Το US News Global Education ανακοινώνει τους φιναλίστ για υποτροφίες

Το US News Global Education ανακοινώνει τους φιναλίστ για υποτροφίες

Januar 5, 2023 0 Von admin

Βοστώνη, Μασαχουσέτη (19 Δεκεμβρίου 2017) – Το US News Global Education ανακοίνωσε τους φιναλίστ για τον Διεθνή Διαγωνισμό Υποτροφιών. Οι 12 φοιτητές που πέρασαν στον τελικό γύρο θα συνεχίσουν να ανταγωνίζονται για μία από τις πέντε υποτροφίες αξίας που παρέχει πλήρη δίδακτρα πρώτου έτους.

Οι φιναλίστ είναι: Μαρία Ρουίζ ΝτομίνγκεςΙσπανία, Bishop Seabury Academy, προτεινόμενη από τον Matt Patterson; Ngoc Quynh Giao PhanΒιετνάμ, The Village School που προτείνει ο Jerry Saour; Chau Tue Minh NguyenΒιετνάμ, Lee Academy που προτείνει η Kendra Ritchie; Phu TrinhΒιετνάμ, The Geneva School που προτείνουν οι Scott Thigpen και Evan Pederson. Haneul SongΝότια Κορέα, Χριστιανικό Σχολείο Mount Pisgah που προτείνει η Susan Reilly. Ζιβ ΜεσουλάτιΙσραήλ, Αμερικανική Εβραϊκή Ακαδημία, προτεινόμενη από τη Rebecca Chabrow; Ανσάρ ΕσονκούλοφΚαζακστάν, The Village School που προτείνει ο Erik Ostergren; Osasumen Frederick-IlekhuobaΝιγηρία, Cheshire Academy που προτείνει η Madeleine Bergstrom; Xiaoyang YangΚίνα, International Leadership of Texas–Garland που προτείνει η Alexandra Sabin. Κλαούντια Βερόνα, Ισπανία, New Hampton School που προτείνει η Jennifer Berry; Jianyuan Chen, Κίνα, Windermere Preparatory School που προτείνει η Ruth Lahnston. Po Ju Chen, Ταϊβάνn, Montverde Academy που προτείνει ο Yordin Robinson.

«Αυτή η εναρκτήρια τάξη των φιναλίστ παρουσιάζει μερικούς από τους με τις υψηλότερες επιδόσεις και ταλαντούχους διεθνείς φοιτητές που σπουδάζουν αυτήν τη στιγμή εδώ στις Ηνωμένες Πολιτείες», δήλωσε ο Michael Huckaby, Διευθύνων Σύμβουλος της US News Global Education. «Είναι τιμή μας που μπορούμε να δώσουμε σε αυτούς τους άξιους φοιτητές την ευκαιρία να σπουδάσουν σε ένα από τα κορυφαία πανεπιστήμια στις Ηνωμένες Πολιτείες».

Οι φιναλίστ θα περάσουν στον επόμενο γύρο, όπου θα πάρουν συνέντευξη τον επόμενο μήνα στο κορυφαίο πανεπιστήμιο που θα συμμετέχει. Οι συνεντεύξεις θα πραγματοποιηθούν από μια ομάδα επαγγελματιών της εκπαίδευσης του US News Global Education και της International University Alliance.

Ο διαγωνισμός US News Global Education International Scholarship απευθύνεται ειδικά σε διεθνείς τελειόφοιτους γυμνασίου που σπουδάζουν σε λύκεια των ΗΠΑ. Το πιο διάσημο πρόγραμμα βασισμένο στην αξία του οργανισμού βραβεύει κερδισμένους φοιτητές το 100% των διδάκτρων του πρώτου έτους σε ένα συμμετέχον σχολείο, αναγνώριση σε τελετή στα κεντρικά γραφεία του US News & World Report στην Ουάσιγκτον, DC και πρόσβαση προτεραιότητας στην καθοδήγηση και στον πρέσβη των φοιτητών του πανεπιστημίου προγράμματα.

Τα πανεπιστήμια που συμμετέχουν περιλαμβάνουν το Adelphi University (Garden City, NY), το American University’s International Accelerator (Washington, DC), το Auburn University (Auburn, Ala.), το University of Kansas (Lawrence, Kan.), το University of Illinois στο Σικάγο (Chicago, Ill .), Πανεπιστήμιο της Νότιας Καρολίνας (Κολομβία, SC), Πανεπιστήμιο του Ειρηνικού (Στόκτον, Καλιφόρνια), Διεθνές Πανεπιστήμιο της Φλόριντα (Μαϊάμι, Φλόριντα), Πολιτειακό Πανεπιστήμιο της Λουιζιάνα (Μπατόν Ρουζ, Λα.) και το Πανεπιστήμιο της Κεντρικής Φλόριντα (Ορλάντο, Φλόριντα). Τα πανεπιστήμια που συμμετέχουν είναι μέλη της International University Alliance, μιας συλλογής πανεπιστημίων που αναγνωρίζουν τη σημασία μιας πραγματικά διεθνούς πανεπιστημιούπολης. Κάθε πανεπιστήμιο προσφέρει πρωτοετή προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για διεθνείς φοιτητές, τα οποία προωθούν την επιτυχία τους μέσω υπηρεσιών υποστήριξης και προγραμματισμού για την ένταξη των φοιτητών στην πανεπιστημιακή ζωή. Η διεθνής υποτροφία US News Global Education θα απονεμηθεί για κάθε ένα από τα προγράμματα των σχολείων.

Οι φοιτητές υπέβαλαν τις αιτήσεις υποτροφιών τους, οι οποίες περιελάμβαναν μια αίτηση, βιογραφικό, συστατική επιστολή και ένα προσωπικό δοκίμιο, για εξέταση νωρίτερα αυτόν τον μήνα. Ένα συμβούλιο εμπειρογνωμόνων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης από το US News Global Education και τη International University Alliance αξιολόγησε όλες τις υποβληθείσες αιτήσεις για να εντοπίσει τους 12 φιναλίστ.

Οι νικητές του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν στα τέλη Φεβρουαρίου με την ολοκλήρωση των συνεντεύξεων του πάνελ.

Σχετικά με τις Ειδήσεις των ΗΠΑ Παγκόσμια εκπαίδευση

Η αποστολή μας είναι πολύ απλή: να επιτρέψουμε εμπειρίες που αλλάζουν τη ζωή για διεθνείς φοιτητές και να ανοίξουμε πανεπιστήμια των ΗΠΑ και του κόσμου στον κόσμο. Η εκτέλεση αυτής της αποστολής είναι εκεί που θα ξεχωρίσει τα US News Global Education. Τελικά, το όραμά μας είναι να επανεφεύρουμε τη διαδικασία έρευνας και επιλογής για την τριτοβάθμια εκπαίδευση, δίνοντας τη δυνατότητα σε διεθνείς φοιτητές, γονείς, εκπαιδευτικούς συμβούλους, πανεπιστημιακούς εταίρους και εργοδότες να βρουν απρόσκοπτα την καλύτερη εμπειρία για μακροπρόθεσμα επιτεύγματα.

Σχετικά με τη Διεθνή Πανεπιστημιακή Συμμαχία

Η International University Alliance είναι μια ομάδα εθνικά αναγνωρισμένων πανεπιστημίων κορυφαίας βαθμίδας των ΗΠΑ που επεκτείνει τις ευκαιρίες για διεθνείς φοιτητές υποστηρίζοντας πολυμερείς σχέσεις μεταξύ των συμμετεχόντων και των παγκόσμιων ενδιαφερόμενων μερών της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.