Το Mesh Cabinetry είναι η νέα τάση στην κουζίνα και είμαστε εδώ για αυτό

Το Mesh Cabinetry είναι η νέα τάση στην κουζίνα και είμαστε εδώ για αυτό

Oktober 4, 2022 0 Von admin

Τα ντουλάπια από διχτυωτό υλικό γίνονται όλο και πιο δημοφιλή στην κουζίνα και δεν τα χορταίνουμε — και όχι, δεν μιλάμε για το τρέξιμο στο κατάστημα οικιακών ειδών και για να αρπάξετε φτηνό κοτοσύρμα και να το συρράψετε στις πόρτες του ντουλαπιού σας. Αυτό το στυλ δικτυωτών ντουλαπιών έχει ανεβάσει το παιχνίδι σχεδιασμού κουζίνας. Είναι κομψό, αριστοκρατικό και εκλεπτυσμένο.

Εκθέστε τις σιλουέτες των αγαπημένων σας πιάτων, λευκών ειδών και διακόσμησης με διχτυωτό ντουλάπι. Συνδυάζει τη διασκέδαση των ανοιχτών ραφιών ενώ κάνει τα πράγματα λιγότερο εκτεθειμένα και ακατάστατα. Εδώ είναι 15 κουζίνες με διχτυωτό ντουλάπι για να σας δείξουμε ακριβώς τι εννοούμε.

Παραδοσιακά, το στυλ φαίνεται λίγο πιο ρουστίκ, αλλά τελευταία, το έχουμε δει σε διάφορα στυλ. Από το σύγχρονο έως το βιομηχανικό, το στυλ αποδίδει σε μια ποικιλία σχεδίων.
συρμάτινο πλέγμα ξύλινου ντουλαπιού
Δικαιώματα φωτογραφίας: TS Adams Studio
Μια εναλλακτική λύση στα γυάλινα ή ανοιχτά ράφια, τα ντουλάπια από συρματόπλεγμα ανοίγουν την κουζίνα σας και διαλύουν την ήπια εμφάνιση των ντουλαπιών από το δάπεδο μέχρι την οροφή. Το συρμάτινο πλέγμα είναι βασικό και βασικό υλικό για την κατασκευή και την κατασκευή για δεκαετίες, αλλά τώρα έχει βρει τον δρόμο του στην κουζίνα και το σκάβουμε εντελώς!
γκρι ντουλάπι με συρμάτινο πλέγμα
Δικαιώματα φωτογραφίας: The Fox Group

Όσον αφορά την ορατότητα, το διακοσμητικό πλέγμα στα ντουλάπια πέφτει κάπου ανάμεσα σε ανοιχτά ράφια και συμπαγείς πόρτες ντουλαπιών. Τούτου λεχθέντος, η συνολική εμφάνιση εξαρτάται από το υλικό και την ύφανση. Αντίκες μπρούτζος, ορείχαλκος αντίκες, ανοξείδωτο ατσάλι και επινικελωμένα μεταλλικά πλέγματα είναι οι πιο κατάλληλες επιλογές για ντουλάπια.

ευρύχωρη κουζίνα
Δικαιώματα φωτογραφίας: Ρένα Τσέρνι

Μπορείτε να κάνετε DIY το δικό σας διχτυωτό ντουλάπι εάν μπορείτε να αφαιρέσετε καθαρά τη μέση των θυρών του ντουλαπιού σας, αλλά μπορείτε επίσης να αγοράσετε ανταλλακτικές πόρτες με ήδη τοποθετημένο πλέγμα.

ντουλάπια από συρμάτινο πλέγμα από ξύλινο πλαίσιο
Δικαιώματα φωτογραφίας: Herlong Architechts

Το ξύλινο πλαίσιο γύρω από αυτά τα λευκά ντουλάπια σε συνδυασμό με το διχτυωτό σύρμα δίνει σε μια μοντέρνα αγροικία αίσθηση που ζωντανεύει πραγματικά αυτόν τον χώρο της κουζίνας.

μπλε ντουλάπι με συρμάτινο πλέγμα
Δικαιώματα φωτογραφίας: Cobb Architecture

Αναβαθμίστε το σχέδιό σας προσθέτοντας συρμάτινο πλέγμα και στη συνέχεια τελειώνοντας με ένα σχέδιο μεταλλικής πέργκολας. Αυτό αναδεικνύει αυτά τα ντουλάπια με στυλ και προσθέτει μια κομψή βιομηχανική αίσθηση.

κοντινό πλάνο του ντουλαπιού από συρμάτινο πλέγμα
Δικαιώματα φωτογραφίας: Amy Kartheiser Design

Το συρμάτινο πλέγμα είναι μια οπτικά ευχάριστη έμφαση σε πολλά σχέδια επίπλων και ντουλαπιών και προσφέρει έναν επιπλέον λειτουργικό σκοπό επιτρέποντας τη ροή αέρα από και προς την περιοχή του πλέγματος όπου μπορεί να υπάρχει ανάγκη για αναπνοή.

λευκά ντουλάπια με χρυσό συρμάτινο πλέγμα
Δικαιώματα φωτογραφίας: House of L Designs

Το Wire Mesh διατίθεται σε πολλά σχέδια σχεδιαστών που μπορούν να δώσουν στην κουζίνα σας μια εμφάνιση τόσο μοναδική όσο μπορείτε να φανταστείτε. Ανάλογα με τη σχεδιαστική σας έμπνευση, είναι βέβαιο ότι θα υπάρχει ένας συνδυασμός ύφανσης και υλικού που θα ικανοποιήσει τις ανάγκες σας. Η χρήση συρμάτινου πλέγματος για πόρτες ντουλαπιών δημιουργεί αισθητικά ελκυστικά σχέδια που σίγουρα θα είναι θέμα συζήτησης την επόμενη φορά που θα έχετε παρέα.

λευκά ντουλάπια με μαύρο συρμάτινο πλέγμα
Δικαιώματα φωτογραφίας: Roost Interiors

Πόσο υπέροχο φαίνεται το Wire Mesh στο ντουλάπι καμάρας της πόρτας; Χρησιμοποιώντας συρμάτινο πλέγμα εδώ, το σχήμα καμάρας αυτής της πόρτας του ντουλαπιού γίνεται το επίκεντρο.

συρμάτινο πλέγμα πόρτας ντουλαπιού με κυρτό τόξο
Δικαιώματα φωτογραφίας: Cantley and Company
γκρι μπλε ντουλάπια με συρμάτινο πλέγμα
Δικαιώματα φωτογραφίας: Karr Brick

Το Wire Mesh είναι μια εξαιρετική εμφάνιση και για υγρούς χώρους μπαρ. Σας δίνει την ευκαιρία να επιδείξετε μόνο μια γεύση από διακοσμητικά γυάλινα σκεύη χωρίς η εμφάνιση να είναι συντριπτική.

Το φως που λάμπει από το πίσω μέρος αυτού του ντουλαπιού και μέσα από το συρμάτινο πλέγμα διατηρεί αυτή την κουζίνα φωτεινή και ευάερη.

ντουλάπι από λευκό συρμάτινο πλέγμα
Δικαιώματα φωτογραφίας: Εσωτερικοί χώροι από καθαρό αλάτι
συρματόπλεγμα μαύρα ντουλάπια γκρι μπεζ
Δικαιώματα φωτογραφίας: Amy Storm and Co.

Το Wire Mesh είναι μια εξαιρετική λύση για ψηλά αδύνατα ντουλάπια που κατά τα άλλα είναι άβολα.

μικρό συρμάτινο πλέγμα μαύρο
Δικαιώματα φωτογραφίας: Amy Storm and Co.
ανοιχτό γκρι ντουλάπια από συρμάτινο πλέγμα
Δικαιώματα φωτογραφίας: Εσωτερικοί χώροι Hickman

Αν και αυτό το παράδειγμα εδώ είναι περισσότερο σύρμα κοτόπουλου, δεν θα μπορούσαμε να μην το συμπεριλάβουμε γιατί φαίνεται πραγματικά υπέροχο. Η τοποθέτηση του σύρματος κοτόπουλου είναι τέλεια σε αυτό το ντουλάπι αντίκα και αυτό είναι ένα κομμάτι που θα θέλαμε να είχαμε στα σπίτια μας!

ντουλάπι αντίκα από συρμάτινο πλέγμα
Δικαιώματα φωτογραφίας: Λίζα Στέιτον

Αν θέλετε να φτιάξετε τα δικά σας ντουλάπια από συρμάτινο πλέγμα, Το Addicted to Decorating έχει ένα υπέροχο σεμινάριο, και πιστεύουμε ότι το δικό της είναι εκπληκτικό! Αγαπάμε επίσης το άγγιγμα των πάνελ τοίχου.

μπλε χρυσό συρμάτινο πλέγμα
Δικαιώματα φωτογραφίας: Εθισμένος στη διακόσμηση