5 λόγοι για τους οποίους η αγορά ενός αγροκτήματος είναι μια καλή ιδέα

4
5 λόγοι για τους οποίους η αγορά ενός αγροκτήματος είναι μια καλή ιδέα
5 λόγοι για τους οποίους η αγορά μιας φάρμας είναι καλή ιδέα.

Ενώ το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου των ακινήτων αναζητά την πιο πρόσφατη, πιο καυτή συμφωνία ακινήτων, πολλοί έμπειροι επενδυτές έχουν στραμμένο το βλέμμα τους στις αναξιοποίητες δυνατότητες της επένδυσης σε γη. Η αγορά ακατέργαστης γης, και ειδικά η αγορά ενός αγροκτήματος, μπορεί να είναι μια απίστευτα βιώσιμη επενδυτική ευκαιρία που έρχεται χωρίς τις διάφορες ταλαιπωρίες που συνδέονται με την αγορά άλλων τύπων ακινήτων.

Εάν σκέφτεστε να μεταβείτε από τον κόσμο υψηλού κινδύνου και με βαρύ πονοκέφαλο των επενδύσεων σε ακίνητα και θέλετε να χαλαρώσετε και να έχετε υψηλές αποδόσεις με επενδύσεις γης, δείτε αυτές τις πέντε συμβουλές για αγοραστές γης.

1. Η γη είναι εύκολο να αγοραστεί και φθηνή η ιδιοκτησία

Σε αντίθεση με την αγορά ενός σπιτιού ή ενός εμπορικού κτιρίου, η αγορά ενός αγροκτήματος είναι τόσο απλή που πολλοί ιδιοκτήτες γης αγοράζουν οικόπεδα χωρίς καν να επισκεφθούν τη γη. Μπορείτε εύκολα να προχωρήσετε σε όλη τη διαδικασία στο διαδίκτυο, από τον εντοπισμό τοποθεσιών, έως τη διαπραγμάτευση συμφωνιών και την υπογραφή εγγράφων κλεισίματος.

Εκτός από την εύκολη αγορά, η γεωργική γη είναι φθηνή στην κατοχή της με την πάροδο του χρόνου. Όταν αγοράζετε ακατέργαστη γη, δεν χρειάζεται να αντιμετωπίσετε την ταλαιπωρία της πληρωμής υπηρεσιών κοινής ωφέλειας, της εγκατάστασης νερού ή πρόσβασης στο διαδίκτυο και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την αντικατάσταση ή την επισκευή τμημάτων ενός κτιρίου. Για τους υπομονετικούς επενδυτές που θέλουν να διαφοροποιήσουν το χαρτοφυλάκιό τους, αυτή είναι η τέλεια ευκαιρία να χτίσουν παθητικό πλούτο.

Η αγορά ενός αγροκτήματος είναι εύκολη.
Αυτό το guest post είναι από τον Corey Tyner του Buy Yo Dirt. Μάθετε περισσότερα για τον Corey παρακάτω.

2. Η γεωργική γη είναι μια καλή επένδυση με υψηλές αποδόσεις

Πολλοί επενδυτές προσελκύονται από τη γη επειδή είναι μια επένδυση που σημαίνει ότι δεν έχετε κολλήσει να ξοδεύετε πολύτιμο χρόνο και χρήμα για να αντιμετωπίσετε σπασμένους σωλήνες, στέγες με διαρροές ή προβλήματα μούχλας. Το όφελος για την ακατέργαστη γη είναι ότι θα είναι επίσης σε ζήτηση καθώς οι πόλεις επεκτείνονται και αυτού του είδους οι επενδύσεις προσφέρουν τόσο χαμηλό επίπεδο κινδύνου, που πραγματικά δεν υπάρχουν πολλά που θα μπορούσαν να πάνε στραβά. Με γεωργική γη, μπορείτε να αγοράσετε το οικόπεδο και στη συνέχεια να καθίσετε και να αφήσετε την περιουσία σας να αποκτήσει αξία μέχρι να είστε έτοιμοι να αναπτύξετε ή να πουλήσετε για ένα καλό κέρδος.

Η αγορά ενός αγροκτήματος μπορεί να σας προσφέρει μεγάλες αποδόσεις στην επένδυσή σας.

3. Η γη δίνει στους ιδιοκτήτες περισσότερη ηρεμία

Όπως είπαμε, όταν πρόκειται για την αγορά μιας φάρμας, δεν χρειάζεται να αντιμετωπίσετε σχεδόν τόσους πονοκεφάλους που σχετίζονται με την τυπική διαδικασία ιδιοκτησίας ακινήτων. Η γη σας δεν μπορεί να κλαπεί, να καταστραφεί ή να φθαρεί με την πάροδο του χρόνου και δεν χρειάζεται να «κάνετε» τίποτα για να την κάνετε πιο βιώσιμη. Το μόνο που χρειάζεται να σκεφτείτε είναι οι δυνατότητες για μελλοντικά έργα και τι μπορεί να δει ένας προγραμματιστής στη χώρα. Επένδυση σε γη είναι η πιο έξυπνη κίνηση εάν θέλετε να δημιουργήσετε το χαρτοφυλάκιό σας χωρίς να χρειάζεται να κάνετε συνεχείς επισκέψεις στο σπίτι ή να ανησυχείτε για την κατάσταση του ακινήτου σας.

4. Η γη είναι περιορισμένος πόρος

Αν και μπορεί να μην σας αρέσει, υπάρχει μια πεπερασμένη ποσότητα χρήσιμης γης διαθέσιμη για αγορά στον κόσμο. Καθώς η επέκταση συνεχίζεται, η ποσότητα της ακατέργαστης γης στα χέρια των επενδυτών σίγουρα θα συρρικνωθεί και οι τιμές αναμφίβολα θα ανέβουν. Η καλύτερη στιγμή για να αγοράσετε γη είναι όταν εξακολουθεί να θεωρείται πολυτέλεια και λιγότερο αναγκαία για τους επενδυτές ακινήτων. Επιπλέον, η μονιμότητα και η απτή της γης σάς δίνουν ένα πλεονέκτημα έναντι άλλων επενδυτών των οποίων τα εμπορικά και οικιστικά ακίνητα ενδέχεται να καταστραφούν, να καταστραφούν ή να παρωχηθούν.

5. Μπορείτε να κάνετε πολλά με τη γεωργική γη

Ενώ κάποιοι μπορεί να κοιτάξουν έξω σε ένα κομμάτι αγροκτήματος και να δουν απλώς ένα άδειο χωράφι, ο έξυπνος επενδυτής θα δει πολλές ευκαιρίες. Αν περιμένετε επέκταση της πόλης, αυτή η γη θα μπορούσε να είναι μια χρυσή περιοχή για έναν μελλοντικό προγραμματιστή με μεγάλα σχέδια.

«Μια άλλη επιλογή είναι να συνάψετε μια συμφωνία με έναν αγρότη για να τον αφήσετε να δουλέψει τη γη έναντι αμοιβής, αυξάνοντας την αξία της γης και το εισόδημά σας, χωρίς να χρειαστεί ποτέ να κάνετε ούτε μια αλλαγή στη γη μόνοι σας. Αυτές είναι μόνο μερικές ιδέες για τις ατελείωτες ευκαιρίες που προσφέρει η γεωργική γη.“ – Κόρεϊ Τάινερ, Αγοραστής γης στο Ντέλαγουερ Σύμβουλος

Η αγορά ενός αγροκτήματος μπορεί να σας δώσει πολλές επιλογές.

Αν ψάχνετε για μια επενδυτική συμφωνία που θα αποφέρει υψηλές αποδόσεις, θα προσφέρει ατελείωτες δυνατότητες ανάπτυξης και θα έρχεται χωρίς καμία συντήρηση, τότε η αγορά ενός αγροκτήματος είναι η τέλεια επένδυση για εσάς. Ως απτός, πεπερασμένος πόρος που είναι εύκολο να αγοράσετε και να τον κατέχετε, δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με τη γεωργική γη.

Ο Corey Tyner είναι αγοραστής γης από το Phoenix Arizona. Είναι ο ιδιοκτήτης του Buy Yo Dirt, το οποίο παρέχει μια εύκολη λύση για τους ιδιοκτήτες γης που θέλουν να αγοράσουν ή να πουλήσουν το ακίνητό τους χωρίς πολλή ταλαιπωρία.
Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του εδώ – https://www.buyyodirt.com/

Schreibe einen Kommentar