Χρειάζομαι μεσίτη ασφάλισης υγείας και οδοντιατρικής;

Χρειάζομαι μεσίτη ασφάλισης υγείας και οδοντιατρικής;

Januar 15, 2023 0 Von admin

Ένα από τα καλύτερα μέρη σχετικά με την υγειονομική περίθαλψη στον Καναδά είναι ότι πολλές υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης και ιατρών είναι δωρεάν για τους μόνιμους κατοίκους. Κάθε επαρχία έχει διαφορετική κάλυψη, αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν αρκετές συνήθεις ιατρικές θεραπείες έκτακτης ανάγκης που πρέπει να πληρώσουν οι Καναδοί από την τσέπη τους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η ασφάλιση υγείας διαδραματίζει κρίσιμο ρόλο στη χρονιά και η κατοχή ενός προγράμματος μπορεί να σας βοηθήσει να αντισταθμίσετε τα έξοδα διαφόρων θεραπειών και αντικειμένων που σχετίζονται με τη διατήρηση της υγείας σας.

Το σώμα σας είναι ο ναός σας, επομένως πρέπει να το φροντίζετε, συμπεριλαμβανομένων φαρμάκων, φυσικών θεραπειών και διαφορετικών θεραπειών για την ευεξία και την ψυχική σας υγεία. Μπορεί να θέλετε να εξετάσετε το ενδεχόμενο της ευεξίας μέσω φυσιοθεραπείας, φυσιοπάθειας ή άλλων υπηρεσιών, ακόμα κι αν δεν είστε τραυματισμένοι ή άρρωστοι, και τα χρήματα δεν πρέπει να υπαγορεύουν εάν μπορείτε ή όχι να προσπαθήσετε να βελτιώσετε την υγεία σας. Ως εκ τούτου, θα ήταν καλύτερο να έχετε σχέδιο ασφάλισης υγείας και οδοντιατρικής.

Χρειάζεστε οδοντιατρική ασφάλεια στη Μισισάουγκα;

Η οδοντιατρική κάλυψη είναι ένα από τα πιο σημαντικά οφέλη για οποιονδήποτε, ειδικά για τους εργαζόμενους που αποτελούν σημαντικό μέρος της στρατηγικής για την πρόσληψη και τη διατήρηση κορυφαίων ταλέντων στο ανταγωνιστικό περιβάλλον. Μπορείτε να αγοράσετε ένα οδοντιατρικό συμβόλαιο από έναν πράκτορα και μεσίτη. Μεσίτης από Ασφαλιστικό Gully μπορεί σίγουρα να σας εξοικονομήσει χρόνο όταν ψωνίζετε για οδοντιατρική κάλυψη για υπαλλήλους.

Θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε τις λεπτομέρειες και το επίπεδο κάλυψης που θέλετε. Ωστόσο, ένας μεσίτης αντιπροσωπεύει την εταιρεία σας ως μεσάζων με παρόχους παροχών, ενώ ένας αντιπρόσωπος αντιπροσωπεύει τα οφέλη των παρόχων. Πρέπει να λάβετε υπόψη τον προϋπολογισμό σας κατά την επιλογή ασφάλιση υγείας και οδοντιατρικής στη Μισισάουγκα.

Σημασία της ασφάλισης υγείας

Υπάρχουν πολλά οφέλη ασφάλισης υγείας, επομένως δεν πρέπει να σκεφτείτε δύο φορές πριν αγοράσετε ασφάλιση υγείας ή οδοντιατρικής. Όταν έχετε ένα ιδιωτικό πρόγραμμα ασφάλισης υγείας, είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους διαχείρισης ιατρικών εξόδων από την τσέπη σας που δεν καλύπτει το επαρχιακό σας πρόγραμμα υγείας. Με την ασφάλιση, η ρεματιά δεν είναι ένα μέγεθος που ταιριάζει σε όλους.

Τα προνόμιά μας είναι εξατομικευμένα για όλους, δίνοντάς σας την επιλογή να επιλέξετε βασική κάλυψη για την υγεία και τα δόντια ή μπορείτε να επιλέξετε από τις προαιρετικές αναβαθμίσεις για να βελτιώσετε τους τύπους καλυμμένων εξόδων το ποσό που αντιστρέφεται. Τα επιδόματα υγείας και οδοντιατρικής παρέχονται σε Καναδούς ηλικίας 18 έως 69 ετών με κάλυψη έως 75 ετών και δυνατότητα επιλογής κάλυψης για άγαμο ζευγάρι ή οικογένεια.

Λόγοι για να έχουμε ιδιωτική οδοντιατρική ασφάλιση

Τα σχέδια υγείας που χρηματοδοτούνται από την κυβέρνηση είναι πιθανό να διαφέρουν από διατάξεις σε προέλευση και υπάρχουν αρκετές ιατρικές υπηρεσίες που δεν καλύπτονται από τα κυβερνητικά σχέδια. Για παράδειγμα, παρόλο που ένα επαρχιακό πρόγραμμα σας εξασφαλίζει, ολοκληρωμένες υπηρεσίες υγείας, συμπεριλαμβανομένης της φυσιοθεραπείας, της φροντίδας της όρασης και άλλων υπηρεσιών, δεν καλύπτονται από τέτοια δημόσια σχέδια, αλλά είναι απαραίτητες για τη διατήρηση της σωματικής υγείας στο μέγιστο. Η ασφάλιση υγείας και οδοντιατρικής Gully συμπληρώνει την επαρχιακή σας κάλυψη παρέχοντας αποζημίωση για έξοδα που δεν καλύπτονται από την τοπική κάλυψη.

Προσφέρει επίσης ολοκληρωμένα οφέλη για τη διατήρηση της υγείας και της ευεξίας.

Οι ολοκληρωμένες υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης, συμπεριλαμβανομένης της γενικής στοματικής υγείας, δεν περιλαμβάνονται στην επαρχιακή σας ασφάλιση υγείας σύμφωνα με τον νόμο περί υγείας του Καναδά. Ως αποτέλεσμα, τουλάχιστον 6.000.000 Καναδοί αποφεύγουν να επισκέπτονται τον οδοντίατρο ετησίως λόγω των εξόδων. Ωστόσο, η στοματική υγεία παίζει καθοριστικό ρόλο στη συνολική ευεξία σας. Ως εκ τούτου, η λήψη τακτικών οδοντιατρικών ελέγχων και καθαρισμού είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να φροντίσετε τη γενική σας υγεία και να αποτρέψετε έκτακτα οδοντιατρικά περιστατικά.
Πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν επιλέγετε έναν μεσίτη ασφάλισης υγείας και πώς μπορείτε πάντα να βασίζεστε στους μεσίτες από την Insurance Gully:

Εμπειρία:

Ο αριθμός των ετών στην επιχείρηση δεν είναι τόσο κρίσιμος όσο η σχετική εμπειρία τους. Για παράδειγμα, θα ήταν καλύτερο να βρείτε έναν μεσίτη που εστιάζει στην ασφάλιση υγείας αντί να ειδικεύεται στην ασφάλιση επιχειρήσεων ή περιουσίας και ατυχημάτων.

Προσόντα:

Ένας μεσίτης πρέπει να έχει την άδειά του για να πουλά ασφάλιση υγείας στο κράτος για να υπηρετήσει ένα άτομο ως μεσίτης. Απαιτεί συγκεκριμένα βήματα, όπως η προαδειοδότηση μελέτης και η επιτυχία σε μια δοκιμασία. Ο μεσίτης θα χρειαστεί επίσης να παρακολουθήσει κάποια μαθήματα για να κερδίζει συνεχώς ενώ σπουδάζει για να διατηρήσει την άδειά του και να την ανανεώνει σε τακτά χρονικά διαστήματα με βάση την επαρχία. Επομένως, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι ρωτάτε τον μεσίτη εάν έχει τα κατάλληλα διαπιστευτήρια ή όχι.

Συνεχής υποστήριξη:

Εκτός από το να ενεργεί ως συνήγορος, ο μεσίτης θα πρέπει να έχει μια καλή δομή υποστήριξης για να σας εξυπηρετεί όλο το χρόνο και σημαίνει ότι πρέπει να βρείτε έναν συνεργάτη που θα κάνει περισσότερα από το απλό email σας ή τον κωδικό ανανέωσης πριν από την εγγραφή. Πρέπει επίσης να είναι τακτικά δίπλα σας για να καταλάβουν εάν οι ανάγκες σας αλλάζουν και πώς λειτουργεί το σχέδιο για εσάς.

Όταν καταλήγει στην επιλογή του καλύτερου μεσίτη για την υγεία και την οδοντιατρική, τότε μπορεί κανείς πάντα να βασιστεί στους επαγγελματίες του Ασφαλιστικό Gully. Δεν αφήνουν κανένα βήμα πάνω στο να βοηθήσουν άτομα με τον καλύτερο και επαγγελματικό τρόπο.