοποίηση για κινητά τηλέφωνα

Η βελτιστοποίηση ενός ιστότοπου για κινητά τηλέφωνα θα συνεχίσει να αποτελεί τάση το 2023. Η Google δίνει προτεραιότητα σε σελίδες με χωρητικότητα της απάντησης Για δισκία y smartphones. Στη συνέχεια, είναι σημαντικό να παρέχετε στους χρήστες σας μια κατάλληλη εμπειρία αναζήτησης, επαληθεύοντας ότι η σελίδα σας είναι συμβατή με την οθόνη αυτών των συσκευών.

Είστε έτοιμοι να αποκτήσετε τις καλύτερες θέσεις το 2023; Μπείτε στο bandwagon των τελευταίων seo τάσεις και ξεχωρίστε από τον ανταγωνισμό!