7 ιδέες σαλονιού με καναπέδες σε γκρι ή κρεμ χρώμα

7 ιδέες σαλονιού με καναπέδες σε γκρι ή κρεμ χρώμα

Januar 25, 2023 0 Von admin

Το γκρι και το κρεμ είναι από καιρό δύο από τα πιο δημοφιλή χρώματα καναπέ σαλονιού. Ξέρεις γιατί? Οι καναπέδες σε γκρι και κρεμ χρώμα διατίθενται σε διαφορετικά μεγέθη και στυλ. Έτσι, θα μπορείτε να προμηθευτείτε ένα που σας αρέσει είτε επιθυμείτε το μοντέρνο κομμάτι των μέσων του αιώνα, είτε διακοσμήσετε σε στυλ boho είτε προτιμάτε εντελώς μια άλλη εμφάνιση.

Επιπλέον, το γκρι ή το κρεμ είναι ένα χρώμα που παραμένει για τον υπόλοιπο χρόνο και δεν είναι πολύ επικίνδυνο για να αναμειχθεί και να ταιριάξει τα άλλα πράγματα στο δωμάτιο.

Έτσι, εάν σκέφτεστε έναν καναπέ σε γκρι ή κρεμ χρώμα για το σαλόνι σας, αλλά χρειάζεστε λίγη έμπνευση σχεδιασμού, απλώς συνεχίστε να κάνετε κύλιση προς τα κάτω για να δείτε τις 7 φανταστικές ιδέες σαλονιού μας που έχουν ιδιαίτερο χαρακτηριστικό για ένα τέτοιο κομμάτι.

Κάντε κάτι απροσδόκητο

Μην φοβάστε να συνδυάσετε τον νέο σας γκρι ή κρεμ καναπέ με ένα απροσδόκητο χρώμα όπως το έντονο μωβ. Μπορείτε να προσθέσετε ένα ζωντανό μωβ χαλί που λειτουργεί ως κέντρο έλξης.

Επίσης, κρατήστε τα υπόλοιπα έπιπλα σε ουδέτερο χρώμα για να αποτρέψετε την εμφάνιση του δωματίου υπερβολικά αποσπασματική ή απασχολημένη.

Γίνε Γήινος!

Το γκρι και το κρεμ συνδυάζονται καλά με άλλες γήινες αποχρώσεις όπως το μαύρο, το καφέ και το πράσινο. Μπορείτε να προσθέσετε μια φυσική όψη στο σαλόνι σας χρησιμοποιώντας μερικά γήινα στοιχεία όπως τεχνητά φυτά και έργα τέχνης τοίχων δίπλα στον καναπέ σας.

Μπορείτε επίσης να ενισχύσετε την υφή του δωματίου σας ανακτώντας ένα ξύλινο τραπέζι στο κέντρο του δωματίου σας.

Make It Mod

Είτε θέλετε να διακοσμήσετε το σαλόνι σας με παραδοσιακό είτε μοντέρνο στυλ, το γκρι και το κρεμ είναι πάντα εκεί για εσάς. Ένας γκρι ή κρεμ καναπές και μια αφηρημένη τέχνη βοηθούν να μετατρέψετε το δωμάτιό σας σε μοντέρνο και επιμελημένο σκηνικό, εάν έχετε ένα διαμέρισμα πόλης.

Συμπληρώστε το χώρο σας με την τέχνη

Λάβετε πάντα υπόψη σας ότι εάν αγοράζετε έπιπλα με μονόχρωμα και απλά χρώματα, τα φυτά και η τέχνη μπορούν να κάνουν θαύματα προσθέτοντας ένα έντονο χρώμα στο σαλόνι σας. Μια υπερμεγέθη ταπετσαρία που κρέμεται πάνω από τον γκρι ή κρεμ καναπέ είναι σίγουρα η συζήτηση του χώρου.

Στυλ γκρι ή κρέμα με μπλε

Το γκρι ή το κρεμ με ένα μείγμα μπλε είναι ένα για πάντα ζευγάρι και φαίνεται πανέμορφο ακόμα και παντού. Μπορείτε να προσθέσετε μπλε χαλιά και μαξιλάρια με τον γκρι ή κρεμ καναπέ σας για να ομορφύνετε τον χώρο.

Μια μικρή ποσότητα ορείχαλκου θα σας βοηθήσει επίσης να προσφέρετε ένα φινίρισμα στο χώρο σας με κομψό τρόπο.

Προσπαθήστε να είστε λίγο τολμηροί

Εάν είστε λάτρης των χρωμάτων, δεν χρειάζεται να είστε ντροπαλοί. Μπορείτε να σχεδιάσετε τον καναπέ σας σε γκρι ή κρεμ χρώμα, συμπληρωμένο με μια χαρούμενη κίτρινη, κόκκινη, καφέ ή σκούρα πράσινη καρέκλα με κάποια ιδιότροπη τέχνη τοίχου.

Σχεδιασμός σε στυλ MCM

Εάν είστε λάτρης του μοντέρνου στιλ στα μέσα του αιώνα, θα διαπιστώσετε ότι ο γκρι ή κρεμ καναπές θα φαίνεται επίσης υπέροχος με έργα τέχνης και πίνακες ζωγραφικής επίσης με ζεστά ξύλινα έπιπλα, όπως το τετράγωνο ξύλινο τραπεζάκι σαλονιού και μερικά εμφανή τούβλα σε έναν τοίχο. Αυτό θα οδηγήσει στο στυλ MCM στο σαλόνι σας και μπορείτε επίσης να θεωρήσετε λεύκα και διάσημο πίνακες αφηρημένης τέχνης .