Χειμερινά λουλούδια και φυτά στο ανθοπωλείο Brant

5
Χειμερινά λουλούδια και φυτά στο ανθοπωλείο Brant
Χειμερινά Λουλούδια στο Ανθοπωλείο Brant

Υπάρχουν πολλά ανθοφόρα φυτά που είναι υπέροχα το χειμώνα. Είτε αυτό το φυτό είναι γεμάτο πράσινα είτε πλούσια χειμωνιάτικα χρώματα, σίγουρα θα δώσουν ζωή σε κάθε δωμάτιο και είναι ένα υπέροχο δώρο. Μερικά κοινά λουλούδια του χειμώνα είναι τα χρυσάνθεμα, τα αειθαλή και η ζέρμπερα μαργαρίτες.

Μπουκέτο Winter Elegance
Μπουκέτο Winter Elegance
Χρυσάνθεμα

Το Χρυσάνθεμο είναι τόσο υπέροχο λουλούδι και φαίνεται υπέροχο σε διαφορετικές συνθέσεις λουλουδιών. Και θα το βρείτε σε πολλές συνθέσεις λουλουδιών μας στο Brant Florist. Γνωρίζατε ότι υπάρχουν πάνω από 140 διαφορετικοί τύποι χρυσάνθεμων; Και κυκλοφορούν σε διάφορα μεγέθη και χρώματα. Βρίσκεται συχνά σε διαφορετικές συνθέσεις λουλουδιών μαζί με το Evergreen.

Κίτρινες μαμάδες και πορτοκαλί τριαντάφυλλα
Κίτρινες μαμάδες και πορτοκαλί τριαντάφυλλα
Αειθαλές

Ένα υπέροχο χειμωνιάτικο φυτό είναι το Evergreen και μπορείτε να το βρείτε σχεδόν σε όλες τις γιορτινές ανθοσυνθέσεις μας. Υπάρχουν τόσα πολλά διαφορετικά είδη αειθαλών όπως το μπλε έλατο, ο κόκκινος κέδρος και το πεύκο. Τα αειθαλή είναι ένα τόσο κλασικό φυτό διακοπών και μια εξαιρετική προσθήκη σε συνθέσεις λουλουδιών και στεφάνια διακοπών. Ένα άλλο κοινό χειμωνιάτικο λουλούδι είναι η όμορφη μαργαρίτα Gerbera.

Χαρούμενη χειρονομία
Χαρούμενη χειρονομία
Ζέρμπερα Νταίζη

Η Gerbera Daisy είναι τεχνικά ένα τροπικό λουλούδι και προέρχεται από την περιοχή της Νότιας Αμερικής, της Αφρικής και της Ασίας. Ωστόσο, κάνει ένα φανταστικό χειμωνιάτικο λουλούδι. Και στο Brant Florist το χρησιμοποιούμε σε πολλές από τις χειμερινές και χριστουγεννιάτικες συνθέσεις λουλουδιών μας. Η Gerbera Daisy διατίθεται σε πολλά χρώματα όπως κίτρινο, λευκό, ροζ, πορτοκαλί και κόκκινο. Μπορείτε να παραγγείλετε οποιαδήποτε από τις συνθέσεις λουλουδιών που εμφανίζονται σε αυτό το ιστολόγιο ή να παραγγείλετε μια άλλη σύνθεση στο διαδίκτυο ανά πάσα στιγμή.

Μπουκέτο Pick-Me-Up
Μπουκέτο Pick-Me-Up
Παραγγείλετε τα χειμωνιάτικα λουλούδια σας

Η παραγγελία των λουλουδιών και των φυτών σας δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη. Μπορείτε να κάνετε μια παραγγελία online 24/7 και να τα παραλάβετε στην εξώπορτά σας. Τι θα παραγγείλεις;

Schreibe einen Kommentar