10 λόγοι για να επιλέξετε την ασφάλιση Gully’s Visitors Insurance στη Μισισάουγκα

10 λόγοι για να επιλέξετε την ασφάλιση Gully’s Visitors Insurance στη Μισισάουγκα

Januar 13, 2023 0 Von admin

Το ταξίδι δεν είναι πάντα ένα κρεβάτι γεμάτο τριαντάφυλλα καθώς μπορεί να φέρει προκλήσεις. Πριν ταξιδέψετε ή κάνετε σχέδια, πρέπει να το καταλάβετε. Δεν υπάρχει τίποτα να φοβάστε για τα ταξίδια, καθώς μπορείτε πάντα να προφυλαχθείτε από απρόβλεπτες περιστάσεις αγοράζοντας Visitors Insurance Mississauga.

Η ύπαρξη ασφάλισης είναι εξαιρετικά σημαντική, καθώς βοηθά στην κάλυψη των ατόμων κατά τη διάρκεια των ωρών έκτακτης ανάγκης.

Οι ειδικοί στην Insurance Gully έχουν την πλάτη σας καθώς είναι καλά εκπαιδευμένοι και έμπειροι στο να προσφέρουν την καλύτερη ασφάλιση στους ταξιδιώτες. Η ασφάλιση επισκεπτών είναι ειδικά σχεδιασμένη για να καλύπτει ταξιδιώτες σε ξένες χώρες έναντι ατυχημάτων, εκκένωσης φαρμάκων ασθένειας, απώλειας αποσκευών κ.λπ.

Λόγοι για τους οποίους πρέπει να έχετε ασφάλιση Gully’s Visitors Insurance στη Μισισάουγκα.

Εάν σχεδιάζετε διακοπές στη Μισισάουγκα, πρέπει να έχετε επισκέπτες στην ιατρική ασφάλιση έκτακτης ανάγκης του Καναδά.

Κάλυψη κατά των ατυχημάτων

Τα ατυχήματα μπορούν να συμβούν ανά πάσα στιγμή και είναι απρόβλεπτα. Αυτή είναι η πραγματικότητα της ζωής. Το να ταξιδέψετε σε μια ξένη χώρα μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο ατυχήματος, καθώς δεν καταλαβαίνετε πλήρως το μέρος. Επιπλέον, όταν βρίσκεστε σε μια νέα χώρα, θα αγχώνεστε και μερικές φορές θα φοβόσαστε, οπότε αγοράζετε ασφάλιση επισκεπτών είναι απαραίτητη. Όταν συνδέεστε με ειδικούς της Insurance Gully, θα διασφαλίσουν ότι είστε πλήρως προστατευμένοι από ατυχήματα. Η ασφάλιση θα προσφέρει προστασία ιατρικής εκκένωσης σε περίπτωση κολύμβησης με αναπνευστήρα, καταδύσεων και οποιασδήποτε άλλης προστασίας από ατυχήματα πτήσης.

Σε περίπτωση οποιουδήποτε ιατρικού προβλήματος

Η ασφάλιση επισκεπτών είναι ζωτικής σημασίας για εσάς εάν είστε ταξιδιώτης με ιατρική πάθηση. Εάν πάσχετε από μια ιατρική κατάσταση, τότε σημαίνει ότι θα υποφέρετε από μια έκτακτη ανάγκη ανά πάσα στιγμή και οπουδήποτε. Εάν η κατάστασή σας γίνει σοβαρή, τότε μια τέτοια κάλυψη είναι απαραίτητη για εσάς.

Κάλυψη και προστασία κατά την πανδημία COVID-19

Η νέα πραγματικότητα έχει αναφερθεί από το 2020 όταν ήρθε ο κορονοϊός και διέκοψε αρκετές δραστηριότητες παγκοσμίως. Υπάρχουν αρκετοί κίνδυνοι όταν ταξιδεύετε σε ξένες χώρες και ένας από αυτούς είναι ένας θανατηφόρος ιός, ο covid19. Σημαίνει ότι μπορείτε να λάβετε βοήθεια από την ασφάλεια του Επισκέπτη που θα σας βοηθήσει σε οποιαδήποτε έκτακτη ανάγκη.

Αλλαγή τυχόν ταξιδιωτικών σχεδίων

Ενώ ταξιδεύετε, είτε διεθνή είτε εγχώρια, κάποια σχέδια μπορεί να αλλάξουν, κάτι που θα ήταν πέρα ​​από τον έλεγχό σας. Εάν ταξιδεύετε στο εξωτερικό, θα υπάρξει κάποια ακύρωση που θα ήταν βαριά στην τσέπη σας, όπως αιτίες ακύρωσης μπορεί να είναι η ασθένεια κρίσης ή οποιαδήποτε άλλη. Αλλά όταν ταξιδεύετε, η πολιτική του Επισκέπτη μπορεί να σας διευκολύνει να αλλάξετε το σχέδιό σας.

Χάνοντας τις αποσκευές σας

Το να ταξιδεύετε μεγάλες αποστάσεις απαιτεί να μεταφέρετε πολλές αποσκευές, αλλά το να παρακολουθείτε τις αποσκευές σας είναι δύσκολο και μερικές φορές, συμβαίνουν και πράγματα στην πορεία. Οι ταξιδιώτες μπορεί να μεταφέρουν μερικές ακριβές τσάντες και σε περίπτωση ζημιάς, απώλειας ή καθυστέρησης, μπορεί να επηρεάσετε αρνητικά το ταξίδι σας. Ως εκ τούτου, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε ασφάλεια επισκεπτών. Αυτή η ασφάλιση θα σας επιτρέψει να αντικαταστήσετε τα χαμένα σας αντικείμενα βραχυπρόθεσμα. Ως εκ τούτου, εκπαιδευμένος ασφαλιστικός σύμβουλος προτείνει να έχετε ασφάλεια επισκεπτών για να σας καλύψει εάν χάσετε τις αποσκευές σας.

Οι χαμένες συνδέσεις είναι αρκετά τυπικές

Ίσως γνωρίζετε ότι τα πράγματα δεν πάνε πάντα σύμφωνα με το σχέδιό σας. Εάν η πτήση σας καθυστερήσει ή ακυρωθεί, μπορεί να σας εμποδίσει να προλάβετε την πτήση ανταπόκρισης. Το κόστος που σχετίζεται με τις χαμένες συνδέσεις θα επιστραφεί εάν έχετε την ασφάλεια του Επισκέπτη. Ως εκ τούτου, θα ήταν καλύτερο να έχετε πάντα ασφάλεια επισκεπτών.

Τα διαβατήρια κλέβονται ή χάνονται

Τα διαβατήρια είναι πολύτιμα και θα είστε ευάλωτοι στην κλοπή διαβατηρίων κάθε φορά που ταξιδεύετε σε μια ξένη χώρα. Αλλά όταν έχετε ασφάλεια επισκεπτών, μπορείτε να προστατεύσετε τον εαυτό σας εάν το διαβατήριο κλαπεί ή χαθεί κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Δικαιώματα απάτης

Όταν βρίσκεστε σε μια ξένη χώρα, δεν μπορείτε καν να φανταστείτε ότι θα χάσετε την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα, αλλά αν συμβεί αυτό, θα καταλήξετε να χάσετε τα χρήματά σας. αλλά δεν χρειάζεται να αγχώνεστε όπως με την ασφάλεια επισκεπτών, δεν θα ήταν πρόβλημα. Η ασφάλεια του Επισκέπτη θα επιστρέψει τα χρήματα που χάθηκαν μέσω της κλεμμένης κάρτας πληρωμής.

Ακύρωση ταξιδιού

Μπορεί να υπάρχουν πιθανότητες να ακυρωθεί το ταξίδι σας λόγω έκτακτης ανάγκης. Ορισμένες απώλειες προκύπτουν όταν αντιμετωπίζετε μια τέτοια κατάσταση, αλλά ο ασφαλιστής θα αποζημιώσει εκ νέου για αυτήν την απώλεια, συμπεριλαμβανομένων των εξόδων ταξιδιού ή πρόσθετων διαμονών στο ξενοδοχείο.

Κάλυψη προσωπικής ευθύνης

Μπορεί να βρεθείτε σε μεγάλο πρόβλημα εάν περάσετε από οποιαδήποτε απώλεια ή τραυματισμό προσωπικής ευθύνης. Θα υπάρχει κάλυψη τρίτου μέρους που θα σας γλιτώσει από όλες τις νομικές και οικονομικές ταλαιπωρίες όταν έχετε ασφάλεια επισκεπτών.

Συμπέρασμα:

Ως εκ τούτου, μπορείτε να παραμείνετε προστατευμένοι από όλες τις απώλειες ενώ ταξιδεύετε σε μια ξένη χώρα όταν έχετε ασφάλεια επισκεπτών από Ασφαλιστικό Gully. Λόγω των πολύ υψηλής ποιότητας υπηρεσιών της, η εταιρεία είναι γνωστή για τη μεγάλη της καλή θέληση.