5 τρόποι για να αναβαθμίσετε τον αχυρώνα σας

2
5 τρόποι για να αναβαθμίσετε τον αχυρώνα σας

Είτε ο αχυρώνας σας φιλοξενεί ζώα, αποθηκεύει ζωοτροφές ή διατηρεί τον εξοπλισμό σας έξω από το χωράφι και σε ασφαλές σημείο, θέλετε να διασφαλίσετε ότι ο αχυρώνας σας είναι ένας λειτουργικός, αποτελεσματικός και άνετος χώρος. Ενώ μερικοί από τους πιο μοντέρνους αχυρώνες είναι κατασκευασμένοι με μια ποικιλία πολυτελειών, οι ιδιοκτήτες των υπαρχόντων αχυρώνων μπορούν εξίσου εύκολα να κάνουν αναβαθμίσεις για να βελτιώσουν την ποιότητα και τη λειτουργικότητα των παλαιότερων κατασκευών. Εδώ είναι οι καλύτερες συμβουλές μας για να αναβαθμίσετε τον αχυρώνα σας.

Αναβαθμίστε τον αχυρώνα σας με αυτές τις 5 συμβουλές

Αυτό το guest post είναι από τον Corey Tyner του Buy Yo Dirt. Μπορείτε να βρείτε περισσότερα για τον Corey παρακάτω.

Για να βεβαιωθείτε ότι ο αχυρώνας σας θα καλύπτει τις ανάγκες σας για τα επόμενα χρόνια, δείτε αυτές τις πέντε εύκολες συμβουλές για την αναβάθμιση του αχυρώνα σας.

1. Χρησιμοποιήστε Faux Wood Siding

Η επένδυση από ψεύτικο ξύλο είναι ένας τέλειος τρόπος για να αναβαθμίσετε τον αχυρώνα σας.

Ένας από τους πιο γρήγορους και αποτελεσματικούς τρόπους για να ανανεώσετε τον αχυρώνα σας είναι να αλλάξετε το εξωτερικό του. Επένδυση από ψεύτικο ξύλο είναι μια ευέλικτη επιλογή όταν πρόκειται για θέματα όπως το χρώμα, το φινίρισμα και η τιμή. Αυτό το σύνθετο υλικό ξύλου είναι πολύ πιο ανθεκτικό από την παραδοσιακή ξύλινη επένδυση και έχει ένα κλάσμα του κόστους.

Επιπλέον, αν θέλετε να μειώσετε το αποτύπωμά σας στον πλανήτη, η επένδυση από ψεύτικο ξύλο είναι η τέλεια φιλική προς το περιβάλλον επιλογή επειδή παράγεται με βιώσιμο τρόπο και μπορεί να διαρκέσει για 20 έως 30 χρόνια, μειώνοντας την ανάγκη για έγκαιρες επισκευές ή αντικαταστάσεις.

2. Πυράντοχες στέγες

Αναβαθμίστε τον αχυρώνα σας με πυρίμαχη στέγη.

Εκτός από την επένδυση, η οροφή στον αχυρώνα σας είναι το άλλο χαρακτηριστικό που θα παρατηρήσουν αμέσως οι άνθρωποι. Πολλοί παλαιότεροι αχυρώνες μπορεί να έχουν ήδη μεταλλική στέγη, αλλά υπάρχει πάντα η πιθανότητα τα στοιχεία να έχουν επιβαρύνει τα υλικά και είναι καιρός να γίνει αναβάθμιση.

Πυράντοχη στέγη είναι ένα απαραίτητο δομικό υλικό όταν πρόκειται για την κατασκευή ή την αναβάθμιση ενός ασφαλούς αχυρώνα που θα προστατεύει τον εαυτό σας, τους υπαλλήλους, τα ζώα και οποιαδήποτε τιμαλφή μπορεί να έχετε μέσα. Ενώ ο σχιστόλιθος και το κεραμίδι είναι πυρίμαχες επιλογές, οι περισσότεροι ιδιοκτήτες αχυρώνων επιλέγουν τη μεταλλική στέγη για να καλύψουν τη δομή τους λόγω της ανθεκτικότητας και της ελαφριάς φύσης τους.

Είναι γνωστό ότι τα βαρύτερα υλικά στέγης, όπως το κεραμίδι και ο σχιστόλιθος, βαραίνουν τα κτίρια και καταρρέουν σε περίπτωση πυρκαγιάς.

3. Ηλιακή ενέργεια

Αναβαθμίστε τον αχυρώνα σας με ηλιακούς συλλέκτες.

Ως μέρος της αγροτικής ζωής, πολλοί αχυρώνες βρίσκονται μακριά από το κύριο δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας, γεγονός που καθιστά πιο ακριβό την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος. Μπορείτε να περιορίσετε τον λογαριασμό ρεύματος και να γίνετε πιο αυτοσυντηρούμενοι εγκαθιστώντας ηλιακούς συλλέκτες στη δομή σας. Εκτός από τη μείωση των υπηρεσιών κοινής ωφέλειας, ορισμένες πολιτείες θα πληρώσουν για την πλεονάζουσα ενέργεια που παράγεται, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να δημιουργήσετε επιπλέον εισόδημα με μία επένδυση που στοχεύει στο μέλλον.

4. Συρόμενες Πόρτες Αχυρώνας

Οι συρόμενες πόρτες αχυρώνα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αναβαθμίσετε τον αχυρώνα σας.

Εάν έχετε αιωρούμενες πόρτες στον αχυρώνα σας, ίσως είναι καιρός να σκεφτείτε μια αναβάθμιση. Οι συρόμενες πόρτες αχυρώνα είναι μια δημοφιλής επιλογή και διατίθενται σε μια ποικιλία υλικών όπως ξύλο και αλουμίνιο για να συντονίζονται με το υπόλοιπο εσωτερικό του αχυρώνα σας. Εκτός από το ότι διευκολύνουν τους ελιγμούς των ζώων σε όλο τον χώρο και τη μετακίνηση μεγάλου εξοπλισμού, οι συρόμενες πόρτες αχυρώνα είναι πιο ασφαλείς από τις παραδοσιακές επιλογές, επειδή δεν υπάρχει κίνδυνος να ανοίξουν ή να κλείσουν κατά λάθος, προκαλώντας πιθανώς τραυματισμό ή ζημιά.

5. Αναπτύξτε τα Windows

Αναβαθμίστε τον αχυρώνα σας προσθέτοντας παράθυρα για φως και θέα.

Ένα συχνό παράπονο των ιδιοκτητών αχυρώνων είναι η έλλειψη φωτός μέσα στα κτίρια. Εάν δεν θέλετε να εργαστείτε σε σκοτεινό, βρώμικο χώρο, υπάρχουν πολλές επιλογές για την εγκατάσταση νέων παραθύρων σε υπάρχουσες κατασκευές. Μπορείτε να αποκτήσετε νέα παράθυρα που ταιριάζουν με την τρέχουσα αισθητική του αχυρώνα σας ή να αναζητήσετε μια νέα εμφάνιση μαζί με τις άλλες αναβαθμίσεις σας.

Τα ζώα σας θα εκτιμήσουν την βελτιωμένη θέα προς τον έξω κόσμο και θα λατρέψετε τον τρόπο που τα παράθυρα φωτίζουν τον χώρο εργασίας σας.

Με μερικές δομικές αναβαθμίσεις, όπως επένδυση από ψεύτικο ξύλο και πυρίμαχη στέγη, μπορείτε να βελτιώσετε την οπτική ποιότητα του αχυρώνα σας καθώς και τη λειτουργικότητα και την ασφάλειά του. Χρησιμοποιώντας αυτές τις πέντε συμβουλές, μπορείτε να μεταμορφώσετε τον αχυρώνα σας για τον εαυτό σας καθώς και για τα ζώα σας για τα επόμενα χρόνια.

Ο Corey Tyner είναι αγοραστής γης από το Phoenix Arizona. Είναι ο ιδιοκτήτης του Buy Yo Dirt, το οποίο παρέχει μια εύκολη λύση για τους ιδιοκτήτες γης που θέλουν να αγοράσουν ή να πουλήσουν το ακίνητό τους χωρίς πολλή ταλαιπωρία.
Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του εδώ – https://www.buyyodirt.com/

Schreibe einen Kommentar