Poppy Primer – Floret Flowers

10
Poppy Primer – Floret Flowers

Όσον αφορά τις παπαρούνες, φαίνεται ότι υπάρχει πάντα μεγάλη σύγχυση σχετικά με τους διαφορετικούς τύπους, τις αυξανόμενες ανάγκες τους και το αν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την ανθοδεσία ή όχι.

Σκέφτηκα ότι θα ήταν χρήσιμο να αναλύσω τους τέσσερις διαφορετικούς τύπους παπαρούνας που καλλιεργούνται σε σπόρους που καλλιεργούνται πιο συχνά για κομμένα άνθη και να εξηγήσω τι τις κάνει διαφορετικές και ξεχωριστές.

Η Erin of Floret με το μπράτσο Iceland Poppiesπαπαρούνες της Ισλανδίας (Papaver nudicale)

Οι παπαρούνες της Ισλανδίας θεωρούνται τεχνικά πολυετείς και μπορούν να επιβιώσουν στις χαμηλές θερμοκρασίες του χειμώνα, αλλά επειδή δεν διαχειρίζονται τη ζέστη και τα έντομα πολύ καλά, συνήθως καλλιεργούνται ως ανθεκτικά ετήσια ή διετές από αγρότες λουλουδιών.

Αυτό το συγκεκριμένο λουλούδι απαιτεί αρκετή προσοχή όταν ξεκινάει από σπόρους γιατί αργεί να βλαστήσει και οι σπόροι είναι μικροσκοπικοί σαν κόκκοι άμμου.

σπόροι ποτίσματος από κάτω σε δίσκους σπόρων στο Floret Flower FarmΌταν ξεκινάτε τους σπόρους, είναι επιτακτική ανάγκη να προσέχετε πολύ και μετά βίας να τους καλύψετε με το καλύτερο ξεσκόνισμα βερμικουλίτη ή άμμου. Τις πρώτες εβδομάδες, ποτίστε το κάτω μέρος τοποθετώντας τους δίσκους σπόρων σε μερικές ίντσες στάσιμου νερού και αφήνοντάς τους να απορροφήσουν την υγρασία από κάτω. Αυτό θα εξασφαλίσει ότι δεν θα ξεπλύνετε κατά λάθος τα μωρά με ένα ισχυρό σπρέι πάνω από το κεφάλι.

Οι σπόροι θα πρέπει να διατηρούνται σε ένα ζεστό δωμάτιο ή σε ψάθες θερμότητας γύρω στους 70ºF (21ºC) μέχρι να εμφανιστούν τα μικροσκοπικά σπορόφυτα και να αναπτυχθούν τουλάχιστον 2 σετ φύλλων. Συνήθως ξεκινάω τους σπόρους περίπου 8 εβδομάδες πριν τους μεταφυτέψω στο έδαφος.

Τα σπορόφυτα αργούν να ξεκινήσουν και συχνά σβήνουν γύρω στο χρόνο που χρειάζονται για μεταφύτευση. Αν μείνουν στους δίσκους για πολύ καιρό, θα αποτύχουν να ευδοκιμήσουν.

Παπαρούνες της Ισλανδίας που αναπτύσσονται στο Floret hoophouseΠαπαρούνες της Ισλανδίας που αναπτύσσονται στο σπίτι με στεφάνι FloretΠαρόλο που τα φυτά φαίνονται πολύ μικροσκοπικά και ευαίσθητα για να φυτευτούν στο έδαφος, είναι σημαντικό να μην τα αφήνετε να κάθονται στους δίσκους τους περισσότερο από 10 εβδομάδες. Μόλις τα φυτά είναι στο έδαφος, θα εκραγούν με νέα ανάπτυξη και είναι τυπικά σε πλήρη άνθηση περίπου 6 εβδομάδες μετά τη μεταφύτευση. Παρόλο που φαίνονται αδύναμοι, έχουν πολύ κρυφό σφρίγος.

Ο νούμερο ένα λόγος που οι άνθρωποι αποτυγχάνουν όταν πρόκειται για τις παπαρούνες της Ισλανδίας είναι ότι δεν προσεγγίζουν τη σπορά τους με αρκετή προσοχή. Αυτή η συγκεκριμένη καλλιέργεια δεν μπορεί να σπαρθεί απευθείας και πρέπει να ξεκινήσει σε δίσκους και να μεταφυτευτεί σε καλό έδαφος όταν είναι η κατάλληλη στιγμή. Αυτή δεν είναι μια καλλιέργεια για αρχάριους.

Συγκομιδή παπαρούνων της Ισλανδίας στο Floret Flower Farm Ανάλογα με το πού ζείτε, μπορείτε είτε να τα σπείρετε στα τέλη του καλοκαιριού και να τα μεταφυτέψετε στις αρχές του φθινοπώρου για να ξεχειμωνιάσουν και να ανθίσουν την άνοιξη. Εάν δεν μπορείτε να κάνετε πεσμένη σπορά, θα πρέπει να ξεκινήσετε τους σπόρους το αργότερο στα μέσα Φεβρουαρίου, έτσι ώστε τα λουλούδια να ανθίσουν πριν φτάσει η ζέστη του καλοκαιριού.

Καλλιεργήσαμε με επιτυχία παπαρούνες Ισλανδίας σε σπίτια με κρίκους και έξω στο χωράφι. Προτιμώ να τα καλλιεργώ υπό κάλυψη όποτε είναι δυνατόν γιατί μου επιτρέπει να έχω λουλούδια έως και 6 εβδομάδες νωρίτερα από αυτά που φυτεύονται στο χωράφι και τα ευαίσθητα λουλούδια προστατεύονται.

 Παπαρούνες Ισλανδίας στο Floret Flower Farm Σκασμένο στάδιο του μπουμπουκιού του Iceland Poppies στο Floret Flower Farm Μόλις τα λουλούδια αρχίσουν να ανθίζουν, μπορεί να είναι μια δουλειά πλήρους απασχόλησης μόνο και μόνο για να τα κρατάτε διαλεγμένα. Το καλύτερο στάδιο για τη συγκομιδή της παπαρούνας της Ισλανδίας είναι όταν τα μπουμπούκια μόλις αρχίζουν να ανοίγουν και να φαίνεται η πιο μικρή λωρίδα χρώματος. Αυτό ονομάζεται στάδιο σπασίματος οφθαλμού.

Φροντίδα μετά τη συγκομιδή των παπαρούνων της Ισλανδίας στο Floret Flower Farm Φροντίδα μετά τη συγκομιδή των παπαρούνων της Ισλανδίας στο Floret Flower Farm Παπαρούνες Ισλανδίας στο Floret Flower Farm Οι παπαρούνες της Ισλανδίας έχουν εκπληκτικά μεγάλη διάρκεια ζωής σε αγγείο, έως και μία εβδομάδα εάν συλλεχθούν στο σωστό στάδιο και υποβληθούν σε επεξεργασία.

Λίγο μετά τη συγκομιδή, χρησιμοποιήστε ανοιχτή φλόγα ή βραστό νερό για να ψήσετε τα άκρα του στελέχους για 7 έως 10 δευτερόλεπτα και τοποθετήστε τα σε νερό με ανθοφόρα.

Breadseed Poppies στο Floret Flower Farm παπαρούνες (Παπαρούνα spp.)

Από όλες τις παπαρούνες, οι ποικιλίες ψωμόσπορου είναι μακράν οι πιο εύκολες στην καλλιέργεια. Αν και τα κομμένα λουλούδια δεν διαρκούν ιδιαίτερα, διατηρούνται μόνο 2 έως 3 ημέρες στο βάζο, κάνουν μια υπέροχη προσθήκη στον κήπο, αφήνοντας πίσω τους τους πιο όμορφους γκρίζο ή μπλε-πράσινους διακοσμητικούς λοβούς σπόρων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε φρέσκο ​​ή αποξηραμένο.

Εάν θέλετε να επιχειρήσετε να χρησιμοποιήσετε τα λουλούδια σε συνθέσεις, μαζέψτε όταν είναι μόνο μισάνοιχτα και ψήστε τα κάτω άκρα σε βραστό νερό για 7 έως 10 δευτερόλεπτα. Έχω προσπαθήσει περισσότερες φορές από όσες θα ήθελα να μετρήσω για να διαρκέσουν περισσότερο αυτές οι ομορφιές, χωρίς καμία τύχη. Αν έχετε άλλα κόλπα, θα ήθελα πολύ να τα ακούσω στα σχόλια παρακάτω!

Λοβοί παπαρούνας Breadseed Poppy στο Floret Flower Farm Οι παπαρούνες ψωμόσπορου δυσανασχετούν με τη μεταφύτευση και είναι καλύτερα όταν σπέρνονται απευθείας. Μπορείτε να τα φυτέψετε απευθείας στον κήπο μόλις το χώμα δουλέψει την άνοιξη. Λάβετε υπόψη ότι οι γυμνοσάλιαγκες τα αγαπούν, επομένως θα πρέπει να παρακολουθείτε στενά τα φυτά που αναπτύσσονται.

Ένα από τα αγαπημένα μου πράγματα για τις παπαρούνες είναι ότι σπέρνουν ελεύθερα. Μόλις τα μεγαλώσετε, θα τα έχετε για πάντα να ξεπροβάλλουν στον κήπο σας.

Συγκομιδή λοβών παπαρούνας Breadseed στο Floret Flower Farm Συγκομιδή λοβών παπαρούνας Breadseed στο Floret Flower Farm Ξήρανση λοβών παπαρούνας Breadseed στο Floret Flower Farm Για να σώσετε το δικό σας σπόρο, μαζέψτε τους λοβούς όταν αρχίζουν να γίνονται από πράσινο σε καφέ ή όταν ανοίγουν οι μικρές οπές γύρω από το στέμμα. Μαζεύω ματσάκια ώριμους λοβούς και τα σκεπάζω με ένα χάρτινο σακουλάκι παντοπωλείου και τα γυρίζω ανάποδα να στεγνώσουν στο γκαράζ για μερικές εβδομάδες. Καθώς οι λοβοί και οι σπόροι ωριμάζουν, οι σπόροι θα πέσουν στη σακούλα και θα μπορούν να αποθηκευτούν για τα επόμενα χρόνια.

Μικροί φάκελοι με σπόρια που καλλιεργούνται είναι υπέροχα δώρα!

Το χωράφι με τις παπαρούνες της Σίρλεϊ στο αγρόκτημα λουλουδιών Floret Σίρλεϋ παπαρούνες (Papaver rhoeas)

Δίπλα στις παπαρούνες ψωμόσπορου, οι παπαρούνες Shirley είναι οι πιο εύκολες στην καλλιέργεια. Ένα φυτό θα παράγει κεφάλια λουλουδιών για έως και 6 ένδοξες εβδομάδες και καθώς κάθε άνθος ξεθωριάζει αφήνει πίσω του τους πιο όμορφους μικροσκοπικούς λοβούς σπόρων που κάνουν εκπληκτικές προσθήκες σε μπουτονιέρες και αποξηραμένες δημιουργίες.

Το χωράφι με τις παπαρούνες της Σίρλεϊ στο αγρόκτημα λουλουδιών Floret Ενώ τα μεμονωμένα λουλούδια είναι βραχύβια – διαρκούν 3 έως 4 ημέρες εάν τα άκρα των στελεχών μαραθούν για 7 έως 10 δευτερόλεπτα σε βραστό νερό – είναι σημαντικό να συλλέγετε τα άνθη ακριβώς όταν ανοίγουν και πριν τα βρουν οι μέλισσες. Σε αντίθεση με άλλες ποικιλίες παπαρούνας, οι παπαρούνες Shirley παράγουν σύννεφα σκονισμένης γύρης. Επομένως, εάν έχετε αλλεργίες, προσέξτε.

Μου αρέσει να χρησιμοποιώ τα λουλούδια που μοιάζουν με χαρτί σε συνθέσεις που δεν χρειάζεται να διαρκέσουν πολύ, συμπεριλαμβανομένων κεντρικών γαμήλιων στολών και νυφικών ανθοδεσμών.

Τα φυτά είναι ζωηρά και ελεύθερα ανθισμένα. Από όλες τις ποικιλίες λουλουδιών που καλλιεργούμε, καμία δεν είναι πιο αγαπητή στις μέλισσες από τις παπαρούνες Shirley. Το να στέκεσαι δίπλα σε μια σειρά από αυτά τα λουλούδια σε πλήρη άνθηση με τις μέλισσες να εργάζονται μέσα από το μπάλωμα είναι ένα αξιοθέατο.

Σπίτι με κρίκους γεμάτο Shirley Poppies στο Floret Flower Farm Η Shirley Poppies στο Floret Flower Farm Οι παπαρούνες Shirley δυσανασχετούν με τη μεταφύτευση και είναι καλύτερα να σπέρνονται απευθείας. Μπορούν να φυτευτούν στον κήπο μόλις το χώμα δουλέψει την άνοιξη.

Εάν τα ξεκινάτε σε εσωτερικούς χώρους, φροντίστε απλώς να προσέχετε ιδιαίτερα όταν τα μεταφυτεύετε έξω και μην ενοχλείτε πολύ τις ρίζες. Οι παπαρούνες Shirley θα αυτοσποριστούν δυναμικά εάν μείνουν λοβοί στο φυτό. Αν λοιπόν δεν τα θέλετε για μόνιμο κάτοικο, μην τα αφήσετε να πάνε στο σπόρο.

Καλιφόρνια παπαρούνες στο Floret Flower Farm παπαρούνες Καλιφόρνια (Eschscholzia californica)

Αν και στην πραγματικότητα δεν είναι καθόλου παπαρούνα, οι παπαρούνες της Καλιφόρνια είναι μια ευέλικτη, εύκολη στην καλλιέργεια, ανθεκτική στην ξηρασία ομάδα φυτών που ανθίζει όλο το καλοκαίρι. Είναι κατάλληλα για μικρούς χώρους και μπορούν είτε να σπαρθούν απευθείας είτε να ξεκινήσουν σε εσωτερικούς χώρους και να φυτευτούν έξω μόλις ζεστάνει ο καιρός την άνοιξη.

Όπως και άλλες παπαρούνες, αυτές οι ομορφιές αυτοσπορεύονται και θα ξεπροβάλλουν παντού, ακόμα και στις ρωγμές του πεζοδρομίου.

Σε αντίθεση με τη λαμπερή πορτοκαλί γηγενή ποικιλία που αναπτύσσεται άγρια ​​στις νότιες και δυτικές Ηνωμένες Πολιτείες, υπάρχουν μερικές νέες ποικιλίες που είναι τόσο όμορφες όσο και εργατικές.

Σύνθεση με λουλούδια με παπαρούνες Καλιφόρνια σχεδιασμένα από τη Floret Αυτά τα φυτά χαμηλής ανάπτυξης ανθίζουν για μια απίστευτα μεγάλη χρονική περίοδο. Οι παπαρούνες Καλιφόρνια είναι κατάλληλες για το μπροστινό μέρος των συνόρων και είναι υπέροχες σε δοχεία εάν ο χώρος είναι περιορισμένος. Μια σπορά θα ανθίζει όλο το καλοκαίρι.

Για τα κομμένα άνθη, η συγκομιδή γίνεται όταν οι ανθίσεις βρίσκονται στο στάδιο των χρωματιστών μπουμπουκιών. Τα μεμονωμένα λουλούδια δεν διαρκούν πολύ, μόνο 3 έως 4 ημέρες, αλλά καθώς ξεθωριάζουν και ρίχνουν τα πέταλά τους, τα νέα μπουμπούκια στο στέλεχος θα ανοίξουν, δίνοντάς σας συνολικά λουλούδια μιας εβδομάδας από ένα στέλεχος. Αυτές οι παπαρούνες δεν χρειάζονται καθόλου ψήσιμο για να διαρκέσουν τόσο πολύ στο βάζο.

Παπαρούνες που καλλιεργούνται με τσέρκι στο Floret Flower FarmΑνάλογα με το πόση υπομονή έχετε και πώς σκοπεύετε να τα χρησιμοποιήσετε, είναι σίγουρο ότι θα βρείτε μια παπαρούνα που να καλύπτει τις ανάγκες σας. Κανένας κήπος κοπής δεν είναι ολοκληρωμένος χωρίς αυτά!

Καλλιεργείτε παπαρούνες; Έχετε κάποια αγαπημένη ποικιλία; Αφιερώστε ένα λεπτό και αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω σχετικά με την εμπειρία σας στην καλλιέργεια παπαρούνας.

Σημείωση: Εάν υποβάλετε ένα σχόλιο και δεν εμφανίζεται αμέσως, καθίστε καλά. έχουμε ένα φίλτρο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας που απαιτεί την έγκριση των σχολίων πριν από τη δημοσίευσή τους.

Τέλος, αν βρίσκετε χρήσιμες αυτές τις πληροφορίες, θα μου άρεσε αν τις μοιραστείτε με τους φίλους σας.

Schreibe einen Kommentar