Φοιτητική Ασφάλιση Καναδάς: Τι πρέπει να γνωρίζετε;

Φοιτητική Ασφάλιση Καναδάς: Τι πρέπει να γνωρίζετε;

Januar 14, 2023 0 Von admin

Ο Καναδάς διακρίνεται για την εξαιρετική εκπαίδευση και το δημόσιο σύστημα υγειονομικής περίθαλψης. Αλλά οι διεθνείς φοιτητές δεν είναι αυτόματα επιλέξιμοι για δωρεάν καθολική υγειονομική περίθαλψη. Ως εκ τούτου, είναι απαραίτητο να γνωρίζετε για τη φοιτητική ασφάλιση για διεθνείς και Καναδούς φοιτητές. Μπορείτε να συνδεθείτε με τους ειδικούς μας στο Insurance Gully.

Επισκόπηση της Ασφάλισης Φοιτητών στον Καναδά

Η καθολική υγειονομική περίθαλψη του Καναδά πληρώνεται γενικά μέσω φόρων και οι υπηρεσίες υγείας είναι κυρίως δωρεάν ή μόνο για ένα κλάσμα του κόστους. Το σύστημα υγειονομικής περίθαλψης διοικείται σε επαρχιακό επίπεδο και όλες οι επαρχίες λειτουργούν διαφορετικά — παρατεταμένα επαρχιακά και εδαφικά σχέδια ασφάλισης υγείας. Δεν χρειάζεται να πληρώσετε για ιατρικές υπηρεσίες με τοπική κάρτα ασφάλισης υγείας. Κάθε επαρχία ή περιοχή εκδίδει κάρτες ασφάλισης υγείας στους κατοίκους. Ανάλογα με το πού ζείτε, μπορεί να χρειαστεί να περιμένετε για να μπορέσετε να κάνετε αίτηση για κάρτα ασφάλισης υγείας.

Γιατί είναι απαραίτητο για τους μαθητές να έχουν ασφάλιση υγείας στον Καναδά;

Όλοι οι διεθνείς φοιτητές που σπουδάζουν στον Καναδά πρέπει να έχουν ασφάλιση υγείας. Οι περισσότερες επαρχίες του Καναδά θα παρέχουν ασφάλιση υγείας σε διεθνείς φοιτητές στο πλαίσιο αυτού του σχεδίου, αλλά όχι σε όλες. Για παράδειγμα, ορισμένες επαρχίες και περιοχές στον Καναδά προσφέρουν γενικά δωρεάν υπηρεσίες υγείας έκτακτης ανάγκης σε άτομα που δεν έχουν υγειονομική περίθαλψη, αλλά είναι απαραίτητο να έχουν. Επομένως, είναι ζωτικής σημασίας να έχετε Ασφάλιση Φοιτητών εάν σπουδάζετε στον Καναδά.

Σύστημα ασφάλισης υγείας

Ο Καναδάς έχει γενικά διαφορετική ασφάλιση υγείας, η οποία διέπεται από άλλες επαρχίες. Εάν, για παράδειγμα, αγοράσετε ασφάλιση υγείας σε μια νότια περιοχή, τότε σας δίνεται μια κάρτα μέλους που είναι αποδεκτή μόνο σε αυτήν την περιοχή. Όντας κάτοικος, συνήθως είναι υποχρεωμένος να περιμένετε μέχρι να λάβετε ασφάλιση υγείας σε αυτήν τη χώρα. Ως εκ τούτου, συνιστάται να κάνετε αίτηση για ασφάλιση υγείας εκ των προτέρων.

Δημόσια ασφάλιση

Η δημόσια ασφάλιση υγείας στον Καναδά παρέχει τυπικές υπηρεσίες υγείας εκτός από νοσοκομεία και γιατρούς πρωτοβάθμιας περίθαλψης, κάτι που είναι σχεδόν το ίδιο. Ωστόσο, ορισμένες επαρχίες προσφέρουν πρόσθετες υπηρεσίες όπως οδοντιατρική κάλυψη, φυσιοθεραπεία και άλλα συνταγογραφούμενα φάρμακα. Η ασφάλιση υγείας δεν έχει καμία υποχρέωση να παρέχει υπηρεσίες που δεν ισχύουν για τον νόμο περί υγείας του Καναδά, εκτός εάν υπάρξει κάποια αλλαγή στο συμβόλαιο. Ωστόσο, ορισμένες τυπικές υπηρεσίες δεν περιλαμβάνονται στις περισσότερες πολιτικές υγειονομικής περίθαλψης, συμπεριλαμβανομένης της οδοντιατρικής περίθαλψης και της όρασης.

Ιδιωτική ασφάλιση:

Κάποια ιδιωτική ασφάλιση υγείας προσφέρεται με σύμβαση εργασίας στον Καναδά, η οποία είναι αρκετά ακριβή καθώς παρέχεται ευρέως. Έτσι, εάν έχετε την οικονομική δυνατότητα, μπορείτε να επιλέξετε την ιδιωτική μας ασφάλιση, η οποία καλύπτει τα πάντα, από την οδοντιατρική μέχρι τη φροντίδα της όρασης. Υπάρχουν όμως κάποιες εξαιρετικές περιπτώσεις που δεν είμαστε υποχρεωμένοι λόγω της ευαισθησίας της κατάστασης, ειδικά για τα χρόνια άτομα που χρειάζονται συνεχή θεραπεία ή θεραπεία, όπως διορθωτικοί φακοί, φαρμακευτική αγωγή στο σπίτι και άλλες υπηρεσίες που δεν περιλαμβάνονται ούτε στο κοινό ΑΣΦΑΛΙΣΗ.

Το ασφαλιστήριο συμβόλαιο υγείας μας είναι τέλειο για διεθνείς φοιτητές καθώς προσφέρουμε βοήθεια 24/7. Το καλύτερο μέρος της επιλογής σπιτιών είναι ότι δεν χρειάζεται να σπάσετε την τσάντα σας. Μπορείτε να ελέγξετε το δικό μας Φοιτητική Ασφάλιση κάλυψη και πάρτε μια ιδέα για το τι καλύπτεται. Διατίθεται κάλυψη για επισκέψεις σε νοσοκομεία και γιατρούς, συνταγογραφούμενα φάρμακα με ασθενοφόρο, οδοντιατρικά επείγοντα περιστατικά, βοήθεια με χαμένα έγγραφα, υπηρεσίες διερμηνείας και μετάφρασης και άλλα πράγματα. Οι φοιτητές μπορούν να κανονίσουν ασφάλιση υγείας από εμάς πριν φτάσουν στον Καναδά, καθώς απαιτείται χρόνος για να λάβουν το συμβόλαιο.

Γιατί πρέπει οι διεθνείς φοιτητές να λαμβάνουν ασφάλιση υγείας στον Καναδά;

Όλοι οι διεθνείς φοιτητές που σπουδάζουν στον Καναδά πρέπει να έχουν ασφάλιση υγείας. Ορισμένες επαρχίες του Καναδά παρέχουν ασφάλιση υγείας σε διεθνείς φοιτητές στο πλαίσιο του επαρχιακού σχεδίου, αλλά δεν το κάνουν όλοι αυτό. Επιπλέον, ενώ όλες οι επαρχίες και τα εδάφη στον Καναδά παρέχουν δωρεάν υπηρεσίες επείγουσας υγείας σε άτομα που δεν διαθέτουν κάρτες υγείας, αυτές οι υπηρεσίες είναι περιορισμένες.

Το απροσδόκητο κόστος υγειονομικής περίθαλψης μπορεί να σας αποβάλει από τον προϋπολογισμό, αλλά όταν αγοράζετε ασφάλεια από εμάς, μπορείτε να παραμείνετε στον προϋπολογισμό. Δεν χρειάζεται να πληρώσετε τίποτα από την τσέπη σας εάν δικαιούστε την ασφάλισή μας. Εάν όχι, πρέπει να πληρώσετε από την τσέπη σας για όλα τα έξοδα που σχετίζονται με την υγεία. Όλες οι υπηρεσίες μπορεί να είναι αρκετά ακριβές.

Για παράδειγμα, εάν πρέπει να επισκεφτείτε έναν γιατρό στον Καναδά για ένα ραντεβού, θα πρέπει να πληρώσετε 120 $, και για το δωμάτιο έκτακτης ανάγκης, θα πρέπει να πληρώσετε 1000 $, το οποίο είναι αρκετά ακριβό. Επιπλέον, ενδέχεται να αναμένεται να πληρώσετε προκαταβολικά έξοδα ανάλογα με το πού λαμβάνετε τη θεραπεία. Είναι εύκολο να δείτε πώς μια επείγουσα ιατρική κατάσταση μπορεί να σας κοστίσει 1000 δολάρια.

Είναι πάντα καλό να έχεις ασφάλιση στον Καναδά.

Ωστόσο, είναι απαραίτητο να κάνετε την έρευνά σας πριν φτάσετε στον Καναδά. Έχουμε την πλάτη σας είτε αναζητάτε δημόσια είτε ιδιωτική ασφάλιση υγείας στον Καναδά. Μπορείτε να συνδεθείτε μαζί μας για όλες τις ασφαλιστικές σας ανάγκες!Ασφαλιστικό Gully είναι ο πάροχος ασφάλισης του επόμενου βήματός σας, για όλες τις ασφαλιστικές υπηρεσίες σε ταξιδιωτική βίζα, φοιτητική βίζα, super visa κ.λπ.